icon

Partnerka sa po otehotnení uzavrela a nekomunikuje so mnou

vladimir55555
11. máj 2022

Všetkým tu prajem pekné ránko. Asy budete mierne v šoku ale tento krát píšem ja ako muž.
Ani neviem ako začať a prečo som tu asi je to zúfalstvo. Tak aspoň v skratke. Spoznal som ženu s ktorou sme od prvého dňa boli spolu a cítili sa ako by sme sa poznali už 10 rokov . Zalubili sa do seba ako dvaja blázni. Ja mam uz co to za sebou a tak tiež ona mala nevydarené manželstvo kde jej ostali tri deti. Vždy som túžil po veľkej rodine a tak nejako sa mi to aj splnilo nakoľko tu mi už nikto neostal. Všetko sa zbehol raketovou rýchlosťou až tak ze sme si stihli naplánovať svadbu a dohodli sa ze poďme si urobiť bábätko, také prvé z lásky a sľúbili si ze dáme do toho všetko a všetko zvládneme. Ze uz ano ona nedopustil aby vychovávala dieťa sama. Jej 3 deti som prijal ako moje vlastné staral sa veľmi príkladne. Vravela ze som dokonalí otec a ze im dávam viac ako ten ich za cely život. Všetko to bolo krásne. Ako náhle otehotnela ostalo jej zle tak ako to býva na začiatku ale celé to nabralo iný smer. Uzavrela sa všetko co bolo dokonale bolo zrazu prwc no a dnes už tam niesom nekomunikuje somnou, ani sa lej stretnúť mam ist von za pracou lebo som slubil ze sa postarám o rodinu ale neviem si predstaviť ako to psichycky zvládnem takéto odlúčenie, keď jej prístup je jasný. Ukončila to somnou a nechce dať šancu ani mne a ani nášmu bábätku na kradny plnohodnotný život po boku oboch rodičov. A to ma ničí ze prídem o tieto krásne momenty s mojim bábätkom. A celkovo aj s nou cele tehotenstvo a deti. Je ťažké ostat sam a zažívať po 5 mesiacoch stratu lasky ženy maminky nášho dieťatka zároveň. Pre mňa je rodina to za co treba bojovať a nikdy sa nevzdat .

Strana
z2
vladimir55555
autor
Autor odpoveď zmazal
kitycat
11. máj 2022

@vladimir55555 mas novy nick ale toto tu uz bolo v bledo modrom si myslim

asocial
11. máj 2022

@vladimir55555 hlavne jej neposielaj ziadne peniaze. Kes tak s tebou nechce byt a nechce ta, nevidim dovod, aby si jej cokolvek posielal, nie je to povinnost. Ktovie, ci to nie je z jej strany cele len hon za peniazmi a ktovie, ci ta mala ozaj rada. No, mozno su to ozaj hormony, ale mne sa to nezda.

moonlight1210
11. máj 2022

Vzali ste to teda velkym skokom.
Ak je tehotna, tak moze mat rozne stavy. Niektore zeny su na smrt unavene a spave, vyzeraju lenive.
Ine su placlive, dalsie prudko naladove a hadave. Inym prestane vonat a zacne pachnut vlastny muz, nedokazu v jeho blizkosti byt.
Dalsia nevie vlastneho muza zniest a vystat, neznesie objatia, dotyky, sex uz vobec, na vsetko chce byt sama a mat veci iba a len po svojom, zvysok ju rozculuje, akoby jej syndrom hniezdenia zacal uz v prvych tyzdnoch.

Neovplyni to ziadna z nich, lebo hormonom nedokazes diktovat. Tak ako ani ty tym svojim, aby si sa razom teraz odlubil, napriklad.

No a, mozno neopravnena pochybnost, ale i tak - je vobec naozaj tehotna?

levandulova111
11. máj 2022

@vladimir55555 No tak ju nechaj chvíľu... A hlavne neposielaj žiadne peniaze, ako tu píšu baby... Ešte nemáš dôvod posielať ich, jej deti otca majú, tým pádom tipujem, že aj výživné... Vaše spoločné dieťa ešte na svete nie je... Nepošli jej už nič a uvidíš, ak ti to začne vyčítať, prečo už neposielaš a začne ťa citovo vydierať ohľadom bábätka, tak už budeš vedieť, koľká bije... Viem, že je to ťažké a že ju ľúbiš, ale maj aj ty svoju hrdosť... Nechaj tomu čas, koľko bude treba....

simca06022011
11. máj 2022

no za 5mesiacov je toto dost vela veci... ona podla mna nevedela co to bude obnasat, ma uz svoj vek, 3deti... za 5mesiacov su zeny, ktore s muzom ani k sexu este nepostupili, a nie to vsetko az po svadbu a dieta.
Prestan zo seba robit citlivku a pchat sa jej do zadku, urcite to ma uplne opacny efekt (na druhej strane ked to nebudes robit tiez budes zly cize treba si to s nou vyjastnit, aky mas postoj a nazor a viac napr.sa jej nebudes pchat do zadku, prestala by som aj hufne peniaze posielat, nie ste spolu, nekomunikuje... Nech sa ukludni a da ti vediet co a ako. Nech sa rozhodne akokolvek malo by to tento krat byt postavene nie "na laske" ale na rozume... Bud chlap. Moj tiez cim je vacsi tutko, tym je vacsi ohen na streche :D Chod do zahranicia ak to potrebujes pre zivobytie, peniaze si odkladaj.
Mozu to byt hormony, ze ju to proste prekvapilo, a moze to byt aj to ze v momente ako sa "stalo" sa laska skoncila (a mozno nie navzdy, kto vie) lebo realita je ina. alebo tak bude nieco uplne ine vo veci.. a musi si to ona utriedit v hlave.

