Partner zabudol na moje narodeniny
Ahojte, včera som mala narodeniny. Partner s ktorým som už osmem rokov prišiel domov z práce a klasika, ahoj, pusa, čo máme na večeru ... Zabudol na mňa. Mám sa tváriť že teda nič alebo mu to mám povedať? Je to také divné zabudnúť a aj mne bolo včera divne. Nečakala som darčeky ale aspoň sprosté všetko najlepšie. Čo by ste robili? Inak vzťah máme pekný len toto ma zarazilo že on fakt zabudol... Teraz príde. Práce skôr lebo je piatok a ja neviem či sa tváriť akoby nič alebo mu to vyhodiť na oči?
Stáva sa to nielen mužom... Priznanie ženy: spomenula som si cca 23:50 v posteli a po úvodnej nadávke som povedala: veď ty máš DNES narodeniny! Našťastie ma manžel miluje a pozná dosť dobre, takže z toho nerobil kovbojku.
mne by to vôbec nevadilo... práve naopak. ale kdeže môj nezabudne a od rána sa bude po mne usmievať že mám zas o rok viac.... 😉
Normalne povedz presne ako to je. Ze zabudol a citis sa cudne... ze nie si nastvana ale nevies celkom dobre ako reagovat. Asi mas taku malinku obavu ze to moze znamenat ze ta uz nelubi... ale kedze mate dobry vztah a chapes ze ludia zabudnu, tak to nechces prerast do velkeho strachu. To mu kludne tiez povedz.
Ja som hrozna so sviatkami. Zabudam tolko vela. Velmi ma to mrzi, lebo mam s rodinou dobre vztahy, castokrat aj darcek, pohladnicu kupim dopredu a potom na to zabudnem. Zabudam aj na vlastne sviatky.
Raz sa to stalo aj môjmu teraz už manželovi. Večer som sa k nemu pritulila a sladko som mu zasepkala:"všetko najlepšie mne k mojim narodeninám..." a na ten jeho výraz nezabudnem nikdy 😂😂😂 Ešte mesiac si to vyčítal. Ale tak je to skvelý manžel aj partner, takže nejako som to neprezivala. V každom prípade, všetko najlepšie Ti prajem 💐🎂♥️
Otvorila by som si vino kúpila si darček odfotila mu do správy a napísala všetko najlepšie s miliónmi smajlov
Neboj sa jaký by bol zlatý hneď 🤣🤣🤣🤣
Mala si mu to deň pred pripomenúť ak ti na tom záleží. Holt zabudol. Mne sa to stáva často.
@viestta aj mne sa to stalo 😀
@autorka Tak sa ho spýtaj ako tvoje narodeniny oslávite 🙂
no ved si mu to mala povedat najneskor vcera rano. abo este pred narodeninami. to su uplne bezne veci toto.
tak keď vieš, že zabúda na narodeniny každému, tak mu to dopredu pripomeň, veď to zas nie je taká katastrofa...
Aké sú tu všetky milé, ako každá by krasne a milo pripomenula, ako mačiatka vsetky ... ani jedna sa neprizná že by sa nas*aká a robila by scény... Už vás chcem všetky vidieť ake milé zlaté poslušne by ste boli 🤣
Ja by som mu s laskou a usmevom na tvari povedala: zlato, vcera som mala narodky 🙂 tesila som sa na kvery, cokoladu a pekny vecer s tebou, ale kedze si zabudol, uz to take lahke nebude 🙂 ale zas, nova (dopln podla seba) mi pomoze necitit sa zle, ze si zabudol 😋
A btw, muzovi vzdy treba jasne a dostatocne dopredu opakovane hlasit, ako si predstavujes narodeniny 😉 romanticke prekvapenia pri zapade slnka zacinaju a koncia v americkych filmoch 😉
No jejda...tak ak ma to štve mam ústa nie?
Ja svojmu vždy týždeň vopred oznámim keď mám narodeniny s tým že mu presne poviem aký chcem darček,je to fajn pretože on často zabúda
Jooj
Tak všetko najlepšie
Môj zas zabudol na moje meniny.
Myslím že keď mu nepripomínam narodeniny nenápadne naposledy tiež zabudne 🤷♀️
Keď je všetko inak fajn tak len spomenúť, určite to napraví abo už napravil
Ja som mužovi rovno nastavila v mobile upozornenie na všetky sviatky a výročia. Ale o jeho meninách sa pravidelne dozvieme obaja z gratulačného telefonátu jeho mamy (viem, tiež by som si mohla dať to upozornenie 😄). Aj tento rok mi iba volal, že: inak, dnes mám ževraj meniny! A tiež chápem, že Ťa zamrzelo, že zabudol. Neboj sa mu to pripomenúť a ver, že jemu to bude viac ľúto ako Tebe.
Aj moj uz zabudol.A potom mu bolo trapne, luto.... Mne ho bolo normalne luto.Jednoducho zabudol.A to je uzasny chlap, ktoreho by som nevymenila ani za svet.Stalo sa mu to dva krat a druhy krát ma poprosil nech mu to pripominam, ked vidim, ze zabudol.Ze sa citi otrasne.
Ja som už 2 krát zabudla na výročie svadby... Naše 😀

Ja narodeniny vôbec ale absolútne neoslavujem a presne toto je dôvod 🤪😁😁