icon

Partner si píše s inými na pokeci

livocka21
28. feb 2014

Ahojte...pisem sem lebo v mojom okoli to nemam komu povedat...mam priatela,s ktorym som 2,5 roka a mame spolu 5-mesacneho krasneho synceka, ktory bol vytuzene babatko...prezili sme si vela zleho, mam za sebou tri potraty a vsetko sme to zvladli...no teraz som z jeho e-mailovej adresy posielala mail a nahodou som klikla na rp-cky a nasla som tam,ze pisal viacerym zenam spravy typu ahojky ako sa mas, Co robkas, mas pritela a pod...neviem o ziadnych problemoch, Ktore by sme mali...ak nratam financie...no kto nema tento problem? ani v posteli nemame problemy...mozno je to tym ze som v tehotenstve pribrala 25 kil a 15 mi stale ostalo...neviem ci ho mam s tym konfrontovat alebo nechat tak...co mu poviem ak sa spyta, preco mu citam postu? Prosim poradte. Dakujm

Strana
z2
adri266
2. mar 2014

@livocka21 ten napad s nickom na pokeci je dobry napad a na Tvojom mieste by som to urobila. Lebo uprimna komunikacia??? BAby, zobudte sa. Ak mu o nic neslo, tak sa len nazlosti, preco mu to pozerala. Ak mu ide o viac, myslite, ze bude uprimny a povie jej, ano, draha, sex s TEbou je nudny, Ty si tucna a preto chcem vyskusat ine zenske??? A hlavne tak, aby si sa to Ty nedozvedela??? 😝 Chcela by som vidiet toho chlapa.
Ale radim ti, urob to len vtedy, ak si si ista, ze chces pocut odpoved, akakolvek by bola.
A ak na to nemas zaludok, tak sa ozvi, nech mu napise niektora z nas, co ma zalozeny nick, aby mu nebolo podozrive, ze sa mu ozyva novozalozeny nick

hennyinnsbruck
2. mar 2014

@trend270 toto som ja s mojim urobila. Na nejakom fore bol zahlaseny ale uz dlhsie predtym ako sme sa spoznali.
V profile mal ze hlada babu na kavicku,ze je single...
tak som sa prihlasila, pisala s nim-ruky sa mi triasli a srdce som mala az v krku.
Som si myslela, dame rande a ma po chlebe....

No nastastie ma odbil 😀 napisal ze ma priatelku a ze je s nou stastny 😎.
Tak som sa nenapadne opytala preco hlada niekoho na kavu? Ze uz roky ma tu profilovku...Ze je lenivy si to zmazat...

Na druhy den som sa priznala k cinu smial sa na tom aka spionka som, on si nick zmazal ja tiez a vsetko je ok 🙂

Moj je taky typ cloveka co stare veci neriesi...ked som ho spoznala mal v pc stare foto expriateliek.prenho nepodstatne mne to vadilo...ale na moje poziadanie ich zmazal

sunny170
2. mar 2014

My sme sa s mm spoznali na pokeci🙂) trvalo nejakých 6 rokov, kým sme sa dali dokopy a dnes mame ročného syna. Ale hned na začiatku vzťahu sme sa dohodli, ze si pokec zrušíme. Načo sa zbytočne hasterit. A mame pokoj;)

eliska31
2. mar 2014

Zinky, zbytocne tu budete filozofovat...ja som slobodna a chodim na pokec si popisat s priatelmi. Ale kolko RP pridu popri tom, nechutne, vulgarne od chlapov co su zadany, s priatelkami na fotkach tak to je hnus. A chcu aby som pozrela ich albumy, hesla, skype...ja take hned bloknem nemam zaujem vidiet nieco co si pozriem nazivo u priatela. Chcete zistit ci je Vam verny a nezahyba? Spravte si iny nick. Hodte udicku, zahrajte hlupucku naivnu. Ked sa chyti a prizna ze je zenaty a len pokecat, je to v poriadku..ale ked uz zacne " ahoj, ako sa vies urobkat? Nechces sa pozerat?" a take bludy, no mate problem....a nic neni horsie ako ked chlap zacne vypisovat v zdrobnelinach!!!!!!! To je tak otrasne, ze des a hruza!!!!!

