icon

Partnerov mobil

10. aug 2022

Ahojte. Neviem komu sa mám zveriť, väčšinou počujem rady typu Veď nič nevieš, je to iba pocit, nechaj to tak. Problém je v tom, že som s partnerom takmer dva roky. Po krátkom čase čo sme boli spolu, sa prevalila menšia kauza, nebudem to viac rozvádzať, proste išlo o to že si vypisoval s dvoma ženskými, s jednou bol von (nič sa podľa neho nestalo, nebolo nič medzi nimi) mal na ňu blbé narážky, na druhú mal tiež oplzle reči ktoré mi hrozne ublížili. Boli sme rozideni, uprosil ma, zase sme spolu. Odvtedy samozrejme moja dôvera v tieto veci je nula bodov. Stále mám také nutkanie, že niečo je zle. Ten pocit vo mne rastie, nedokážem ho potlačiť. Umocňuje to to, že vkuse kam sa pohne, ma so sebou mobil. Ide na wc, s mobilom. Ide sa osprchovať, s mobilom. Spí, v noci sa zobudí a ide na wc, zase s mobilom. Proste ani na 5 sekúnd ten mobil neodlozi, stále ho so sebou má. Keď prejdem okolo, vypne to čo pozerá. Niečo mi na mobile ukazuje, je v kŕči. Také že požičiaš mi mobil, potrebujem si niečo pozrieť neexistuje, veď mám svoj. Depta ma to, tryzni. Podľa neho je všetko okej, nič sa nedeje, nikoho nemá, že mobil kľudne nechá položený hocikde (nie je to pravda) a že ja mám zase nejaký problém a stále len ja, prečo mu neverím, prečo hento, prečo toto. Som unavená, neviem či som paranoidna, ale nikdy ma to nutkanie že sa niečo deje nesklamalo. Nelašovala som v mobile môjmu ex po dlhšom čase čo sme boli spolu ale zo začiatku tiež keď som mala tusaka, vedela som že idem na istotu a potvrdilo sa to. Takto nechodí nikam že s partiou von, viac menej iba robota, sex je v pohode nič sa nezmenilo, akurát toto ma hrozne ubíja. Možno to je aj tým, že večer keď ideme spať alebo po sexe sa so mnou nejako nemazna, ja to vyžadujem aspoň si neprídem potom taká použitá 😀 ale toto.... Ja neviem. Neviem či si mám dať zaucho , alebo čo mám robiť. Ďakujem za každú radu a pohľad.

ls56
10. aug 2022

Tak takto… aj keby sa tvoj partner zmenil a bol by teraz TOP,tak stale je tam to,ze je nastrbena dovera a to uz nikdy nebude ine…pri najmensom naznaku,ze by ti mohol byt neverny ho budes obvinovat,aj keby to tak nebolo…vzdy budes hladat a budes v pozore hned ked sa ti nieco nebude zdat,aj keby to mala byt kravina…a na to je len jeden jediny recept a to je rozchod…a inak vaz si samu seba a maj dajaku hrdost…dat cloveku sancu po tom co ti vyparatil toto…no bol by koniec hned…hadam sa nechces zahadzovat s niekym, komu neveris..a lutuj ten strateny cas a to ze si mu dala druhu sancu…ak sa snim nerozides,tak toto sa bude s tebou vliect uz navzdy pokial snim budes…a to aj keby ti bol verný!

autor
10. aug 2022

@ls56 och pane bože... No musím si to nechať ulezat v hlave. A pomaly sa asi na to pripraviť.😔

ls56
10. aug 2022

Mam taku sesternicu…priatel ju podviedol a ona mu odpustila…no odvtedy sa pomaly nemoze ani s nikym rozpravat,lebo hned je kazda zena obvinena a incident totalny…a samozrejme ze ju podvadza stale…🤷‍♀️

reni666
10. aug 2022

sprav si fake profil a začni mu vypisovať a uvidíš či odpíše

autor
10. aug 2022

@reni666 to je také prvoplanove. Ja sama by som mala podozrenie keby mi vypisuje účet založený dva dni bez fotky atď

reni666
10. aug 2022

tak popros kamarátku ktorú on nepozná, moja kamarátka mala taký fake profil, takže nebol novozaložený a ja som môjmu vtedajšiemu priateľovi napísala z neho a skončilo to rozchodom 😆 takže som mala pravdu, že chodí za ženami

michaelad97
10. aug 2022

Mala som toto isté a nie si paranoidná... A keby sa pokušaš mu ten mobil zobrať z ruky, to by si pozerala na reakciu 😉 Bez dôvery nie je vzťah, ale ničenie sa.

kvetinka75
10. aug 2022

a prečo si s ním? prečo si v takomto vzťahu? čo ťa pri ňom drží?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
danica2711
10. aug 2022

hlavne si zodpovedz zásadnú otázku: má zmysel umelo udržiavať vzťah, v ktorom ti toľko vecí vadí a ktorý z teba robí nedôverčivého, negatívneho, v určitých situáciách trápneho človeka?

autor
10. aug 2022

@reni666 dokopy mám dve kamošky také ktorým dôverujem a obidve pozná, takto by to nešlo.😀 Ach... Nechcete niektorá tuná z koníka mu napísať?😂

