icon

Partner spáva do 11 - 12:00

9. máj 2023

Ľudia, je prosím normálne aby 25 ročný človek v stabilnom dlhom vzťahu vyspával tak dlho?
Pred tým bol zamestnaný, teraz však menil prácu kde má homeoffice a naval práce poobede. Naozaj spí denne do 11-12 a ja som z toho extrémne znechutená!
Kým on vyspáva ja musím riešiť kopu veci - áno, moj problém, moja práca.
ALE! Vplýva to na mňa strašne nezrelo a nezodpovedne. Proste nejak začínam mat dojem že je neschopný chlap keď si nevie nájsť prácu a miesto nej vyspáva.

Strana
z3
zuzi0911
9. máj 2023

Pred MD som aj ja spavala do 11.00 aj dlhšie cez víkendy a keď som bola pn taktiez...ráno muž, deti odišli a ja som zalahla do postele 😅
Och ,ale som ja lemra

maminka940
Autor odpoveď zmazal
majarumm
10. máj 2023

Ja len nechápem, prečo to treba písať sem?? Určite by som ja nebola nadšená, keby mňa môj partner rieši na nejakom fóre 😉

juliaailuj1
10. máj 2023

Vetu vplýva to na mňa nezrelo som ešte nepočula. Aďko Danko si to ty? ;)

cervenaruza123
10. máj 2023

Podla mna zavisi od rezimu, pracovneho casu a podobne. Ked robi nejak strasne dlho do noci alebo sice nerobi, ale pomoze doma po praci a preto chodi spat neskoro, tak pohoda. Ked sa len flaka a nic ine cele dni nerobi, len spi alebo pracuje, tak to je problem.

sono2
10. máj 2023

To bude praktické keď budete mat deti😅😅

nikaeli
10. máj 2023

Ja sa vždy nenormálne teším na víkend, že budem môcť spať aspoň do 10ej. Pre mňa je ranné vstávavie celoživotný boj, pamätám si to ešte z mojich študentských čias. Ja relaxujem nič.nerobením, ležaním, spaním, či maľovaním - vyslovene milujem pasívny oddych, zatiaľ čo môj manžel je akčný typ. On aj cez víkend vstane o siedmej, obriadi deti, ide na nákup, začne variť. Keď vstanem, pokračujem vo varení, dám prať, pospratujem a on ide na 2-3hodiny na bicykel. A sme obaja spokojní. Ja vyspatá, on vybláznený na bajku a poobede ideme niekam všetci spolu aj s deťmi. Tvoj partner pracuje prevažne poobede, ty už máš vtedy asi po práci a môžeš oddychovať. Vyčíta ti on tvoje popoludňajšie aktivity?

ludmila73
10. máj 2023

Súhlasím , vadilo by mi to. Môj priateľ ma tiež skôr hektické popoludnia , preto doobeda chodí na bike, zabehať si, stretne sa s priateľmi … vyspať sa občas “ do ružova” to áno.. ale dennodenne??

dkethe
10. máj 2023

Ak nerobi pre americky trh s casovym posunom, Ci ten naval prace poobede nema preto, ze doobedu spi a na pracu s*re 🤣

Tiez mozem doobedu nerobit, a poobede sa zosalim.

Jeho biorytmus je ti nepasujuci, vsetko co dnes nevyhovuje, sa detmi zhorsi. Jemu je zas jedno ake mas ty potreby, a neprispisobi sa ti ani za macny macik.

mandarinka555
10. máj 2023

@siska53 Ach bože...ja by som ho pravdepodobne zabila....ja ked mám voľno na druhý deň po štrnástke, tak idem spať okolo polnoci a vstanem na druhý deň okolo 17-tej 😝

chichvotka1983
11. máj 2023

Možno som zlá ale človek ktorý spí do 12.00no neviem či to je zodpovedne ja som pracovala ale vstávala o 6.00mals som poobedne aj nočné niekedy
Ak nemáte deti tak ešte sa to dá ale viem aké to je keď vstávaš skoro a on vyspava do obedu o všetko aby si sa starala ty niektorí chlapi sú jednoducho pohodlní doma im urobia ženy všetko a to nieje správne jednoducho je to lenivosť alebo je vyčerpaný neviem ale mne by to tiež vadilo všetko mať na krku ja

inaemre
11. máj 2023

Mne by to vadilo. My sme s muzom aktivni ludia. Vstavame o 5:30 kazdy den aby sme pred pracou este stihli cvicit. Ideme casto na bicykel, prechadzky, vylety....takze ja by som lenivca pri sebe nezniesla.
Ale tak hadam si ho poznala uz predtym ako ste spolu zacali byvat...

power_of_now
11. máj 2023

Aj ja spim toľko hodín denne. Závidís?

tiezjedna
11. máj 2023

@power_of_now ona niekde písala koľko hodín spí? Možno chodí spať ráno o 3., aby stíhal prácu... Autorka robí mŕtveho brouka, alebo si možno išla protestne ľahnúť😎

autor
28. máj 2023

Pracuje 4 hodiny denne. Robí v autodoprave. Tj do 18:00. Ešte nejaké primitívne pripomienky že závidím? Nie, nezávidím. Ale prekáža mi že je hore do 1 rana a spí do 12 keď mame domácnosť, zvieratá a je čo robiť okolo noch. Miesto toho je všetko na mojom krku led prídem z práce a ešte musím aj počúvať že jeho čo všetko obmedzuje lebo chce spat

autor
28. máj 2023

A samozrejme že cez víkend si tiež rada pospím nakoľko to pusti. Niekedy dlhsie, niekdy sa zobudím skôr sama.
Ono ale mám pocit že keď ma človek režim dlhodobo zabehaný - kedy vstáva tak to telo sa zobudí už samé aj cez vikendy

alex666
28. máj 2023

Ja som v takom veku tiez spavala do 11-12 ale len cez vikendy. Nikdy som nebola ranne vtaca, hoci uznavam ze idealne to nie je a je lepsie ist spat skoro. Vekom som zacal vstavat skor. Teraz mam dieta a vstavam o 6:00 aj v piatok aj v sviatok 😄

lenka69nadrzana
Odpoveď bola odstránená
marca12
28. máj 2023

Toto by aj mne vadilo,ze vyspava a takto premrha zivot drichmanim. Navyse ak nespravi nic doma. Nevravim obcas zrelaxovat,dopriat si byt dlhsie v posteli,ale kazdy den? Och porazilo by ma.

Strana
z3