mamavera
2. mar 2014

@livocka21 ak vyskúšaš tip - prihlásiť sa pod iným nickom, buď pripravená naozaj na všetko - kamarátka mojej kolegyne to urobila a jej manžel - otec dvoch detí jej bez rozpakov poslal foto celej postavy v Adamovom rúchu 😝 😝 😝 😝 😝 - úplne neznámej osobe, určite si tĺk neuvedomil, že za ženou s ktorou si píše sa môže skrývať jeho šéf, jeho susedka, baby z jeho kancelárie, ktoré sa teraz na ňom dobre bavia a pod.

eliska31
2. mar 2014

@mamavera ale to by ma zaujimalo preco to robia? Potrebuju si zvysit EGO alebo co? Videla som albumy ze aj zeny maju take fotky ze vidno az do zaludka z dolneho uhla...ale take je pre mmna naozaj zahada 🙂

tina1988
2. mar 2014

Aj ja som sa s mojim mm spoznala na pokeci, ale ked sme sa dali dokopy sme si dohodli urcite pravidla a hranice ohladom pokecu, aby sme sa vyhli nepríjemnostiam v budúcnosti. Ja tam nechodim vobec, moj mm len kvoli emailom. Ale keby som bola v situacii ako ty, urcite by som chcela vediet, ci si vypisuje s inymi len za ucelom toho, ze sa chce porozpravat alebo ci hlada nieco viac ....

nikawero12
2. mar 2014

Milé dámy. Ako téma na zasmiatie je to fajn. Ale zo seriózneho hľadiska, keď tu čítam niektoré názory, tak ma napadne slovíčko naivita. Vy si fakt myslíte, že si šmírovaním a kontrolovaním svojich partnerov na nejakom pokeci zabezpečíte vernosť od svojich partnerov a udržíte si ich vo vzťahu? Keď chce byť niekto neverný, nájde si spôsob "zhrešenia" aj bez pokecu.

mima4
2. mar 2014

@nikawero12
ja súhlasím s tebou. Ked chlap chce, tak proste zahne. To potom najlepsie je ho zavriet do zlatej klietky..lebo podviest moze hocikde... otazne je, čo je to za vztah? chcem sa denne stresovat s tym, ci si nevypisuje sexualne spravy s inou, ci sa s inou nestretava? A dokedy to takto chcem tahat?

Ja by som taky vztah nechcela

nikawero12
2. mar 2014

@mima4 ani ja si neviem predstaviť, že by som "mala v hlave chrobáka" a rozmýšľala len nad tým, že čo robí môj manžel a kde je. Keby som ho mala stále len podozrievať, tak to sa radšej rozvediem.

mima4
2. mar 2014

@nikawero12
vztah bez dovery nema vyznam. Dovera je jednym z pilierov kvalitneho manzelstva.
Kto chce ist prec, odide, aj keby si ho za nohu drzala 😀

Skor ako tieto sledovacky by mali zvazovat dievčatá svojich partnerov ešte pred vstupom do manzelstva, aký majú charakter, hodnoty, pristup k veci... zivot za sebou... nemali by mat ruzove okuliare.

nikawero12
2. mar 2014

Dobre si to napísala o dôvere. Presne na to som myslela, len som to takto nepomenovala 🙂

