icon

Partner si píše s inými na pokeci

livocka21
28. feb 2014

Ahojte...pisem sem lebo v mojom okoli to nemam komu povedat...mam priatela,s ktorym som 2,5 roka a mame spolu 5-mesacneho krasneho synceka, ktory bol vytuzene babatko...prezili sme si vela zleho, mam za sebou tri potraty a vsetko sme to zvladli...no teraz som z jeho e-mailovej adresy posielala mail a nahodou som klikla na rp-cky a nasla som tam,ze pisal viacerym zenam spravy typu ahojky ako sa mas, Co robkas, mas pritela a pod...neviem o ziadnych problemoch, Ktore by sme mali...ak nratam financie...no kto nema tento problem? ani v posteli nemame problemy...mozno je to tym ze som v tehotenstve pribrala 25 kil a 15 mi stale ostalo...neviem ci ho mam s tym konfrontovat alebo nechat tak...co mu poviem ak sa spyta, preco mu citam postu? Prosim poradte. Dakujm

Strana
z2
motiilik
28. feb 2014

Ahoj...ja som s priatelom 3 roky a tiez sme si tym presli...najprv to bolo nevinne a potom sa to stupnovalo,az sme sa zhodli,za ten pokec nepotrebujeme a je nam prednejsi nas vztah,tak sme obaja zrusili nicky a je to super...ja by som mu to urcite povedala a pytala si vysvetlenie a otvorene sa ho opytala,ci mu vo vztahu nieco chyba...ak je to pre neho podstatne,bude robit mudreho,okolky okolo toho a bude urazeny,ak nie,nebude mat problem to zrusit...

trend270
28. feb 2014

Dám Vám typ, ktory nie je úplne koser, ale mne pomohol vyhnúť sa dlhodobemu vzťahu so zaletnikom. Bolo to na jednej zoznamke. Prihlaste sa pod novým nickom na Pokeci a hodte udicku. Napíšte mu, ze vyzera sympaticky, take tie všelijaké omacky, spytame sa, či je volny a pozorujte ako bude reagovať. Ak prizna, ze ma priateľku a dieťa, pravdepodobne je len extrovert, ktory si chce pokecat. Ak Vás ale bude zatlkat a imaginarnu vyslovene balit, reagujte a dohodnite si rande. No a tam mu to pekne osladte. Povedzte, ze ste mali indicie, ze filtruje so ženami na Pokeci, preto ste to urobili. A nech sa rozhodne. Odhlási sa a bude sa správať ako otec alebo... To už je na Vás 🙂

lolonka
28. feb 2014

@trend270 ..tak toto by ma nenapadlo...ale dobrý nápad... 😀

zuzi0110
28. feb 2014

@livocka21 súhlasím s @trend270 aspoň budeš vedieť na čom si. Len si musíš byť istá že to chceš vedieť.

livocka21
autor
28. feb 2014

@trend270 dakujem...dobry napad 🙂 urcire to vyuzijem

oktobermimi
28. feb 2014

@livocka21 moj mm nemá Fb.. len pokec a píše si zo ženamy cca 30+ a hodila som udičku (pekny že je a pod ) a odpoved?...nepíš my o stredko,ani o nič podobné , som štastne zadaný a štastný otec 🙂 tak som dala proti otázku čo tu hladá a o čom by chcel dať reč no a dostala som taku odpoved že ak mienim mat hlúpe reči typu sex. narážok že nemusím ani odpísať 🙂 tak ti držím palce 🙂

livocka21
autor
28. feb 2014

@oktobermimi dakujem...hadam sa dockam podobnej odpovede...inak zabudla som dodat, ze tam boli aj 40-tnicky a on ma 31...mozno chcel len pokecat uvidime...

motiilik
28. feb 2014

@trend toto napadlo aj mnaurobit,ale potom som sipomyslela,za sa nebudem strapnovat a podobne a radsej si to vysvetlimena priamo a vyriesime...a som rada ze som konala,ako som konala...

oktobermimi
28. feb 2014

@livocka21 ... 🙂 držím palce 🙂 inak si kočka tak isto nemá dôvod si hladat zenu na stredka alebo niečo 🙂 A ak by niečo také chcel tak si isto urobí noví nick alebo zmení heslo 🙂 skúsenost od mojho ex 😅

livocka21
autor
28. feb 2014

Aj to je pravda...priame konanie ma tiez svoje vyhody...

livocka21
autor
28. feb 2014

@oktobermimi 🙂 🙂 dakujem ti za tvoje slova, no stvu ma tie kila navyse...bojim sa ze je to preto...hm mozno su to len hormony a ja robim z komara somara

oktobermimi
28. feb 2014

@livocka21 🙂 možno to je len z komára somár 😀 ale tak doveruj ale preceruj 🙂 kilá? ... noa ? ... na tie sa vyser 🙂 Ak ta lúby tak ta lúby takú aká si 🙂

mima4
28. feb 2014

@livocka21
ja ti zas dam iny nazor. Podla mna davat udicku, neviem...neviem aky to ma zmysel totiz. Ak muz ma inu partnerku okrem sucasnej priatelky, tak raz to buchne... a teda nestoji za to, aby sa kvoli nemu jeho priatelka trapila.

