icon

Partner telefonuje niekoľkokrát za deň s matkou

vexta72
22. nov 2013

Môj partner telefonuje niekoľkokrát denne so svojou matkou. A to vždy tak, aby som to nepočula.

billam
23. nov 2013

@fidka79 nemam potrebu ti nic vysvetľovať....vidim, že nechápeš a nepochopis...co uz, aj takýto ludia medzi nami žijú 😉

stellamaris
23. nov 2013

@vexta72 asi ma potrebu konzultovat so svojou matkou kazdu somarinu,pripada mi to detinske.............moj byvaly vyvolaval rodicom,aby sa stazoval na mna,ze ho nepocuvam a tak,dokonca tak,aby som tie telefonaty pocula,to som neskor vyriesila podanim ziadosti o rozvod.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
natalka13
23. nov 2013

Asi budem divna,ale telefonujem len k je to nutne. Ziadne vykecavania co robiiiiiš, ake mate pocasie???
Niezeby som si to nemohla dovolit, ale ake mavate potom ucty ak niekolkokrat denne kolko 5x? denne telefonujete s mamou, 5x s kamoskami, 5x s manzelom...................

kaktusik007
23. nov 2013

@vexta72 no, toto iste som mala aj ja... telefonaty jeho mamicke pre kazdu kravinu... a priemerne pol hodinove... vrchol bolo ze zo zaciatku ju mal na hlasitom odposluchu (asi aby ma vtiahol viac do rodiny, kre.en) a tie rozhovory boli ze --
ONA - no... (pauza) tak. (pauza) asi pojdem dat tym zajacom (pauza)....
ON - ehmmm
ticho
Ona - no.. (zopakovala to co povedala pred minutou, a to doslovne aj s tymi pauzami...
On - a davas im aj nieco nove, alebo stale to iste?
Ona - no sak to.... (pauza) ved vies... (pauza) sak seno.... (pauza)..
on - aha
ona - no dobre... tak pojdem pomaly (pauza)
on - no dobre, ked musis (ticho asi 10 sekund)
ona - no, patrilo by sa
pauza
on - hmm
ona - no tak idem.

--- toto trvalo prosim 10 minut!!!!!!! a denne trikrat to bolo iba a iba o tom, ci uz dala zajacom, a ci im dala to iste seno, a ze kosila, a ze trhala burinu...
proste bleeeeee mi z toho bolo...... Ked som (uz teraz nastastie exovi) povedala ze ma tieto jeho hlasite rozhovory s jeho matkou obtazuju - a to som prosim bola fakt taktna a snazila sa to zredukovat iba na dva hovory hodinove denne -- tak som bola sebec.... a zacal so svojou mamickou telefonovavat inokedy - proste prisiel z prace, cely den si nevidel deti, ja som videla, ze stoji na parkovisku, a on v tom aute sedel DVE hodiny - pretoze volal s mamickou...

baby, ja som tak stastna, ze je to uz moj EX, ze ani neviete ako!!!!!!

petraxy6
23. nov 2013

@kaktusik007 nápodobne 😀 aj ja sa teším tomu slovíčku EX 😀 a to môj ex bol s ňou aj osobne + ešte niekoľkokrát s ňou volal keď prišiel domov. A keď som počula: a ty nemáš telefon? nevieš zavolať? - som skoro odpadla 😀
@vexta72 držím palce 🙂

iveta71
23. nov 2013

@vexta72
Keby to malo byť také, ako opisovala kaktusik007, tak to by bolo na uváženie. Záleží na tom, či niečo naozaj riešia alebo sa len potrebujú počuť lebo im zabudli odstrihnúť pupočnú šnúru. Ja s mojou mamou volám každý víkend aj hodinu lebo bývame ďaleko od seba a vtedy na seba vysypeme všetko, čo sme za týždeň zažili ale denne si vyvolávať a riešiť vlastne nič, tak to je riadne od veci.

stellamaris
23. nov 2013

@kaktusik007 no s telefonistom by som nechcela byt spojena manzelstvom 😀 tesim sa s tebou,ze je tvoj ex- 😀 takyto chlapi by sa mali ozenit s mamickou,fakt 😉

petraxy6
23. nov 2013

@stellamaris 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vieš koľko by bolo takých manželstiev? 😀 😀
@iveta71 baby, by ste neverili, ale ja som vtedy furt rozmýšľala že o čom sa dá toľké hodiny stále baviť. a tiež som sa exovi čudovala že dokáže počúvať mamičkine výlevy ako opísala @kaktusik007 - len tam svokra pridala ešte pestovanie v záhrade a tak...chlap a počúva ako mamička chová hydinu a pestuje...no. našťastie už sa smejem na tom všetkom. ale vtedy som "vrela" 😀 😀 😀

