icon

Partner telefonuje niekoľkokrát za deň s matkou

vexta72
22. nov 2013

Môj partner telefonuje niekoľkokrát denne so svojou matkou. A to vždy tak, aby som to nepočula.

Strana
z3
kika1111
25. nov 2013

@vexta72 ja by som si overila či volá s matkou...lebo normálne to nie je, niekoľko krát a vždy v tajnosti.

maminuska
25. nov 2013

@renata5 to je skôr výsledok vzťahov aké si často urobia rodičia s vlastnými deťmi . Ak majú ľudia k sebe blízko , tak si volaju aj bez toho aby im niekto niečo pripomínal . Ak nie, nuž tu je výsledok a nemá to s uctou nič spoločné .

renata5
25. nov 2013

@maminuska ved hej ja len je to smutne aale co uz ☹

barcelona94901
25. nov 2013

@vexta72 mojmu naopak vyvolávala furt svokruš,aj 20 krát za den ..ešte ked sme spolu chodili,ako baby nehnevajte sa,ale normálne to nebolo ,jej bolo jedno či pracuje,nepracuje,či je vonku s kámošmi,so mnou ,či nakupuje
non stop drnčal telefon ..kvoli prkotinám " hlásili v rádiu ,že je policajná hliadka tam a tam,dávaj pozor" ,pritom on bol v práci,vedela to..a takéto kravinky deno-denne až jej raz jedna jej známa vypláchla žaludok,že nech sa spamatá,že to normálne nie je ,že ak nechce aby jej deľom z nej ruplo v hlave,nech sa uvedomí..no musím priznať,že po rokoch je to lepšie..prešla na skype ,icq a hádajte komu non stop vypisuje? MNE 😀
bude pršať,bude snežiť,kde čo hlásili ,ja nemusim správy pozerať ani počasie ,ale niekedy je to fasa otravné,doležité veci v živote totiž nerieši ,iba hluposti

lalinko2010
25. nov 2013

@vexta72 - toto čo robí tvoj partner, neni normálne!
@kaktusik007 toto bolo super, ako tvoj EX volal s mamou.
Manžel / môj / sme boli na dome, ktorý prerábame a volala jeho mama večer okolo 19:30hod ale v lete, aby prišiel domov, lebo sa idú modliť aby nebola vojna v Sírii! okolo seba mal kamarátov, brata a tí len pozerali, tak povedal, že príde, môj manžel býva s rodičmi a ja so svojími rodičmi, iný príbeh, manžel sa opil a domov prišiel až ráno, vojna nebola a brat sa ho an druhý deň spýtal : dobre ste sa modlili za Síriu, vojna neni.
Moja švagriná volala môjmu bratovi, že ako sa volá sťahovanie žiab, lebo je pri rieke a nevie ako sa to povie. metál sa blbosť, sprostosť a ešte švagriná / vydatá / vždy telefonuje môjmu manželovi : kde si? teraz neviem či aj som manželka alebo ona.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
vexta72
autor
26. nov 2013

No ja akože svokru nemusím. Je to hypochonder,keď má vnúča prísť pozrieť,stále ochorie. A keď sa jej veľmi nechce, tak tá choroba trvá aj 2 týždne. A toto sa deje 2x do mesiaca. O pomoci nemôže byť ani reč,ona totiž nemá čas(má rozpozerané všetky seriály a súťaže). A zvyšok času jej zaberá nakupovanie,ovláda všetky akcie v letákoch,ale aby nám niečo výhodne kúpila,to nie. V podstate sa teším,že je to tak. Len ako budem dieťatu vysvetlovať,kde má babku? Tak preto ma jedujú tie tajné telefonáty.

tyssa
26. nov 2013

tak ja byvam od rodicov cez 230 km a volam im kazdy den minim 2x-rano, poobede /aj preto, ze chcu pocut malych,../ ked nieco riesim tak volame castejsie /myslim pracovne veci, mama je zivnostnik, tak obcas pomaham,../, ked ideme k nasim tak musim na muza nahucat, aby zavolal svokre ze sme prisli ok,..tiez s rodicmi neriesim dake sukromne veci /co sa tykaju mna a manzela/, ale myslim ze dnes su uz take pausaly, ze sa da celkom v pohode volat, rodicia ma vychovali, myslim ze ked spolu nebyvame aspon to dobre rano cez telefon im padne dobre, inak aj s muzom volame 2x ked je v praci,.. samozrejme nieco ine je ked je niekto v zahranici a ide to do penazi,..

sono2
27. nov 2013

@vexta72 aj môj len nie za chrbtom aj keď nie večer tak cez deň aj skype. Kvôli hovadinám. Aj mi to vadilo ale kašlem už na to trvá to vždy len pár minút. Z našej strany to iniciuje svokra. Keď počujem, že len my teda jej syn ju zaujíma a s ostatnými si tak často nevolá. Fakt kašli na to strata času a nervov

sono2
27. nov 2013

@maminuska oj! Aké vzťahy blízke. Neni normálne aby si muži s matkami viackrát a čo i len raz za deň volali! Moja svokra sa neustále vidí v manželovi a vyložene ho niekedy dusí. Vidím na ňom ako jej nevie odolať. Alebo keď sa niečo organizuje a nie je po jej, by som ti ju priala zažiť. Ja také niečo z maminej strany nepoznám. A je choré aby bol syn s matkou stale v kontakte. Sama mojej mame extra často nevolám. Proste sme už rodina a oni sa začínajú sami nudiť. Svokrovcov myslím

maminuska
27. nov 2013

@sono2 zrejme si to nepochopila v celom kontexte.
Ja som reagovala na
@renata5 ktorá napísala že nie je v poriadku aby manželka manželovi pripomínala že má zavolat rodičom , že by tam mala byt nejaká ucta k rodičom .
Podľa mna to nemá s uctou nič spoločné , je to vo vzťahoch aké máš s rodičmi , ale hovorím o zdravých vzťahoch . Zdravé vzťahy zahŕňaju aj prirodzené hranice medzi rodinami .
Ak máš blízke vzťahy ( zdravé vzťahy !!!! ), tak máš potrebu vedieť ako sa darí jednej alebo druhej strane, čo sa stalo nového , či niekto niečo nepotrebuje, alebo naopak bez obáv požiadať o pomoc. Ale toto podla mna neznamená , že máš volať s rodičmi každý deň , dokonca niekolkokrát denne. Tam sa s tebou stotožňujem .
Osobne si ja neviem predstaviť , že by som si ja volala s rodičmi každý deň alebo niekoľkokrát za deň , len ja nie som práve najlepšia vzorka, pretože moje vzťahy s rodičmi sú pre mnohé príčiny na bode mrazu . Nevytvorili sme si jednoducho žiadnu väzbu mala som dost studený odchov a nemám potrebu nejak sa zaujímať o ich život , aj ked su to moji rodičia a úcta .. bohužiaľ akosi neviem nájsť za čo by som si ich vážila.
Môj manžel má s mamou dobrý a blízky vzťah a volá jej tak raz - dvakrát do týždňa.

mirkave
27. nov 2013

Chodila by som mu za zadkom.telefonuju o niecom tajnom? Nezakonnom? O mne? Trapne schovavanie sa,ako pubertak. Akoze sorry,ale v riti by ma stipalo z takych telefonatov "na tajňáša".

sono2
27. nov 2013

@maminuska tak je to tu hrozne rozťahané a vždy sa mi nechce čítať celú konverzáciu. Ma pochytí niekedy taká spontánna reakcia. No nič. Sme sk to povedali. Ešte pekný večer

Strana
z3