Partner nosí jedlo od ex. Ako na to reagovať?
Ahojte, zeny..chcela by som nazor na situaciu ked partner ked ide pozriet dceru tak vzdy donesie od ex jedlo, jogurty, zaviny lebo mala nezjedla..Vie aky je, ze nechce jedlo vyhadzovat a jeho ex evidentne nevie nakupovat a zastava si ju a este vam povie ze ste nespravodliva a zla..aky je nazor? Vadilo by vam to alebo nie?
Zatiaľ mi to nepríde divné, skôr normálne tiež to praktizujeme s ex. Niečo on pošle čo má, niekedy ja. A dieťa má vždy čo potrebuje a zje.
@anonym_autor neprekusla si, ze ti chodi za ex a dietatom
Tak to hadzes na jedlo, fuj
Len sa stazuj dalej a budes aj ty ex
Asi vyvhadzaju dobre, ja sa s bio otcom dietata ani nerozpravam a ked mame spolocne stretnutie toho debila ignorujem ako keby tam ani nebol , neodpovedam na otazky, nepozeram na neho, mam co robit aby som sa nepozvracala ked ho vidim
@anonym_autor A co presne ti vadi? Moj ked nosil, vzdy som sa potesila 😀 Niekedy to boli kolace, niekedy polievka, niekedy listky na premieru 😀
@anonym_autor za mna uplne v poriadku... aj ja posielam s malou niekedy jedlo aj ex... nevidim na tom nic zle, ani na dovod, ze by jeho priatelke to malo vadit alebo mojmu snubencovi... ved sme normalni dospeli ludia...zboznoval moju polievku zemiakovu na kyslo, dcera ju miluje dodnes a co je na tom, ze si ju zazela a ja poslem aj jej tatovi? pre pana... ved ked ti od nej nechuti, nejedz, dcerka to ma asi rada a preco by sa to malo vyhadzovat?
@anonym_autor ja s exmanzelom travim aj vianoce... a moj ´buduci manzel a exova priatelka je s tym v poriadku... to by ta o zem hodilo co? ved ide o nasu dceru a jeden obed v roku , ktory si dame ako rodina... vzdy je to s ohladom na veceru... cize tieto posledne vianoce sme mali spolocny obed... neuveris... varila som ho...
@anonym_autor Diky za tip. Hned najblizsi vikend nabalim mojmu ex nejake jedlo, aby tu jeho novu, co nam rozjeba.a vztah, aj porazilo. Mas este nejake dalsie uzitocne tipy, co ta vytaca? Vopred dakujem, verim ze sa podelis, pretoze pokial si im nerozbila vztah, co uprimne verim, ze nie, tak ma urcite chapes.
Hmmm, autorke sa odpovede zjavne nepáčia, keď sa neozýva.

My sme 2 roky od seba a tiež to praktizujeme. Nemáme zatiaľ partnerov tak neviem, či by im to vadilo. Mne to príde normálne. Keď sa niečo kúpi pre dieťa a nestihne to zjesť, tak sa to proste presunie do druhej domácnosti. Teda, ja viem lepšie organizovať veci, tak mne sa to stáva menej ako exovi. Jemu pravidelne ostane, lebo to vôbec neodhadne. Ale, keď ex vezme deti a robia napr. kotlíkový guláš, tak mi po nich pošle misku gulášu. Mne to divné nepríde. Ale, ja som celkom lenivá gazdiná, takze, ja sa poteším, že ako fajne. Nemusim.nic riešiť na večeru/obed.