adri266
2. mar 2014

@mima4 ale co s tym, ako muz bol cely zivot verny, ale v 50tke ho chyti druha mladost? Moze aj toto snubenica predvidat? 😨
Uz sme tu milion x rozoberali, preco ludia zahybaju, ci chlapi, ci zeny. Proste je to tak. STane sa to aj cloveku, ktory dovtedy tvrdil,z e jemu sa to stat nemoze. Stane sa to aj cloveku,ktory je v manzelstve stastny a nic mu nechyba. TAkze tazko zabranit, aby sa take nieco stalo. Ale ak sa to uz stane, chcela by som to vediet hned, aby som to mohla riesit, ci uz rozchodom, alebo poradnou, alebo tym vankusom, co v inej konverzacii spomina eefka 😝
@nikawero12 ano, mas pravdu, dovera je velka vec vo vztahu. Ale ak by si nahodou svojho partnera nacapala, ze pcha jazyk inej zene do hrdla, pozerala by si inym smerom? VErila by si mu potom? Akoby si tomu vedela zabranit? Daj tipy, budeme Ti vsetky vdacne.
Pretoze vacsina zien, ktore sa tymto trapia, pisu preto, ze na to prisli NAHODOU, nie smirovanim. Ano, existuju aj take, ktore spehuju, su chorobne ziarlive, a pod. Take zeny by sa mali liecit. Suhlasim.

mima4
2. mar 2014

@adri266
veci nemozes predvidat, preto ja som toho nazoru, ze svoje stastie, svoj zmysel zivota nezakladam na ziadnom cloveku (napr. manzel,..) a ani nebude (pripadne buduce deti). V cloveku nemas nikdy 100 % tnu istotu...

mamavera
2. mar 2014

@eliska31 potrebujú si zvýšiť ego, tak, ako píšeš. Kým lovili tú svoju, bola ich potreba uspokojená, keď ju majú ulovenú, potrebujú zažívať ten pocit lovca a zároveň niekoho, kto sa tiež niekomu zapáčil znova. U toho muža, o ktorom som písala to bola aj jeho zahľadenosť samého o do seba a aj trochu narcizmu.....Preto treba asi stále dávkovať naším polovičkám, že nás nemajú nikdy isté a ak sa nebudú dostatočne snažiť, obzrieme sa inam 😲 Ešte že môj partner nemá momentálne na očiach okuliare a nedovidí na monitor 😀 😀 😀 , lebo je o mňa opretý, by bol prekvapený, že čo tu vypisujem 😀 😀 😀 😀 😀

pink_lady
2. mar 2014

ja som tak nachytala znameho - najprv cez RP, stacilo napisat jednu steklivu RP a hned som vedela detaily tam dole 🤐 😀 bola som presvedciva, videl kocura v trube, po 5 min mi dal telefonne cislo :D ked som to zahrala ze teda, kto by to na teba povedal tak sa zacal robit ze ci poznam toho cloveka bla bla. 😀 mne - akoze pravej - sa zastrajal, ze to bude riesit, ze niekto pise v jeho mene /je policajt/ 😀 len sa preratal, ze existuje nieco ako archiv stranky a da sa dohladat spatne co tam kedy popisal - som len oci valila 😝 😝 😝 😀 uchylnosti uchylnosti... inak slusne, nesmelo vyzerajuci chlap, znamymi lutovany, ze ho zena opustila a nevie si najst frajerku 😕 😀

livocka21
autor
2. mar 2014

Ahojte baby...tak som to s tymto nickom vyskusala a na moje prekvapenie bola tato konverzacia prijemna a uprimna...nic netajil, nic nenavrhoval...proste len pokec...navyse ma na pokeci fotku aj so mnou, tak ak by si chcel hladat frajerku tak by si ju zmenil...asi som sa unahlila...dobre, ze som mu nic nepovedala 🙂. Vsetkym vam velmi pekne dakujem 🙂