7trisha7
10. aug 2022

Je uplne ocividne, ze nieco taji, isto vypisuje s inymu zenami.. absolutne nechapem, ze si este s nim, ze toto tolerujes🤷🏻‍♀️ Ti to snad vyhovuje😆
Moj muz ma mobil za cely den v ruke asi tri minuty ked pozera radar burok😂😂(robi z domu) .. jeho tel keby chcem mozem kedykolvek prelustrovat zhora nadol, je mu to jedno, o tel sa absolutne nestara… kebyze ho zacne bravat vsade, je mi jasne, ze je zle🤷🏻‍♀️

autor
10. aug 2022

@7trisha7 takto, tieto pocity nemám celé tie dva roky. Objavili sa asi pred týždňom, možno dvomi?

reni666
10. aug 2022

ináč možno aj keby ti dal ten mobil do ruky tak nič nezistíš, lebo môže písať aj v miznúcom režime

brembo
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
10. aug 2022

Prosim ta naco ti je takyto partner?? Ked mu neveris a sprava sa pre teba divne, tak sa s nim rozid a hotovo. Ste spolu len dva roky a uz takto vyvadza a flirtuje? Co bude robit o 5-8-13 rokov? Ti povie, no jeej, ved som si len vrzol, teba ale milujem? Posli ho z krataej cesty radsej.

autor
10. aug 2022

@brembo mne aj napadlo, že skúsim zahrať že mobil som utopila, dala som ho opraviť že či môžem občas na jeho kuknúť a odpísať si na messengeri kým bude hotový, ale to neviem teda😂

7trisha7
10. aug 2022

Autor: no, tak teda si pred dvomi tyzdnami nejaku nasiel😬 myslim, ze to je jasne. Ja by som mu ale povedala, ze ak nema co tajit, nech mi da tel do ruky, ze si chcem vsetko prezriet.. ze uz raz ta tak ‘podviedol’ ze pisal s inymi a ze vidis ze zrazu tel vsade vkuse berie so sebou. Hoci je fakt, ze spravy ma zrejme vymazane a tak…. Jedine ze by mu nejaka napisala prave vtedy, ked by si mala tel v rukach🤔

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
10. aug 2022

@7trisha7 nie je nejako zdatný v technológiách skôr si myslím že ich archivuje a to viem vylustrovat...🥲

autor
10. aug 2022

@7trisha7 počkaj akože reálne by si za ním prišla že navaľ mobil?😳

7trisha7
10. aug 2022

Autor: ano jasne🙂 ak nema co skryvat, da ti ho … ty by si mu tel nedala keby si vypyta?
mas predsa pravo ho podozrievat ked to uz raz spravil a hlavne ked si zrazu vsade berie telefon🤷🏻‍♀️. Ak ti ho ani po tom, co mu povies dovody, neda do ruk, tak je to fakt jasne😑

brembo
Autor odpoveď zmazal
mandzula
10. aug 2022

Sám ti hovorí "že prečo to tak beriem vážne, sú to iba slová, napísané niekde v aplikácii". Čiže pre neho sú to naďalej len slová v aplikácii, čím ti hovorí, že zbytočne jančíš a on to pokojne robí ďalej. Som zvedavá, či by to tak bral aj vtedy, keby tie "slová v aplikácii" odchádzali z tvojho telefónu nejakému chlapovi.

autor
10. aug 2022

@mandzula vraj sa nad tým ani nejde zamýšľať lebo on by mi do mobilu nešiel tým pádom by nič nevedel a nemal čo riešiť

nika523
10. aug 2022

Nie si paranoidna, prečo si asi berie mobil všade? Lebo sa bojí že mu príde nejaká správa a mohla by si ju prečítať. Môj kamarát tak robí aj keď sedíme na pive a ide na wc tak berie mobil veď to je také okaté všetci pri stole sa pozrieme na seba vieme o čo ide len jeho manželka je asi slepá

mandzula
10. aug 2022

@autor rozdiel je v tom, ze ty si nepodrazila. Proste ta o.ebava.

kulumulu123
10. aug 2022

Mas uba 2 noznosti naucit sa s tym zit alebo odist...

zdenkastanka
10. aug 2022

Samozrejme ze nieco skryva, zrejme si ani len neprestal s nimi vypisovat.inak by nechodil s mobilom vsade.na wc s mobilom hned po zobudeni????😂😂😂si robis srandu?vobec nepochybuj ze nieco skryva.a kedze to stale v tebe hloda a este stale bude kedze sa to v minilosti prevalilo okamzite by som ukoncila takyto vztah.tyras akurat samu seba.taky chudak si ta nezasluzi...

biankaaaa
10. aug 2022

Áno, skrýva pred tebou niečo. Zažila som to, keď priateľ z ničoho nič začal nosiť takto mobil všade so sebou, doslova ho predo mnou skrýval, všimla som si to, ale nenapadlo by mi, že tam skrýva konverzácie s jednou babou. Raz sa ale prerátal a zabudol sa odhlásiť z FB na notebooku a akurát mu od nej vyskočila správa. Takže sa hneď vysvetlilo, prečo mal mobil vždy pri sebe... Utekaj od neho