Partner stále chodí do klubov

26. máj 2023

Zeny, chcem pocut len nazory, lebo fakt neviem, ci hrabe mne alebo ci mi to vadi opravnene.

Sme spolu 2 roky (ja 33, on 47) a takmer kazdy vikend chodi do klubov/na diskoteky. Chodi tam 99% s jednym svojim najlepsim kamaratom. Ten ma teraz novu frajerku (s ktorou podvadzal svoju ex, a nakoniec sa s nou rozisiel), tak chodia vsetci traja, kamarat, frajerka a moj partner. Mna nezavola, so mnou chodi iba s inou skupinou kamaratov, alebo ideme sami dvaja. Lenze sami ideme niekam tak raz za mesiac-dva, zatial co krcmy a diskoteky bezo mna su na tyzdennom poriadku.

Hovori, ze baby tam nebali a ani ho nezaujimaju. Nemam dovod ho podozrievat, lebo nemam ziadne dokazy na nic, ale nepacia sa mi tie kluby. Ani sa to nehodi na jeho vek, vzdy odtial pride domov okolo tretej nadranom, a potom ma cely vikend opicu a je nevrly. Ano bavila som sa s nim o tom, aj som navrhla ze ja proti jeho stretavkam s kamaratmi nic nemam, ale ci sa nemozu stretavat napriklad na veceru alebo na pivo. Vzdy je z toho hadka, lebo on nedopusti na svoje kluby. A ten jeho kamarat rovnako.

Co si o tom myslite?

nelca0510
26. máj 2023

Tak asi kríza stredného veku a chce si ešte užiť,pokiaľ sa dá,predsa len mu ťahá na 50-tku. Ja byť tebou,tak idem s ním. To,že ťa nezavolá neznamená,že sa ho nemôžes spýtať,či nemôžes ísť aj ty.

obleckodogymu
26. máj 2023

Myslím si, že chlapík skoro 50rocny by mal mať v živote niečo viac ako kluby...🤷

domkakvet
26. máj 2023

Vykasli sa na stareho capa a najdi si sebe rovneho.

autor
26. máj 2023

@nelca0510 Vies co, furt sa osiva a vyhovuje mu aj to, ze ja som v inom meste a stretavame sa len v sobotu-nedelu. V piatok som u seba.

mirkava
26. máj 2023

Myslím si o tom to, že by si ho mala ci najskôr nechať. Ma 47 rokov a sprava sa ako kreten. Nájdi si mladšieho a zodpovednejšieho.

angelous1991
26. máj 2023

??? S takým chlapom si akože z akého dôvodu ?On sa ide ozrat ako puberťák a potom je nevrlý ? A čas spolu trávite ako ? Kedy si ho vlastne nájde keď v týždni predpokladám pracuje a cez víkend pije ???
Stojí aspoň ten sex za to ? Lebo iný dôvod som tam nenašla prečo ste spolu 🤪

nelca0510
26. máj 2023

No,a ty chces aj niečo viac z tohto vzťahu alebo ako? Lebo máš 33,stretávate sa sobota/nedeľa,kedy má zväčša opicu mi nepríde veľmi perspektívne.

sissy27
26. máj 2023

Ja som si teraz predstavila, ako sa na nom tie mlade baby v kluboch smeju, ze aha, stary paprdo chodi obzerat mlade zabky a slintat 😂😂😂 trapne mi je aj zanho, co ti ho pridelili v ramci nejakeho socialneho experimentu? Vykasli sa nanho a najdi si normalneho chlapa.

babulkomale
26. máj 2023

Myslim si o tom, ze je to dalsi dokaz ze.vek je len cislo.
Nevyskakany nevyzrety takmer patdesiatnik aby traposil na diskotekach 🙈 nehovorim tym ze ma prdiet doma do paplona, ale je milion inych perfektnych konickov ktore sa daju robit namiesto opijania sa po baroch ako posledna socka.

lentilka23
26. máj 2023

Normalny chlap v tomto veku do klubov nechodi. Bud chodi na prietrtky alebo ... a teba ma len na vikend. Si mlada, prosim ta najdi si mladeho fesaka do 40 a zaloz si rodinu a bud stastna! Cim skor tym lepsie. S takymto debilom ta nic dobre necaka.

jaskolka
26. máj 2023

Tak píšeš, že ste spolu len cez víkend a aj to sa ide zabávať do klubov? Sorry, ale za mňa je to švihnute, nepoviem raz za čas, ale pravidelne také ožran party? Fakt ti toto treba? A nehovorim už o tom, že vekovo k tebe tiez nepasuje, načo ti nevybureneho chlapa pred 50?.ktorý očividne prežíva "druhu pubertu?"
Posli ho niekam, veď čo to je v podstate za vzťah, cez týždeň sa nevidíte a cez víkend on radšej ide do baru chkastst?

januska12323
26. máj 2023

Prečo tohto známeho s výhodami (?) nazývaš partner?

divokykonik
26. máj 2023

Predstavila som si môjho otca v jeho veku, že by chodil na diskotéky 😀. No akože fakt nepredstaviteľné. Ja by som s takým nebola ani za svet. Načo ti vlastne je starý nevyzretý cap? Veď ani na ozdobu už určite nie je, päťdesiatnici sú väčšinou vypelíchaní. Kašli na neho 😀.

kukuk29
26. máj 2023

ja si o tom myslim iba tolko ze ci ti ho je ozaj treba a naco si s niekym co ma teba z vysoka kasle cely vikend 🙈🙊

autor
26. máj 2023

@sissy27 No presne z takych sme sa smiali, ked sme mali 25...

