icon

Partner sa so mnou už tri dni nerozpráva

21. jún 2020

Co robiť keď sa s vami partner nerozprava už 3 dni? Po hádke. Ani ja sa s ním nerozprávam lebo som sa rozhodla ze zas prvá neprídem za ním, ale už uvažujem že hej.

Strana
z5
mondolina
21. jún 2020

Tak sa drž, neboj všetko dobre dopadne♥️👍

biela_sova
21. jún 2020

Autorka nevadi, urobilo sa par chyb, je nacase spravit hrubu ciaru a zacat odNova a bez chyb. Nenechaj sa odradit. Svorka proti Tebe broji, partner takisto, netreba Ti taky spolocnost. Drz sa.

iviacik
21. jún 2020

Autorka a ty si skutočne chcela byt s niekym, kto s tebou evidentne nechce byť? Ja viem,ze sa o Vas postara.... Ale tak zatiaľ buď u otca.... Oddýchni si psychicky.... Sústred sa na deti...

autor
21. jún 2020

@mondolina ďakujem ❤️

autor
21. jún 2020

@biela_sova ach veľkú chybu som urobila, len teraz už s tým nič neurobím už len čakať dokým sa narodí dcéra a neriešit chlapov. Už toto nechcem zažiť a ani nemôžem mať 3 deti a každé s iným ako nejaká cigaňa.

autor
21. jún 2020

@iviacik keď ono to raz vyzeralo sa nás miluje a potom zas naopak a preto som nevedela čo sa deje co robiť a stále to s nim chcela riešiť nech viem kde mam miesto, či ísť do riti odtiaľto k rodičom alebo sa snažiť ešte o niečo. Minulý týždeň mi vyzná lásku a o týždeň príde nasraty z roboty a ignoruje 3 dní za to ze ja začnem riešiť to ze ignoruje.

biela_sova
21. jún 2020

Tak keby bolo tretie s milujucim muzom, preco nie. ;) Teraz si ale zober cas pre seba, a pre malibku bytost, ktora sa narodi, vytvorte si take suznenie, aj so starsim bracekom. Potom sa mozes otvorit novym moznostiam. Citala som diskusie,,tam robila zlu krv svokra. Ale to uz nechaj tak. Uz si za tym.

autor
21. jún 2020

@biela_sova,, mama mi povedala ze nemám byť s tebou,, jedna z jeho viet dnesnych.. Takže tak.. Hádam na to budem ešte raz veriť ze ešte nejaký milujúci muž bude. Teším sa na ňu a dúfam ze jej budem môcť dať všetko.. Musím to nejako dat

dkethe
21. jún 2020

To je povaha. Ja som sa za takeho vydala a je to na facku

biela_sova
21. jún 2020

Urcite, uz len to, ze si citila, ze je to problem a riesila si to tu na koniku, je dokaz, ze si silna a mas chut sa posuvat dopredu. Nenechaj sa odradit vysmechom, ze si tu uz zalozila 3.temu, ak ma clovek provlem, treba o tom hovorit, vypocut si pluralitu nazorov a zariadit sa aj na zaklade takto rozsirenych obzorov. Lebo casto sa aj v praci, aj v partnerskom aj tosinnom zivote sklzne do situacie, ze uz nevies, kto z vas dvoch je "debil"... ked si precitas 5 stran nazorov, ako tu, kde 93% zien radi odid, tak potom to uz ma vypovednu hodnotu... aj mozrs byt rada za tak jrdnoznacne suhlasenie v nazoroch, niekedy sem zeny pisu o radu zvacsa ohladom scokry a utvoria sa 2 tabory - daju zapravdu zene a druhy ze svokra, keby ich aj vsetkych v zuboch roztrhala, tak je nedotknutelna. Takto sa zene tazsie rozhoduje, co dalej.
Drz sa, tie slova "ex svokrine" budu chvilu boliet, ale ten debil sa prirpavil vdaka kvapkam od jeho drahocennej mamicky o moznost mat peknu rosinu a pozerat sa na to ako rasie a rovi pokroky vasa dcerka... jeho matke tlieskam, asi si prave vysluzila titul tupec roka.
Prezumpcia neviny jej nehovori nic. Obvinila Ta, ze dieta nie je jej syna a na zaklade domnienky sa on rozhodol, ze teda vas opusta. To je teda pan. Predcil geneticke testy.
Moze si dat svoj tusak patentovat, budeme k nemu posielat pod sudnym rozhodnutim zeny s dwtmi na geneticke testy a on bude tliachat: toto dieta citim, ze je otcovo. Toto druhe nie je. Toto tretie dajme tomu je, a toto stvrte dajme tomu nie je otcove. :D

0kristina0
21. jún 2020

Tak to ti prajem vela stastia aby si si nasla chlapa ktory si uviaze na krk zenu s dvoma detmi od dvoch muzov. Kde nechavate rozum zeny? V nohavickach? Clovek by si myslel ze po jednej zlej skusenosti by si uz davala pozor ale ako vidim, nie.

ciernysokol
21. jún 2020

@biela_sova vyzera, ze vsetko je nakoniec uplne inak. Ale keby to bolo tak, ako pisala, ja nie som velmi zastanca rozchodov typu:tri dni sa so mnou nebavi, rozchadzam sa. Ja sama viem byt niekedy nezmyselne zatata. Ale tak, ze nebavi sa s detmi, to by bolo cez ciaru, to je jasne

iviacik
21. jún 2020

@dkethe a u teba ziadna zmena? Si ta pamätám... Pozitívna osobka s nepozitivnym muzom...

dkethe
21. jún 2020

@iviacik jeej, my sme si pisali k tym hroznym ranam, vsak? Tvoje rady pomohli 🙂 on sa sice az tak zavratne nezmenil, ale trochu ano, ale to moje vlastne nazeranie je teraz lepsie a to je dolezite, tak tolko sa netrapim.

