icon

Partner Ryba a hnev

3. okt 2021

Ma tu niekto partnera v znamení rýb?len by ma zaujímalo ako sa správajú keď sa na niekoho urazia a trucuju..že napr či toho človeka ignorujú alebo mu skôr niečo vyčítajú alebo sa uzavrú do seba...?
Ďakujem za pomoc

Strana
z2
luccija
3. okt 2021

@elizabet173 a platí naňho, že je tichý ako ryba a nechá sa unášať prúdom ja som večne nespokojná, chcem niečo meniť, a on je kľudný, komotny a rozvazny

autor
3. okt 2021
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
4. okt 2021

Ryby su ako ryby. Ziju svoj pokojny zivot v tajnych vodnych hlbinach a nenechaju sa nikym vytocit. Nezhody riesia pokojne meditaciou. Ryby sa uz narodia ako mudry starci s motom zi a nechaj zit. Zazili vsetko co sa zazit da a tak su velmi sucitni. Vyhybaju sa konfrontaciam a napatiu. Ich zivlom je voda a ta reprezentuje city. Tie su pre nich dolezite. Potrebuju vediet ze ich clovek miluje.
Kedy presne bol clovek narodeny? Moze mat nieco z barana alebo vodnara ak bol narodeny koncom marca alebo koncom februara.

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
eemma12345
4. okt 2021

moj partner je taktiež ryba. Najprv sa urazí, uzavrie są do seba keď mu napr. nevenujem dostatok pozornosti, keď sme medzi kamarátmi a následne mi to cez správy keď už som doma napíše a je nahnevaný. Ja som znamenie lev, nič mi na ňom nevadí, len toto.

Strana
z2