icon

Partner nás opustil pre milenku

ejmi25
14. apr 2014

Som strašne sklamaná partner nad opustil pre milenku rozhodol sa pre ňu a nechal 10 m dcérku..pracuje s ňou a hneď po našom rozhode spolu bývať,úplne zahodil všetko pre nejakú chuderu.Ona je slobodná spolu chodia von zabávajú sa pijú a ja doma neviem čo skôr..výživné som si podala no sme od seba dva mesiace pre malú mi nič nedoniedol.zrazu mi volá že chce malú vziať von nedala som mu ju neviem sa zmieriť že nás opustil a bude s tou. Chudinou a mojou dcérou mám chuť ich vyfackat oboch.

jabadaba
14. apr 2014

@maminuska eeee...akoze nemal milenku? Milenka nie je len v pripade manzelov. Milenka je ta druha, paralelne existujuca popri vztahu. Tu nehra rolu jeho forma. A vyhadzov bol na mieste. Snad by bolo kapanek na hlavu zdielat spolocnu domacnost s chlapom, ktory chodi do inej postele...ci?

ejmi25
autor
14. apr 2014

Dôvod prečo sme sa rozišli neviem doteraz.,, z jeho strany prečo si hľadal inde čo mu chýbalo a nechce dá o tom baviť.

jabadaba
14. apr 2014

@guinevre aha, to som necitala, sorry. Kazdopadne to je uroven, natahovat sa s milenkou cez mobil. Ehm...pod uroven. Vyhodim, uzavriem, smitec. Blb, co nemal zmysel pre monogamny vztah a ani jeho dotiahnutie do podoby manzelstva.
@ejmi25 ani sa necudujem, natiska sa otazka, preco si dopustila mat s nim dieta ak si mala inu predstavu o vztahu a on sa nemal k cinu? 😉

ejmi25
autor
14. apr 2014

To už je neskoro som s malou sama ale milujem ju a on hlupák že opustil také krásne niečo pre chlast slobodu aj keď je jej otec koľko ju len bude vídať a nieje to isté ako s malou vyrastať..

ejmi25
autor
14. apr 2014

Vies napísala som jej z nervovú teraz viem že sa koli mne hádajú čo mi je fuk aj ona sa znížila že si s ním vôbec začala

jabadaba
14. apr 2014

@ejmi25 skoda sa pre takeho aj trapit, tak Ti poviem. Hlupak je to korunovany. Nuz a aky hopkal, taku potkal, narazam na milenku. Baba, ktorej neprekaza, ze chlap s nou odbieha od par mesacneho dietata je zrela na riadny kopanec. Najlepsie do tej jej ehm...

jabadaba
14. apr 2014

@ejmi25 ano, uz je neskoro to riesit, ale je to skoda, ze si nebola zasadova v tak zasadnych otazkach. Snad poucenie do buducna. 😉 Chlapa treba vyhodit po zisteni, ze ma ine predstavy o vztahu ako zena. Nemas zaujem sa brat, dovi dopo, chlapov dost. Nie je nic horsie ako preslapovat na mrtvom bode s nejakym mamlasom, najma v rozpore s vlastnymi predstavami o zivote.

maminuska
14. apr 2014

@ejmi25 za to že nie ste zobratí si skutočne mohol robit čo chcel , bohužial to je tvrdý fakt .. nebol tvoj manžel , bol iba frajer s ktorým máš dieta a toto mnoho žien nechce pochopit .
Po právne stránke ho nič k tebe neviazalo , nič. Iba k malej, má povinnost sa o nu starať a vyživovat ju . Voči tebe nemá žiadne povinnosti , iba do dvocho rokov dietata.
Ženy preboha už sa zobuďte, prečo máte deti s mužmi , ktorým nestojíte ani za to aby si vás vzali za manželky ?

ejmi25
autor
14. apr 2014

To musím oponovať zato že niesme zobrati no žijeme v jednej domacnosti on ma môže podvádzať?podľa mňa je záväzok dieťa viac ako manželstvo

maminuska
14. apr 2014

@jabadaba pre mna je to dalšia priatelka, nie milenka. Milenka je u mna len v manželstve. Manželka má právny status.
Nevravím že je to pekné , je to nemorálne a vyhodila by som ho aj ja, letel by cez zavreté dvere. Len potom netreba slzit nad tým , že sa nevrátil a neprosil o odpustenie.

maminuska
14. apr 2014

@ejmi25 ano dieta je záväzok , a zákon chráni dieta vo forme alimentov a práva na stýkanie sa s druhým rodičom. Či je manželské alebo nie je.
Ale nechráni už teba, nijak . A on to berie tak že odišiel od teba a nie od malej .

guinevre
14. apr 2014

@ejmi25 Nie, nesuhlasim s tym ze ked nie ste manzelia, tak moze si sulozit s kymkolvek chce. Ale by som sa samu seba opytala preco si ma tento chlap nechce zobrat, pred tym ako co si s nim spravim dieta, je to proste pre mna normalne. Ale, aj tak by to neznamenalo, ze uz nikdy sa to nezmeni, ved kolko ludi sa rozvadza...

ejmi25
autor
14. apr 2014

Dobré ale čo súd urči každý druhý víkend a to je dosť?to mu stačí ja pochádzam z roz rodiny a k otcovi nemám vzťah lebo má nevychovaval.. Je veľký rozdiel navštevovať to dieťa a byť s ním stále

maminuska
14. apr 2014

@ejmi25 dieta nie je pre muža záväzok , je to len potencionálna hrozba možných alimentov do budúcna. Oni to tak nepreciťuju ako my matky. Ale čo je fakt že mnoho mužov sa bojí zodpovednosti vo forme manželstva, že budu " zviazaný " jednou ženou , to im často naháňa hrôzu .

