icon

Partnerov mobil

10. aug 2022

Ahojte. Neviem komu sa mám zveriť, väčšinou počujem rady typu Veď nič nevieš, je to iba pocit, nechaj to tak. Problém je v tom, že som s partnerom takmer dva roky. Po krátkom čase čo sme boli spolu, sa prevalila menšia kauza, nebudem to viac rozvádzať, proste išlo o to že si vypisoval s dvoma ženskými, s jednou bol von (nič sa podľa neho nestalo, nebolo nič medzi nimi) mal na ňu blbé narážky, na druhú mal tiež oplzle reči ktoré mi hrozne ublížili. Boli sme rozideni, uprosil ma, zase sme spolu. Odvtedy samozrejme moja dôvera v tieto veci je nula bodov. Stále mám také nutkanie, že niečo je zle. Ten pocit vo mne rastie, nedokážem ho potlačiť. Umocňuje to to, že vkuse kam sa pohne, ma so sebou mobil. Ide na wc, s mobilom. Ide sa osprchovať, s mobilom. Spí, v noci sa zobudí a ide na wc, zase s mobilom. Proste ani na 5 sekúnd ten mobil neodlozi, stále ho so sebou má. Keď prejdem okolo, vypne to čo pozerá. Niečo mi na mobile ukazuje, je v kŕči. Také že požičiaš mi mobil, potrebujem si niečo pozrieť neexistuje, veď mám svoj. Depta ma to, tryzni. Podľa neho je všetko okej, nič sa nedeje, nikoho nemá, že mobil kľudne nechá položený hocikde (nie je to pravda) a že ja mám zase nejaký problém a stále len ja, prečo mu neverím, prečo hento, prečo toto. Som unavená, neviem či som paranoidna, ale nikdy ma to nutkanie že sa niečo deje nesklamalo. Nelašovala som v mobile môjmu ex po dlhšom čase čo sme boli spolu ale zo začiatku tiež keď som mala tusaka, vedela som že idem na istotu a potvrdilo sa to. Takto nechodí nikam že s partiou von, viac menej iba robota, sex je v pohode nič sa nezmenilo, akurát toto ma hrozne ubíja. Možno to je aj tým, že večer keď ideme spať alebo po sexe sa so mnou nejako nemazna, ja to vyžadujem aspoň si neprídem potom taká použitá 😀 ale toto.... Ja neviem. Neviem či si mám dať zaucho , alebo čo mám robiť. Ďakujem za každú radu a pohľad.

Strana
z4
lenkaminka
13. aug 2022

@linduska86 lebo bude klamať. Boze to je taká rada že dovi. Ja som sa svojho bývalého takto opýtala , ci je medzi nami všetko v poriadku, že mam pocit, ze sa niečo deje a podobne. A viete co mi povedal?
“ som žena o ktorej cely život sníval, ze sa nemám ničoho báť “
Keď som mu prezrela mobil ešte v ten večer písal slnečne “ze nevie ako mi má povedať ze to už tak necíti a iné keci “

linduska86
13. aug 2022

@lenkaminka ved ja viem

rodinka
13. aug 2022

@lenkaminka ze si žena po ktorej celý život sníval?? Tak prečo Pisal inej prečo chlapi takto motaju hlavy a srdce ženám a potom toto 🤦‍♀️😭🤦‍♀️ nerozumiem

linduska86
13. aug 2022

@rodinka lebo maju nizke ego alebo prilis velke sebavedomie a si myslia, ze nad nich niet... alebo si sami pred sebou nieco dokazuju...

mircalla
13. aug 2022

Ked ste spolu kratko a boli 2 kauzy (mne osobne si s niekym dopisovat a ist s nim von uplne staci) je to dost silny dovod k nedovere. A to ze vkuse mobil v ruke asi netreba komentovat. Plus pises, ze vo velkom stavkuje.

Len teraz neviem, co je tu najvacsi problem - ze gambluje, flirtuje s inymi zenami alebo ze klame.....Mas daku hrdost alebo travis svoj zivot len tym, ze ho smirujes a ziadas o mobil?
No rozhodne pred tebou nieco skryva, ale to sa nedozvies co.

gertrudaosem
15. aug 2022

@zuzana9393 podľa mňa, pekne že si chodíte navzájom do mobilov, keď niečo chcete pozrieť, no myslím že je to divné .. prečo by som išla do iného mobilu, keď tu mám svoj. Perfektné, no je to tiež divné.

zuzana9393
16. aug 2022

@gertrudaosem nechapem co je na tom divne... Mame spolocne deti, majetok.... My si predsa nelezieme do sprav ani hovorov. On ma lepsi fotak, ked chcem spravit detom fotku, tak radsej na jeho. Alebo ked pozeram telku a on nema telefon pri sebe, tak si pozrie pocasie ( kvoli praci) na mojom telefone. Neviem co natom je divne. Mne by bolo divne keby mu to vadi

nika523
16. aug 2022

@zuzana9393 tiež si s mužom chodíme do mobilov napr. preto lebo on má nekonečné minúty aj internet tak volám z jeho keď je doma alebo mu idem do mobilu ak si chcem zapnúť wifi a on mne zas keď má napr. v nabíjačke, divné by bolo ak by ho predo mnou skrýval

Strana
z4