stellamaris
23. nov 2013

@petraxy6 no predsa mraky 😀 😀 😀 😀 ja pocuvam casto o takychto mamickinych maznacikov a jezia sa mi z toho vlasy 😕 mam rocneho syna,budem sa tesit,ked bude mat s nami rodicmi priatelsky vztah,ale denne niekolkokrat mi volat nebude,by ma kleplo.............nam pupocnu snuru oddelili pri sekcii a novu budovat nebudem 😀

petraxy6
23. nov 2013

@stellamaris 😀 ani sa neopováž, lebo nevesta ťa bude "milovať" 😀 A ináč, potom tie manželstvá krachujú a čudujú sa všetci že ako je to možné 😝

kaktusik007
23. nov 2013

@iveta71 ver mi, ze ak by jej volal denne aj 10x ale bolo by to k veci, teda spytanie sa ako sa mas a co prave teraz robis a co mas v plane robit najblizsiu hodinu a ci robila tu hodinu predtym to co mu povedala ze bude robit, tie telefonaty by mali maximalne 2 minuty kazdy a TOTO by bolo sice na hlavu, ale OK - dalo by sa to akceptovat. Ale to, co som si zazila, tak to fakt bola sila... a ako citam
@petraxy6 - vobec som neni jedina 🙂
@stellamaris tak... u nas ONA do neho hucala nech da ziadost o rozvod... pretoze JA som bola ta svina, co zatrhla aby jej syncek chodil k nej kazdy vikend (byvali sme 130 km od nej a naozaj je financne narocne kazdy vikend takto cestovavat, ide to fakt do penazi) a odhliadnuc od toho, ze fakt chodit od pondelka do piatku do prace, a v piatok hned po praci do auta lebo sa ide k jeho mamicke a prist odtial v nedelu o desiatej, tak ako sorry, toto fakt nieeeeeeee - to som zatrhla, prisli deti, zistil aj ex ze sa to da stihat horko tazko tak raz za mesiac k mamicke na navstevu, tak sa nechal spracovat a dal ziadost o rozvod....

ale sak dobre, uz sa z toho tesim a som rada, ale teda jej neviem prist na meno este stale

stellamaris
23. nov 2013

@kaktusik007 tak to svokra bola dobra potvora,bud rada,ze je byvala 😉 moju byvalu svokru davam do rovnakej kategorie!

kaktusik007
23. nov 2013

@stellamaris ja mam dvoch synov, budem rada ak mi budu volavat ze ako sa maju a tak, ale hodinovy denny rozhovor by som asi fakt nezvladla.... to skor raz tyzdenne 2 hodiny, ak budu byvat daleko a nemohi by sa zastavit, ale denne volavat... dakujem, nemam zaujem 🙂

zuzanocka
23. nov 2013

Pri zhliadnuti nazvu temy som si uvedomila, ze aj ja niekolko krat za den telefonujem s mamou..a nie vzdy to pocuje..a co? :D
dokonca..niekolkokrat tyzdenne telefonujem s JEHO mamou...a co? :D

kaktusik007
23. nov 2013

@stellamaris a to som si myslela, ze aku mam dobru svokru... no had to bol, co som zistila neskor...
ja som mala este jednu svokru, nech je jej zem lahka, a teda s nou to bolo fakt ze tazke vyjst a komunikovat s nou, bola zavisla na alkohole a tak... a preto som si myslela ze horsiu svokru uz sotva dostanem.... no dostala som 😀 😀 😀 a castokrat si teraz na tu moju prvu svokru spomeniem, ze sice bola alkoholik, bolo to s nou fakt tazke miestami, ale vedela som na com som a nerobila mi zakernosti za chrbtom - co je podla mna daleko horsie, ako ked ti niekto vynada....

petraxy6
23. nov 2013

@kaktusik007 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kaktusik007
23. nov 2013

@zuzanocka a o com prosim telefonujes s mamou??? ake dlhe su tie rozhovory? vies, je ine ak das dieta do skolky po chorobe a ides to cestou zo skolky zavolat tvojej mame, dalej nieco kupis a tiez jej volas... proste ak tie telefonaty su fakt o niecom, a ze mate dobry vztah, a neobtazuje to tvojho manzela, tak je to v poriadku...

ale su proste ludia, ktori telefonuju len preto, aby telefonovali, hovor trva hodinu, aj viac, a v konecnom dosledku nie je o nicom konkretnom - len vseobecne blaboly, vid ten prepis hovoru, co som dala vyssie.... a to je uz fakt problem a naozaj to obtazuje a je problem aj v tom samotnom vztahu.