autor
26. máj 2023

@nelca0510 Teraz postavil dom, takze na jesen sa k nemu stahujem, ale neviem no...budeme spolu potom sice castejsie, ale aj tak

retatka
26. máj 2023

Je starý mládenec ,či rozvedený ?Má deti ?
Žial,mentálne na úrovni 20 rokov zastal .
Aj si niečo sľubuješ od tohto ,,vzťahu ,, či len zábavu ?
Lebo toto nieje rodinne založený chlap ,to vieš i sama ,ak chceš rodinu je najvyšší čas sa poobzerať po normálnom mužovi .Hľadaj seberovneho,načo ti je starý paprda a vyzretého muža a nie pubertiaka.Aj keby si s ním mala rodinu ,budeš na všetko sama a on sa bude chodiť zabávať ako slobodný mládenec .To sú také typy mužov ktoré nikdy nedospejú ..

autor
26. máj 2023

@retatka Nebol nikdy zenaty a nema deti

svokrinjazykmonika
26. máj 2023

Ja som ďalšia čo nechápe, že strácaš mladosť so starochom 🤷

autor
26. máj 2023

@svokrinjazykmonika Ked mam byt uprimna, bola som skoro 10 rokov sama a ziaden iny ma nechcel

marca12
26. máj 2023

Kriste tak si sa ulakomila na taketo stareho mladenca,co sa rozumovo zasekol v 18nastke? Radsej sama ako s takymto chlapom.

pralinka25
26. máj 2023

stracas s nim cas. vobec by som ho perspektivne nevidela max tak uzit si a hladat nieco ine. toto je smutny pribeh decka v tele dospeleho. ved je tam na smiech.
a ked nedozrel doteraz uz sa to nikdy nestane alebo mozno v 80.
inak dost velky vekovy rozdiel. teraz mozno nie ale za niekolko rokov ....
traged.

retatka
26. máj 2023

Takže tu je odpoveďou.
Starý mládenec je zvyknutý flamovať a nie žiť rodinným životom .Rodinný život mu nevonia a preto tvoje reči sú mu ukradnuté ,nebude sa ti prispôsobovať keď sa tebe jeho diskotéky nepáčia .Nečudujem sa,že je slobodný v 47 rokoch keď vedie takýto štýl života .Radšej sama ako s týmto týpkom .Budeš nešťastná.

martinmmartin
26. máj 2023

Chlap co ma 40 a viac rokov moze ist do klubu na disko iba v pripade ze mu patri, inak je to uplne divne

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyan
26. máj 2023

Ja tam vidím skôr problém s alkoholom ako najväčší problém do budúcnosti. Chodiť do klubu by ešte bolo v pohode, ale keď tam nechodí kvôli babám a sexu, ale len kvôli alkoholu, tak je to alkoholik a absolútne nevhodný na partnerský vzťah, rodinu a podobne...

olimuc
26. máj 2023

Planujes s nim buducnost alebo hladas byvanie a budes suchat nohami. Aj keby si ostala tehotna, tak si bude robit co chce a ty mu to budes musiet tolerovat, lebo je to jeho dom alebo odist… stareho psa novym kuskom nenaucis … takze okrem byvania a mozno penazi ak je bohaty nevidim ziaden dovod preco s nim si … alebo fakt sa uz nic lepsie nenaslo

svokrinjazykmonika
26. máj 2023

Joj nebuď na seba taká prísna, že "nikto iný ma nechcel." A si šťastná? Radšej byť sama a v pohode ako so starým capom sa trápiť. A kôli spoločnosti si kúp psíka. Ten ťa bude milovať celým srdcom

podmostom
27. máj 2023

Na čo by chodil po diskotékach ak nie kvôli babám? Nerozumiem načo s nim si. Čo sa ti na ňom páči? Mne to príde, že máš extrémne nízke sebavedomie
Že radšej by si bola s čertom ako sama, podriaďujes sa mu, nemáš žiadne nároky, očakávania. Vykašli sa na neho. Na čo ti je nevybureny chlap co pravidelne chlasce do 3 rána a ešte nevrlý k tomu. To ste sa našli fakt. Neviem ktorá iná by si toto uviazala na krk.

jaskolka
27. máj 2023

Autorka, sama si si odpovedala. Si z nim preto, lebo máš strach že budeš inak sama 🙈. Lenže v takom vzťahu - nevzťahu ty budeš sama aj tak. A ver mi, že to je ešte horšie. Lebo jedna vec je byť sama, keď si sama a byť sama, keď si vo "vzťahu".
Co čakáš, že sa zmení keď budeš s nim bývať? On je starý mládenec, má svoj spôsob života, v takom veku už človek sa nedokáže prispôsobit ľahko inej osobe v jednej domácnosti. Takže ty budeš rovnako fungovať, ako tetaz len s rozdielom, že budeš tam zrejme upratovať z, variť prať, teda starať sa starému capovi o domácnosť, on bude spokojný, že ma gazdinku zadarmo a jeho výlety do klubov budú pokračovať aj tak. Ci ozaj myslíš, že len preto ze sa na sťahuješ k nemu on s tým prestane? 🙈🙈
A budete sa akurát hádať, lebo ty budeš chcieť aby sa ti venoval, on nebude chápať, čo od neho chceš (veď vopred si to vedela, ze na kluby nedá dopustiť) a ty budeš akurát nešťastná, frustrovana a aj napriek vzťahu sama. Pripadne ti začne vyhadzovať na oči, že žiješ v jeho dome, tak máš "držať hubu a krok"
Skutočne toto chceš?