sorciera24
2. mar 2014

@livocka21 no vidis a sme doma, len skoda, ze si si to az takto musela utvrdit 😉

justice007
2. mar 2014

To som rada ze to takto dopadlo 😉 Asi jeden z mala, alebo len ja mam smolu na zaletnikov. Ten terajsi ma stale prekvapuje.. Raz som mu tiez nahodou (a to naozaj, nehrabala som sa mu v spravach) na pokeci nasla, ako pisal nejakej holke ze s priatelkou je to minulost.. Tiez chodil do mesta a flirtoval kade chodil... S kamoskami alebo s "kamoskami" chodil von poza moj chrbat.. Ked som mu to vsetko povedala do tvare, ze o tom viem, nic ine mu nezostalo ako sa priznat a jeho vysvetlenie bolo, ze si chcel dokazat ze este vie komunikovat s dievcatami. A ja som snad muz?? 😕 Muzi su divne stvorenia. Bohuzial to nebolo poslednykrat co som na nieco take prisla... Ale vzdy mi povie ze ma strasne miluje, ze som jeho vsetko, ze nevie byt bezo mna a ja mu to vzdy uverim. Chcela som sa rozist velakrat, ale on nikdy. Mozno som hlupa ked som s nim stale.. Neviem ci mu to mam tolerovat alebo to ukoncit. Ved ist s babou von nie je zle, len ked mi to taji tak to uz mi nepripada uplne koser.. Co poviete?

adri266
3. mar 2014

@mima4 mas pravdu, ale inak sa na tieto veci pozera cerstva 20tnicka a inak zrela 40tnicka so skusenostami. Aj ja sa teraz inak pozeram na mnohe veci, na zdravie, na vieru, na rodinu, na manzelstvo...ale to vsetko po tom, ako clovek prejde niecim, co jeho nazory a postoje zmeni.

adri266
3. mar 2014

@justice007 no co ja viem, ist s babou von, to ako na rande? 😨 Toto ani mne nepripada koser. Ale je ine, ak ste LEN priatelia a hladate sa a je ine, ak ste druh a druzka ci manzelia. Ja som bola vzdy za exkluzivitu. Ak s niekym chodim, tak mame jeden druheho. Ak ten druhy potrebuje tretiu, stvrtu ci piatu do vztahu, tak nemam zaujem.
Je ine, ak by sa stretaval s kamaratkami, ktore poznal uz predo mnou, ale hladat si nove kamosky, to sa mi zda zvlastne. A samozrejme, to jeho vysvetlenie 🙄 typicky suknickar. Aby Ti raz nepovedal, ze skusal aj sex s inou, aby vedel, ci sa mu postavi pri inej 😝

adrioska
3. mar 2014

@adri266 Ako sa to moze stat cloveku, ktory je v manzelstve stastny a nic mu nechyba? Poznas takych? 😲 😢

adri266
3. mar 2014

@adrioska ano, poznam, a dokonca nie jeden par ☹ Aj tu na MK som sa uz stretla s tym, ze chlapi boli doma obletovani, hyckani, a aj tak si nasli bokovku...proste niekedy chlapom drbne, prave vtedy, ked maju doma vsetko 🙄 , ked sa nudia, ak su si vztahom prilis isti....vela spravi prostredie, kamosi, kolegovia, rodina, spolocnost, v akom sa chlap pohybuje. Ak bude 100x denne pocut, aka je toho a toho milenka super, tak si vsugeruje, ze aj on to potrebuje. Je to to iste, ako ked zena musi mat sto parov novych topanok alebo novu kabelku od Guess. Potrebuje ich? Nie. Ale chce ich a moze ich mat 😔 .
No pozor, z toho co tu citam, sa to stava aj zenam, aby som zase chlapom nekrivdila...

pink_lady
7. mar 2014

doplnim este prispevok pisany vyssie....pred par dnami som sa rozpravala s dotycnym znamym a len tak som zo srandy zahlasila ze ved ked bude zle, vyberiem si niekoho na pokeci a zarobim si, ze tam je takych dost co ponukaju „fo“...tak som si vypocula prednasku, ci by som to dokazala naozaj urobit, tak sa ponizit a strapnit...😝 :D tak som akosi pochopila, ze ak sa chlap aj s dakou „odtial“ vyspi, s tym ucelom tam ide – tak ta zena pre neho fakt nic neznamena ...mozno len na zvysenie sebavedomia...ale s takou by si zrejme vaznejsie nic nezacal...

peto0
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2