ejmi25
autor
14. apr 2014

Čiže neopustil len mňa ale aj dieťa.

keziah
14. apr 2014

schvalne, ze ma dieta priezvisko po otcovi? tento jav, hned po nazore: "nam papier netreba", ma tiez strasne vytaca.

kikina84
14. apr 2014

@ejmi25 ako sa hovorí : Slabí muži majú milenky, silní muži majú rodiny ..držím palce

maminuska
14. apr 2014

@ejmi25 tak to nie je, opustil by dieta ak by sa on nezaujímal do buducna nijak ,neprispieval by nan , nezaujímal by ho jeho zdravotný stav ..... , čo nevieš ako sa vyvinie. A okrem toho ty sama pre dobro dcéry mu ju môžeš často dávat a tým zachováš vztah medzi otcom a dcérou .
Opustil teba , ešte raz zatial iba teba.

ejmi25
autor
14. apr 2014

Nie a to mu vadilo že som dala po sebe

guinevre
14. apr 2014

@ejmi25 Ty by si vlastne bola rada keby zostal s tebou preto, ze mate dieta? Bola by si TY stastna v takom vztahu? Bola by tvoja dcera stastna keby citila, ze sa v jej rodine sa rodicia nelubia? Myslim si, ze nie. Niektore zeny si myslia, ze si dietatom muza priputaju za seba, ale v dnesnej dobe ludia vo vztahu len kvoli detom nezostavaju tak casto. A ked chces castejsi styk medzi dietatom a otcom, tak to asi mozes povedat na sude, alebo teda, s nim sa dohodnut.

mima4
14. apr 2014

@ejmi25

Vies, co bud rada, ze si si ho nevzala za manzela. Len skoda ze si s nim sla do materstva, ked sa tak vyfarbil a tahal to s dvoma priatelkami naraz.
Je pravda, ze kedze ste boli obaja slobodni, tak mal plne pravo aj odist od teba, ale co je to za charakter, ktory urobi priatelke dieta, a nielen ze nema zaujem o nu ako manzelku, este to taha aj s inou priatelkou sucasne. Byt jeho otcom, idem mu dat po pisku - toto je uloha otcov!

kveta
14. apr 2014

@maminuska Nic v zlom, ale uz dieta opustil. Ved dva mesiace sa o decko nezaujimal. To je v mojich ociach opustenie dietata.

ejmi25
autor
14. apr 2014

Prepáč ale beriem že opustil nas obe lebo ju nevidí zastávať ráno vstávať nedáva jej lieky môj názor že opustil aj ju nič nezmení keď s ňounebýva je to že sa na ňu tiež vykašľal

guinevre
14. apr 2014

@maminuska Myslis si, ze zena ma byt spokojna, ze priatel vytrva na tom aby sa zobrali?. A tiez ma za sebou nevydareny vztah a nemanzelske dieta 😒 Pytam sa, tak len pre nazor...

palina11
14. apr 2014

ak mozem este nieco napisem..aj ked to nebude asi ziadna rada ale naozaj preco ste mali babatko?chcel aj on ?rozpravali ste sa o tom..?aky ste mali vztah predtym.., ospravedlnujem sa necitala som všetko tak neviem uplne situaciu ci tu bola presne vykreslena..byvali ste aspon spolu?alebo nie..kazdy od seba atd..to su celkom podstatne veci aj ked samozrejme nie vzdy smerodajne naozaj vzdy to je len o ludoch a teda v tomto pripade o chlapovi, mozno on nie je na také nieco pripraveny asi si chce užívať, mať bezstarostny život..neviem nepises myslim kolko ma rokov aj ked viem ani to nie je vzdy smerodajne..ale coa si ja myslim asi ti ostava sa s tym zmieriť ze si zatial slobodna mamicka bez partnera, nie si prva ani posledna , a naozaj sa stavaju ovela horsie veci v zivote aj ked viem urcite to boli.., možno ja na tvojom mieste ako sa poznam by som v zachvate hnevu ju vyhladala a asi jej vyslbala vlasy..nic to nevyriesi ale mne osobne by sa odlahlo- samozrejme to ja nenabadam k tomu. iba som typicka zena hystericka. a mozno si to aj on uvedomi po case a vrati sa ale mohla by si mu potom verit..?drzim palce ale urcite to nie je taka beznadejna situacia a hlavu hore.

ejmi25
autor
14. apr 2014

Nechápem stále prečo si hľadal inú no viem e tu sa to nedozviem..

maminuska
14. apr 2014

@kveta môj ex nevidel deti 5 rokov, nezaujíma sa nijak , absolutne... to je podla mna opustenie detí . Dva mesiace je ešte málo času ...ešte neopadli emocie ani z jednej ani z druhej strany.

maminuska
14. apr 2014

@guinevre popravde nerozumiem otázke .Čo to znamená že priatel vytrvá aby sa zobrali ?

mima4
14. apr 2014

@ejmi25
prečo si hladal inu?

Pretoze nebol zrely na normalny vztah, aj napriek veku je to mentalne nevyzrety chlapec. Tipujem, ze z nefukncnej rodiny, kde nebol rodicmi vedeny k tomu, co to znamena byt manzelom a rodicom a co je v zodpovednosti muza - hlavy rodiny.

guinevre
14. apr 2014

@maminuska Chce si ju zobrat, chce aby boli manzelia.