Partnerka môjho ex robí problémy
Určite nie som prvá ani posledná, ktorej sa rozpadlo manželstvo, ale toto mi pripadá, ako fakt silná káva. Žena, ktorú poznám celé roky sa votrela do mojej rodiny, zviedla manžela, bez štipky hanby s ním býva v tom istom vchode, a môjmu ex zakázala chodiť za našou dcérou do môjho bytu. Máte podobnú skúsenosť?
Áno, to že sa prejavil ako úplný zbabelec a podpapučník je pre mňa len ďaľším sklamaním. I keď na druhú stranu, samotný fakt, že sa bojí ho nechať v mojej prítomnosti vypovedá o hĺbke ich vzťahu a vzájomnej dôvere.
Malá je vo veku, kedy už chápe čo sa stalo a moc dobre si uvedomuje, že osoba, ktorú poznala od narodenia jej ukradla otca. V žiadnom prípade nechce ísť do JEJ bytu a ja sa jej vôbec nečudujem. Máme tu patovú situáciu. Myslím, že ak sa môj bývalý nedostane spod vplyvu tej osoby, stratí dcéru navždy.
prestahuj sa alebo chod k rodicom a poriadne si premysli dalsie kroky 🙂
jej nieco hovorit je zbytocne a jemu 😝 to uz nema zmysel ma obciansky 😖
zide z oci zide z mysle 😔
musis sa odstahovat 😒 budes velmi trpiet a neviem si predstavit ako dlho takto budes zit
byt trnom v oku nejakej zenskej ktora ti zavidi nos medzi ocami,nezi tak
@laurano no to vobec nieje vtipne,ze kocuju za vami 😲 nato aby bol s dcerou alebo videl teba nemusi byvat vo vchode kon jeden 😲 ked budes mat ty partnera tak asi mu to nebude robit dobre vidiet ta s inym muzom aby ti potom nezacal vycinat a robit problemy 😲 😲 😲 to je chore z jeho strany 😲
Aj keď pred súdom potvrdil, že nechce aby súd upravil styk otca s dieťaťom? Vlastne sa tým vyjadril, že sa nechce stretávať....keď odídem do zahraničia pracovne a dieťa je zverené výhradne do mojej starostlivosti?!
Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie anonymného dotazníka, budem veľmi rada, ak mi pomôžete...ďakujem. Je určený pre rozvedených ľudí.
https://docs.google.com/forms/d/1-yioDyfKbLLIT2...
@laurano 🙄

No, řekla bych že to, že bydlí ve stejném vchodě je pro vzájemné vztahy asi dost blbé, ale zakázat jim to nikdo nemůže. A to, že mu zakázala chodit za vaší dcerou je za předpokladu, že manžel je svéprávný trošku divné.