Podla mna sa s nim uprimne porozpravaj ako dospela osoba...povedz mu, ze si narazila na tie IP a odkomunikuj si to s nim.

trend270
28. feb 2014

@motiilik no musím povedat, ze na tom stretnutí som sa necitila trápne ja 🙂 Ale je pravda, ze to bol začínajúci vzťah. Livocka musi vedieť, či ide o potenciálnu neveru a či jej z oči do oči povie pravdu. Muži vedia neskutočne zatlkat.

sarah27
1. mar 2014

@livocka21 ja by som tuto situaciu - pisanie s inymi zenami na pokeci vobec nezlahcovala!!! vies co nechapem, naco mu je - naco Vam je ako dospelym ludom pokec, to je pre pubertakov a nie pre dospelych ludi s rodinami. ja som moderna mlada baba , ale na pokec s partnerom nechodime, lebo co sme hladali - samých seba, tak sme nasli... chlap na pokeci, vždy nieco vyhladava - to si myslim JA . a ak mu chyba komunikacia, tak na to ma zenu, aby sa s nou porozpraval, lebo partneri maju byt zaroven aj najlepsi priatelia. som dost kriticka, ale s tymito internetovými sietami nemam dobru skusenost, lebo ked moj byvaly zacal vypisovat na nete, skor - ci neskor ma podviedol. takze moja rada znie, hod mu tam udicu a uvidíš, ci sa chyti na hacik ..a tu udicu by som mu hadzala kazde 3 mesiace, lebo casy sa menia - aj ludia sa menia. Vela stastia !!! 🙂

anatalia77
1. mar 2014

@sarah27 nuz ano,ale co z takeho zivota...kazdu chvilu preverovat.

zuzu_31
1. mar 2014

Podla mna chlapi si musia stále dokazovať ze su chlapi.a dokazujú si to takto
Ver mi prešla dom si tym.chlap musi dospieť a potom na pokec ani nepomysli. Podla mna nieje za tym niv vážne
Ziadnu udicu nehadz. Aspon ty máj rozum
Pekne sa ho opytaj ns rovinu ci mu chýba vo vzťahu niečo a vec je vyriešená.

katkasofi
1. mar 2014

@livocka21 druhý nick sprav a otestuj ho..ja som tak riešila exaka a ten mal asi 6 nickov... A už je ex...🙂 veľa štastia

llenkapettko
1. mar 2014

Nemyslím si, že robíš z komára somára. Ja osobne by som to netolerovala a zasiahla. Ten nápad s vytvorením Nicku a vyskúšať ho, či sa chytí sa mi páči. Ale ako poznám samu seba, osobne by som asi reagovala hneď. Krv by vo mne vrela 🙄 Držím ti palce!

paskolinka
1. mar 2014

@livocka21 ja súhlasím so @sarah27 pokec je pre pubertakov. Dospelý šťastne zadany tam nemá čo robiť... Mne sa pozdáva ten nápad s udicou 😀 ale na druhej strane je to taká podpasovka, tak si to premysli 😉 ja by som do toho šla len keby som partnerovi už fakt neverila... Inak by som radšej volila cestu priamej otázky...

dossy
1. mar 2014

Udicaaaa.. drzim palec. Ide o vašu budúcnosť! Nápis potom ako to dopadlo..

sarah27
1. mar 2014

@zuzu_31 podla mna si v tomto naivna - ak si myslis, ze chlap niekedy dospeje... šak ked su tam aj 50-rocný chlapi prihlaseni, to su ti nedospeli??? nechapem ... ide o to, ci chlap nieco hlada, alebo nie... a ak hlada konverzaciu, aj to je uz zle - netusim, na co mu taka konverzacia s cudzou babou je 😲

jalucija
1. mar 2014

dospeli normalni ludia nemaju co hladat na pokeci. Suhlasim s babami hore, ze je to totalna traposina a proste hanba. Argumenty typu chcem si len pokecat su trapne, nech si pokeca s frajerkou alebo kamoskami/kamosmi. Ak mu okolie na pokecanie nestaci co vlastne stale hlada?
Na tvojom mieste by som som ho viac vytazila vyletmi, sexom, zabavou, romantikou. A pri nejakej flasi vina a nezavaznej konverzacii by som sa mimochodom spytala,c i este chodi na pokec a ze nech kasle na to, ze ho milujem a bojim sa aby ho tam dake stetky nebalili ale na srandu to obratit samozrejme, nie vazne. Dufam, ze by povedal jasne srdiecko seriem na nejaky pokec.

