Partnerka na úteku
Ahojte rad by som sa vam zveril so svojim problemom s ktorym uz nemozem dalej zit.
Ja 27 rocny chlap s dobrou pracou. Ona 20 rocna nema dokoncenu strednu mame spolu 10 mesacne babatko.
Chodime spolu uz 4 roky nas vztah boli neustale hadky a ziarlivostne sceny kazdy tyzden ma poslala do riti ale mali sme sa radi a vzdy sme sa k sebe vratili. Nikdy mi neverila ze ona je pre mna jedina az jedneho dna mi zacala hovorit ze chce so mnou dieta a budeme stastne spolu zit. Dlho som odmietal tento nezmysel ved sme vobec nrmali idealny vztah ani byt ani nic. No raz vyuzila moju slabost a chcel som jej naivne dokazat ze naozaj ona je pre mna jedina a preto sa to stalo otehotnela.
Vsetko som zabezpecil byvanie u rodicov kocik postielku prerabku izby vsetko. Byvala tu s nami po porode asi mesiac. Potom zutekala domov ku svojej mame s tym ze uz nevladze nikto jej nepomaha. Ja som mal 2 roboty makal som od rana do vecera.
Po par mesiacoch co byvala u svojich rodicov ja od nej 80km chodil len navstevovat. Kupil som vlastny byt s tym ze sa pristshuju a budeme spolu vychovavat nevydrzalo to ani mesiac. Isla domov len na navstevu ostala tam. Vsetky jej veci ostali u mna vobec jek to nevadilo a veci aj malej. KaDy tyzden vravela ze uz sa vrati ale vzdy s nejakou vyhovorkou ostala doma. Preslo par mesiacov takto a zistil spm ze ma podviedla. Dal som jej vediet ona sa zlakla ze okamzite prestane byt v kontakte s nim a bude sa snazit dostat sa ku mne spat. Trvalo to 1 den. Bola 2x za mnou spravit ziarlivostne sceny a isla domov.
Ja som z toho naozaj zufaly u rodicov ziju 5 dospeli s 2 detmi v dvojizbovom byte. Fajcia vsetci. Matka sa nestara o dieta cely den je len na mobile. V noci chodi vobku na diskoteky. Doma maju spinu plesen zle kurenie tepla voda ide iba obcas psychicky narusenu sestru aj mamu. Neda sa s nimi normalne porozpravat proste chovaju sa ako nevychovana tupa romska rodina.
Nemozem si malu zobrat domov k svojim rodicom ani na jeden den aj ked uz nekoji lebo fajcit zacala a pit...
Ano viem ze som bol hlupy a nainvny a idiot to viem. Som sa z toho spamatal a chcem si nejako napravit zivot. Mala je uzasna krasna zdrava a nechcem aby sa z nej stala nevychovana coura ako jednej z ich rodiny.
Poradte mi prosim 😏😏😏
S takym nezodpovednym clovekom tazko daco riesit podaj na sud navrh na predbezne opatrenie na zverenie dietata do tvojej opatery lenze je to velmi male dieta pojdes na matersku. Alebo tvoja mama. Odkial budes mat potom peniaze chod za pravnikom poriadne to premyslite a potom konaj. Ona sa nikdy nezmeni v to nedufaj
A preco si napisal prave sem.Ja ti poradim len jedno treba ist na socialku a nahlasit nevhodne podmienky pisal ze si kupil byt oni preveria aj teba ako muza budu do teba viac rypat pytat sa ci sa ma kto postarat o malu kym si v praci atd .Takze to je prva vec a druha ano bolo to od teba nezodpovedne za tu dobu co si s nou ti mohlo byt jasne ze to neni dobry napad mysöel si ze sa ona zmeni to mi je jasne ale tomu sam snad neveris.Drzim palce no a ak je to tak ako si napisal mas velku sancu malu dostat do opatery.
Preco nemozes malú zobrať k sebe? Ma tvoja ex dieta zverene do jej starostlivosti?
Ano bolo to nezodpovedne lebo som bol slepo zamilovany sorry 😉 ona mi to nedovoli aby som si ju zobral k sebe co len na pol dna... a jej matka sa chov ako keby to bola jej dcera. Vyhraza sa mi neustale ze sa mam s malou rozlucit uz ju neuvidim nikdy a najde si pre nu ineho otca. Preco to robi ?
Vidim, ze prazdniny v plnom prude

@zoleek172 čo ti poradiť... maximálne môžeš kontaktovať sociálku a dať podnet na prešetrenie podmienok, v akých dieťa žije a môžeš podať návrh na súd na zverenie malej do tvojej opatery... ale pokiaľ sociálka vyhodnotí podmienky v ich domácnosti ako vyhovujúce pre dieťa, tak je mizerná šanca, že ti dieťa zveria do opatery... V prípade, že malú zveria do opatery jej, tak môžeš žiadať čo najčastejší styk s dieťaťom, víkendy, prázdniny, kadečo, ale je otázne, do akej miery ti bude vyhovené...