0silvia0
11. máj 2022

@vladimir55555 pises, ze ona ma dom. Ty si s nou u nej byval? Vyhodila ta odtial? Teraz byvas kde?

vladimir55555
autor
11. máj 2022

@vladimir55555 ďakujem Vám všetkým za vaše slová. Pomohlo mi to si upratať myšlienky skludnit hlavu a viem co mam robiť. No aspoň vyskúšať. Este raz ďakujem za vaše názory a skúsenosti velni si to cením. Ďakujem

jaskolka
11. máj 2022

Za 5 mesiacov ste stihli už aj dieťa? Tak to dosť rýchlo ste na to šli, zvlášť ak ona už mala 3 deti.
Možno bola v ošiali, že sa o ňu zaujíma muž, ktorému nevadia ani 3 cudzie deti, a tetaz z toho vytriezvela. Alebo proste chcela len "oplodnitela" na 4 dieťa (bohvie prečo). Alebo jej velia hormóny, či je síce do istej miery pochopiteľne, ale tiež sa nedá zvalovat všetko len na to, lebo človek má aj dáky rozum a keď jej "hormóny zavelia" že v nervoch ma rozbiť kuchynu, tak ju rozmlati, alebo co?
Na tvojom mieste. Sa nevnucujem, nechám ju, nech si užíva, čo si uvarila. 4 deti chce vychovávať sama, tak prosím. Jej vec a rozhodnutie

simonkaa27
11. máj 2022

no asi treba veru zaujat neutralnejsi postoj lebo vidis ak je to vyhovuje ze ty zakazdym prides/sa priplazis, skus je ukazat ako keby taky opak, nech aj ona robi nieco pre vztah.

dilino
11. máj 2022

Pane bože 4 deti vychovavať sama na dnešnu dobu no žiadna výhra.Všetko drahé male babätko tiež veľa stoji.Musi s nimi niekde bývať bývanie kopec penazi jesť všetkym dalšia veľka položka.A ONA je hrdinka že to zvladne.No to jej treba pogratulovať.Podľa mňa si to rozmysli lebo na všetko bude sama no nieje to sranda.A nehovoriac o celej režii.Aj škôlky niečo stoja aj školy. Tu je veľa možnosti mohlo to byť tak že si zabezpečila dieťa a tým aj peniaze pre ostatne deti.Doteraz ked si ako matka 3 deti nenašla partnera tak mysliš si že by ju niekto chcel zo 4 a vychovavať úplne cudzi muž 4 deti.Nech nemá veľke oči.Ja si myslim že ju to prejde ako pišu ostatne žienky tu vo fore že ked sa jej neozveš týždeň tak ak ťa má rada tak sa bude bať a ozve sa ONA sama tebe.Ak nie tak neviem čo očakava ked 4 deti mať nie je sranda.Ved teraz ked bude na materskej a bude dostavať výživne na tie tri deti plus TY jej daš na to vaše spoločne mysliš že to bude stačiť no asi nie.Aj ked jej da štát pôrodne a dostane aj rodinne prídavky aj tak to bude vždy malo lebo 4 deti každý si pýta to svoje potreby budu vždy väčšie a väčšie.ONA sa TI podľa mňa ozve ale TY ju zatiaľ nechaj tak chviľu.Nenatlačaj sa jej ONA musi pochopiť že ťa potrebuje nie že TY ju.TY máš zaväzok len na to jedno ešte nenarodene a nie za tie ostatne. Sorry ale mysliš si naozaj že ONA sa TI neozve ozve lebo žiaden cudzi chlap ju zo 4 detmi chcieť nebude.Ešte z jedným no pochopim ale 4 určite si nikoho nenajde.A ako pišu tu žienky riadna odvaha mať 4 deti a byť na ne sama.

travelllerka
11. máj 2022

Nečítala som to celé, ale ak si sa sám rozhodol ísť do zahraničia a necháš ju tu samu tehotnú, je to veľká zrada. Žiadne peniaze nestoja za to. V takom prípade zbytočne vyplakavas, môžeš si za to sám a je to od teba fakt nepekne, vôbec sa jej nečudujem. (Teda ak to je tak, ako som napísala, že ona s odchodom nesúhlasí)

sipka1990
14. máj 2022

@vladimir55555 Viem si predstaviť ako sa musí tvoja partnerka cítiť som v podobnej situácii priateľ je vyše týždňa pracovne v Holandsku a ťažko to znasam tiež čakám bábätko a zostala som tu sama sama na všetko ja som z týmto partnerom 3 roky ale otehotnela som tento rok sa podarilo hneď ...Ja neviem ja by som nedokázala opustiť partnerku a hlavne keď je tehotná 🤔 Radšej by som hľadala na Slovensku lepšie platenú prácu to ťažko povedať či tie peniaze zahraničí stoja zato naozaj uz raz partner bol takto pracovne v Holandsku a potom mu zomrela dcérka lebo on ma z manželstva dve deti jednu už 15 ročnú a druhú už v nebi a teraz so mnou čaká bábo a nakoniec mu to pokazilo manželstvo a všetko ☹️☹️☹️ Mám aj ja pochybnosti teraz či nás vzťah tak isto nedopadne nie je to sranda nechať tehotnú ženu samu na všetko .... Mám aj blízko rodinu ale tu nechcem zaťažovať lebo su to moje problémy každopádne držím palce nech ste šťastní a spolu ako rodina🤗

Strana
z2