sorciera24
1. mar 2014

@jalucija a to rpeco dosplei normalni ludia nemaju co robit na pokeci?....obcas, raz za uhorsky rok tam zajdem aj ja a co?...mam tam aj znamych a obcas popisem aj s neznamymi.....ved je to POKEC....skor sa mi zda cudne, ak tam niekto neico ine ako pokec halda....to je rpe mna trapne.....to sa potom vola inak..... mozno si tam pise ako ty tu na modrom koniku a nevidim na tom nic nenormalne ak neikto na urovni slusne komunikuje o roznych temach....

@sarah27 aj ked niekto len konverzuje to uz je zle?...preboha, kde vy zijete?....v reale s nikym nekomunikujes? vonku s ludmi? v praci?......myslim, ze ano...ale na nete uz ej to zle?.....ci eln na pokeci ej to zle?...rpeco?......logicky mi z toho vyplyva, ze ekd ty komunikujes tu na MK je to tiez zle.....anco potrebuejs pokecat s niekym vobec inym ako so svojim muzom?

juliana77
1. mar 2014

príde mi dosť trápne ospravedlnenie, že možno si chce len pokecať.

Bývate niekde na ostrove, stroskotali ste, jediný kontakt s ľudmi je len cez net??

jalucija
1. mar 2014

@sorciera24 pretoze na pokeci je 90% flirtujucich ludi hladajucich zabavku, bokovku, jednorazovku a nie su to len muzi a pretoze tam neexistuju ziadne hranice.
Pred 300 rokmi som si tam chcela pisat so sesterkou z australie ale to sa nedalo furt mi kadejaki idioti vypisovali a to som nemala vobec profil vyplneny a nebola som ani v ziadnej miestnosti ! .)

A pozor ja hovorim o zadanych ludoch. Pokial som vyrovnana, zamilovana, nenudim sa a moj partner je aj moj najlepsi priatel ani by ma nenapadlo travit cas v takej bazine medzi troskami na pokeci (poznam pokec trosku hlbsie kedze som tam pracovala par rokov a je to riadny grc)

V akych roznych temach? Su tam vari nejake tematicky rozdelene miestnosti? Myslim ze nie su. Predpokladam ze top "temy" su sex, sex a sex v aute .)

Dufam, ze som sa ta nedotkla, ber to s nadhladom prosim, ja viem, ze ty k tym troskam nepatris.

jalucija
1. mar 2014

@juliana77 aaahaha presne tak!!! :D

beech
1. mar 2014

@livocka21 skús preveriť ako ti radia babenky lebo ja som ignorovala a nepreverovala,nikdy som ani do telefonu nepozrela a potom som prišla nato že som bola sprostá a slepo dôverovala a on si našiel frajerku!

sorciera24
1. mar 2014

@jalucija no, ekd vidis len toto, ani sa necudujem.....ja nepopieram, ze je tam dost takych...ale ako som pisala, taki si to asi zmylili alebo si zle vysvetluju slovo POKEC.....to je ich problem a s tykmi sa nebavim.....ale predstav si, ze obcas sa da pisat aj tam a to nielen o sexe, ako prezentujes...... ja som napr. tip velmi komunikativny, mam skveleho muza, kt. fakt poviem vsetko a rozpravame sa plnohodnotne dlhe roky kazdy vecer....ale proste su alebo boli obdbia (napr. amterska), kde mi komunikacia s inymi ludmi chybala......pracujem, kde neustale komunikujem s ludmi.....a zrazu z toho vypadnes......a ja teda osobne potrebujem komunikovat a poznat rozne nazory, nielen partnerove......nasla som to aj tu, aj tam......ano, ludia su vseliaki...ale najdes ich vsade, ale esteze sa mozeme rozhodnut s kym sa bavit budeme 🙂
ja len, ze to dokazem pochopit, ze niekomu v nejakom obdobi komunikacia fakt chyba...... a ak nekomunikujeme sexualne ci uchylne nevidim problem...

sarah27
2. mar 2014

@juliana77 presne a mám pocit, že aj niektoré ženy si na tomto fore sedia na kabli a su naivnučke, akoby mali 15 rokov, pritom pokec je o nezaveznom sexe na 99% 😀

Strana
z2