iviacik
21. jún 2020

@dkethe tak to som uprimne rada 😊 nech sa to postupne zlepšuje este viac ❤️

biela_sova
21. jún 2020

@ciernysokol Jasne, suhlasim s Tebou, necitala si ten dovetok s detmi. Ja som zastanca toho, ze pohar sa zalepi a pije sa z neho dalej, nevyhodi sa hned a nekupi novy, ale toto bolo daleko cez. Kto sa vrsi na detoch, ten je totalny psychopat a treba utekat od takeho dalej. Dufam, ze autorka tuto diskusiu nevymaze... isto je vela zien, co su v rovnakej situacii ako povodna tema naznacovala, moze im to pomoct. Psychopata je niekedy sakra tazke rozpoznat.
Drzme jej paste aj v tejto jej situacii, no...

ciernysokol
21. jún 2020

@biela_sova skor som myslela to, ze v tejto teme zatajila plno veci, ze cela situacia je uplne inak a vztah je davno naruseny, rozchod na spadnutie,dieta este len caka, ci ako to bolo. Aleje pravda, ze uz som potom velmi necitala

biela_sova
21. jún 2020

@ciernysokol a hlavne klasika, kibicujuca svokra :D

sashka22
21. jún 2020

@biela_sova @ciernysokol sa vzájomne doplnate svojimi nickmi 😝👍
Autorke prajem veľa síl, deti jej tie sklamania vynahradia. Sme predsa ženy, zvládneme všetky ťažké situácie pre naše deti! Priveď si na svet svoje Ružové šťastie, miluj seba a deti a keď sa Tvoja duša vylieči, až vtedy Ti do cesty príde polovička. Len nemôžeš čakať dokonalého, to si sami musíte zariadiť, aby sa vám všetkým dobre žilo a rozumeli ste si. Myslím na Teba, zvládneš to!

biela_sova
21. jún 2020

@sashka22 jeeej, to som si nevsimla 🙂 dokonala dvojka :D
A pekne si to napisala, tak to aj ja citim s tou cestou ku stastiu

janulik2008
21. jún 2020

@pribinak jaj mne to scenku tusim z Uraganu pripomenulo ... Pani Maria a jej manzel. Nerozpravali sa pisali si listocky ... a ona hovori ze mu napisala nech ju zobudi o 7mej na druhy den rano. Ona rano vstala o 8mej a na nocnom stoliku listok ze "vstavaj Maria uz je 7". 😂

laguna28
22. jún 2020

@anita6666 aj ja mám zážitky z takého vzťahu a ten chlap je dodnes sám, ešte aj s rodičmi a súrodencami sa rozhadal

karmen118
22. jún 2020

Bude ti bez neho lepšie, užívaj si synčeka a teš sa na príchod dcérky. Máš veľkú výhodu, že rodičia vás prichýlia. Podľa mňa si si silná žena, že si dokázala odísť tak skoro. A ak má raz prísť ten pravý, tak príde aj keď neskôr a bude ťa ľúbiť aj s dvoma deťmi, už vieš na čo si dávať pozor.
Mám v blízkej rodine podobné niečo, len jej trvalo hrozne dlho kým sa odhodlala od chlapa odísť, ktorý ju psychicky týral a manipuloval, oberal ju o peniaze, odtrhával od rodiny a známych a neskôr aj jej dcérku - malá je poznačená, súdy sa ťahajú. Snaží sa zmanipulovať aj sociálnych pracovníkov, políciu aj sudkyňu, že on je ten dobrý...no proste celé zle, ale 3 roky o vlastnú dcérku ani nezakopol, kúpil jej až raz niečo - zimné topánky, lebo tie čo kúpila jej mama nechal malú naschvál zničiť premočiť...a ako sa rozbehol súd pasoval sa do role otca roka a jeho bývalá partnerka je tá zlá naša rodina je zlá to nahuckáva malej aj ostaným, ktorý ich prípad riešia...čistá psychiatria.
Inak veľmi sa zamysli nad tým, či chceš, aby tvoja dcérka ho mala uvedeného ako otca v rodnom liste, táto z našej rodiny dala...tomu debilovi, sa ani nechcelo riešiť potvrdiť otcovstvo, aby mala papier do pôrodnice, tak jej priezvisko zmenili až po pôrode aj to ho na matriku musela dotiahnuť, a teraz si búcha hlavu o stenu, akú kravinu urobila, mohla mať pokoj od neho.

childuska
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
24. jún 2020

Moj uz dnes drzi 2 hodiny🤣, a to preto, lebo sme si neporozumeli, co budeme obedovat ( pise mi z obchodu "mam lososa" a ja mu "ok", ale uz sme boli dohodnuti na inom obede). Pridem od zubara a on sa chystal toho lososa robit, tak som mu vysvetlila, ze losos je na zajtra a drzime sa povodneho planu. A odvtedy je nasrany, a mne je to fuk. Inak 3 a pol mesiaca 24-hodin denne doma s chlapom, co vacsinu casu travil v robote a ktory je mojim manzelom 22 rokov, je na maslu😭

bublinkai
4. júl 2020

@damtiporiti ... no takto kočky Vám poviem, že som si urobila taký rýchly KUK cez rôzne témy a ide to tu na koníkovi dole vodou. Je to stránka pre mamičky a budúce mamičky, bazár na detské oblečenie, hračky, autosedačky, kočíky. A dnes sa tu normálne riešilo či kočke včera pretrhol či nepretrhol blanu. Ufff hruza také čosi. O tejto diskusii ani nevravím, Sa to celé zvrhlo niekam inam či ako 🙂

Strana
z5