p.j.jacky
23. nov 2013

Aj moj ex je velmi priputany k svojej mamicke,vzdy bol na posledno mieste a vzdy sa snazi im ukazat aky je skvely a tak superi sam po sebou.Teraz chce dokazat aky je svely otec a pritom,ohlad na dieta neberie,len na svoju mamu a tiez tajne telefonaty 16 rokov.Teraz tajne vola s mamickou a s dcerkou....alebo ked pridem domov tak hned zlozi,alebo povie uz nemozem hovorit 😀 😀 ja uz sa len smejem(bohuzial este stale byvame v jednom byte,pre vysvetlenie)
Uz by som takeho chlapa nechcela,je to vecny boj.Samozrejme nech sa maju radi,je to prirodzene a ma to tak byt,ale vsetko zmierou....

stellamaris
23. nov 2013

@kaktusik007 moja prva zakerna svokra Bola zavrazdena,niekto jej v nemocnici roztrepal hlavu,dodnes pripad riesia kriminalisti.Klasicky pripad,ako bozie mlyny pomaly ale isto melu.Ale nech je jej zem lahka 😉

kaktusik007
23. nov 2013

@stellamaris uff.. no, bozie mlyny naozaj melu pomaly, ale isto - to je jedna z mala veci, ktorym v zivote verim

jabadaba
23. nov 2013

a preco telefonuje potajomky? Nerobila si mu dusno kvoli telefonatom jeho mame a tak teraz ich radsej uskutocnuje nenapadne? Pre klud v dome? Nie je to asi nic pozitivne na partnerstve ak sa jeden z partnerov musi skryvat s niecim lebo druhy ho neustale dusi. 😝 To je tak. Ak niekto niekoho furt za nieco peskuje, pride nutne selektovanie co sa partnerovi povie a co sa mu zamlci. Tak zvaz ako to je u vas. Ci zbytocne partnerovi nerobis dusno okolo tych telefonatov.

Ja si s mamou alebo celkovo s nasimi tiez volavam iks krat do dna. Manzel nema taku potrebu s jeho rodicmi, oni nikdy taketo vztahy nepestovali. To vsak neznamena, ze ja sa mam odrazu nutne prisposobit ich meritku vztahov! Nie. Nemienim kvoli muzovi a ich zvykom odstrihnut kontakt s rodicmi. A moj muz to neriesi. Preto aj netelefonujeme nikdy potajomky ako zlodeji, ktori sa boja prichytenia. U nas nikto po nikom nejde ako policajt a o tom to je. 😉

P.S. ty vies aky postoj ma partnerova matka k tebe. Ak proti tebe nebroji, neriesila by som frekvenciu telefonatov. 🙂

zuzanocka
23. nov 2013

@kaktusik007 nasi ziju dalej od nas, vidavame sa malo, plus mama je vazne chora, takze s nou v kontakte chcem byt. Plus my sme rodina, kde sa stale nieco udeje, takze je vzdy co prebrat :D obcas sa potrebuje vykecat mama, obcas ja.. ;)a som rada, ze v nej mam aj kamaratku, vobec to neberiem tak, ze nemam prestrihnutu pupocnu snuru :p :D
Proste s nou volat chcem, kym tu je..aj s tatinom.. Mam na mamu volania zdarma, takze v poho.. Jasne, ze to nie su nejake ehm.. .. no... a pod., ako si pisala. ;) A co sa tyka trvania rozhovoru, niekedy to je aj hodina veru :D

petraxy6
23. nov 2013

@stellamaris to vážne? 😨 😨 😨 😨

stellamaris
23. nov 2013

@petraxy6 ano,bohuzial 😔

maria1989
23. nov 2013

nie je jeho mama chudera sama, a nemá nikoho, kto by ju vypočul? 😉

mima4
23. nov 2013

@vexta72 no moze to byt pre teba dobrou kontrolkou, ci vobec si ho vezmes za muza, alebo vase priatelstvo v mieri ukoncite...
Zvaz, ci dokazes s tym zit, lebo ak sa za neho vydas, ides do toho s tym, ze sa to nezmeni.

edita56
Autor odpoveď zmazal
adamuska
25. nov 2013

mne to pripadá, že voláva milenke, má ju uloženú pod menom "mama". treba si aj túto možnosť overiť 🙂

renata5
25. nov 2013

@fidka79 tak to je dost smutne ze tvoj manzel vola mamine len vtedy ked mu ty pripomenies pekna ucta