Partner nechce sex
Ahojte chcem sa opýtať mate nejaká z vás problém s tým, že partner nechce sex, alebo skôr ze ho nepotrebuje tak často? Potom mam pocit ze po mne netúži a dosť je to nepríjemné. Povedal mi ze on to tak proste vždy mal že to nejak často nepotrebuje...myslíte si že to dokážem nejako zmeniť?
@lusynka444 Ak to ma v sebe tak to asi nezmenis. Ale zase bud rada. Napr. tu sa dozvies ze chlapi su zbytocny a je lepsie si robit vsetko sama 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-nezabit-muza-2/
@17juraj17 ďakujem idem to kuknúť...hm asi si uvedomujem ze to nezmením len ja potrebujem vedieť ze po mne niekto túži neviem ako sa cez to preniesť...keby som nebola tehotná tak ho vymením len bohužiaľ už sa nedá 😊
@lusynka444 presne ako u nás. Najprv som prosila,plakala, vyhrážala a teraz už zvykla. Už sme nemali sex 4 mesiace a už si telo zvyklo.
ako mozte povedat, ze si zvyklo. podla mna treba hladat pravu pricinu, preco ho nechce
@jenkka to je hrozne, že si žena musí zvyknúť nemať sex to mi potom príde ze sme ako súrodenci. Ale som rada, že som v tom není sama
@lusynka444 Tu potrebu tuzenia si asi schovaj niekde do suflika. Take pocity su najrychlejsia cesta k nevere 😉
@alenka551 ja som to s nim rozoberala x krát a povedal, že to tak proste ma...neviem budem sa snažiť skúšať ale to ženu nebaví bojovať o to aby ju partner pomiloval
@17juraj17 ale ja som mu to už aj povedala, že pokiaľ to nebudem mat tak neviem koľko vydržím a on bol ticho. Asi mu je jedno 😊
@lusynka444 Ahoj mam to isté doma. Pred tehotenstvom sme mali sex občas ( mne to vadilo pretože som si myslela ze pokial budem byvat s chlapom "presexujeme" polovicu dňa) ale dalo sa to zvládnuť nebolo to až tak úplne malinko.. No ako som otehotnela začal ma odmietať.. ON.. Dosť ako ženu ma to deprimuje a neviem co si otom myslieť. Ale aspoň vidim že nieje jediny ktory to tak "nepotrebuje"
môj manžel to tiež nechce tak často ako som pred svadbou očakávala. tak raz dvakrát mesačne mu stačí. zo začiatku som sa s nim hadala teraz mi to je už nejako .... nie že jedno ale tak čo mam iné robiť. ani na dovolenky s nim nechcem chodiť lebo keď sme boli na "svadobnom víkende" som čakala eroticky vikend že ani z izby nevyjdeme, tak sme si to rozdali raz večer a potom že je unaveny :D tak sme chodili po tatrach aby som bola unavena radšej aj ja.
zn. vymenim manžela za sexuchtiveho :D
Fakt je, ze vacsina chlapov potrebuje roznoroznost a partnerka ho po cca 2 rokoch prestane sexualne zaujimat. Ziadna porucha, akurát ho viac to dobre doma poznane nepritahuje. Ak ma vela testosteronu, najde si nahradu a bude verit, ze sa to neprevali, alebo ak ho ma pomenej, tak sex vytesni a nahradi chladnickou pripadne sportom. Moj nazor, ak natrafite na chlapa, ktory potrebuje stale nove sexualne podnety, nic s tym nespravite. Zeny ktore si myslia, ze sa s tym da nieco urobit, si to myslia len preto, lebo netusia ake to je mat doma takého chlapa. A riesenie? Bohuzial nemam 😞
@lusynka444 koľko ste spolu?Buď budeš tlačiť, lepiť sa naňho, alebo ho prijme s aký je🙂vôbec to nemá nič spoločné s tým, že by Ťa nemal rád či ho nepritahovala.Su chlapi čo môžu, chcú každý deň a to by Ti pekne išlo na nervy, keby Ti robil scény a zase tlačil on🙂skús to rešpektovať prípadne niekedy.Mozno je to prácou, zodpovednosťou, únavou, možno má menej testosterónu veď ho nechaj žiť a nebuď vztahovacna
@lusynka444 aj môj sa za tým nejde zabiť za sexom, väčšinou to iniciujem ja. Tiež mi to ale dosť vadí, že sa nesnaží viac. Ale on celkovo nieje na dotyky a podobne veci. Ja som skúšala všetko, cez erotické prádlo, erotické hry, pomocky, knihy, tabletky na povzbudenie a pod. Nič nepomohlo.
@lusynka444 si tehotná, možno sa len boji, nechce ti ublížiť a podobne. Porozprávajte sa o tom. A tuto konverzáciu si odlož a otvor keď budeš v 8/9 mesiaci a nebudeš vládať ani dýchať, ešte mu budeš potichu vďačná že mu ani nenapadne prísť s myšlienkou na sex
Ja sa asi fakt dám do budovania kariéry gigola. Lebo počet žien ktoré doma nedostávajú to čo potrebujú je prekvapivo vysoký 😀
Ale fakt nechápem chlapov ktorí nevedia uspokojiť svoju manželku. By som sa pod zem prepadol a len po kanáloch chodil ak by manželka skonštatovala že to nemá dosť často a nebodaj ju pri tom neuspokojím. Ale ten tvoj prípad neni normálny, šak to fakt muži poväčšinou sú tí čo sa sťažujú že to nie je dosť často. Ja by som aj viac krát za deň dal len to by asi manželka nezvládla dlhodobo.
@whistler veď to,že ja mám väčšinu kamarátok ktoré sa sťažujú že musia pred mužmi utekať, ale žiaľ aj veľa tych,ktoré hovoria že ich muži na to často nemajú náladu. Ja si niekedy pripadám ako nymfomanka,len preto že mám normálne chuť na sex, že nepoznám výhovorky typu bolí ma hlava a som hrozne unavená. Ja beriem sex ako úžasný relax, vypnutie a strávenie času iba s mužom ktorého milujem bez riešenia deti, domácnosti a pod. Škoda len,že ten môj to tak neberie.
ak je to len priateľ ,a nemáte deti tak to skús riešiť radikálne - rozchodom....Budeš trpieť celý život -nezmení sa to nikdy....😉
@virginia po 2 rokoch by som to ešte ako tak pochopila, ale môj partner už po 3 mesiacoch ten sex moc nepotreboval
@deti95060810 tak som to aj poriesila a rozišla sa s ním len potom som zistila ze som s nim tehotná

Skus suseda