Partnerova komunikácia cez mobil
Chcela by som sa spýtať či nemá niektorá z vás skúsenosť, alebo poradiť. Partner má podvádza a evidentne si aj píše cez MSG. Lenže nejakým takým spôsobom, že v tom mobile to neviem nájsť. Msg som pozrela a nič... On je na koni že nemám dôkaz, ale ja ho potrebujem.. Ďakujem za radu..
@karolinakr ale kdeže..to len pri odomykani zadas iné heslo a hneď ti odomkne druhý profil ;)
@simca06022011 neviem ci si zazila podozrenie na neveru, ale partner sa neopusta preto, ze ma ASI pozvadza. Clovek potrebuje taky akysi dokaz a potvrdenie ze to naozaj robi. Ono sa to lahko napise, ze nechaj ho ked nedoverujes, realita je troska tazsia.
Ja uplne chapem autorku, tiez som potrebovala dokaz, aby som byvaleho poslala do prdele. Tefa presne dvoch byvalych...
@joannita bola a nikdy by som sa uz viac na detektíva nehrala. Hlavne, ked si on z nej robí dobry den a este aj pred detmi ju označí za niekoho kto si namysla. Nie len preto by som sa na to vykaslala ze podvádza, (hľadala dovod "odist" z mojej strany) ale pre tu nedôveru a neuctu. To nedostane tento par do normálu. Nemal by problém totiz ukazat co tolko vypisuje s s kym, keby nic neskrýval.
to je hrozny pocit, vediet ze ma niekto podvadza a nemat dokaz. ale teda ano daju sa nastavit tie tajne konverzacie a oni sa casom same mazu.
@lobic prečo hrozný pocit? Keď to viem, nepotrebujem dôkaz, moja dôvera k nemu je už navždy preč, je na mne, čo s tým urobím.
Tiež si niečím podobným prechádzam. Hanbiť by sa mal určite on keď sa nevie normálne rozísť ale podvádza.
Ja som zas taký že keď idem do niečoho tak na plné gule. Je to trochu brutal ale keď je to manžel/manželka prečo nie ? Pravdepodobne v priehladaci Google Chrome má uložené svoje hesla. Takže ak budeš vedieť jeho heslo na odblokovanie telefónu nájdeš si v Chrome jeho heslo a proste sa prihlasis na svojom telefóne v mssngeri na jeho profil a môžeš si pozerať čo chceš a keď mu príde správa príde aj tebe.
@martina2005 na viberi sa dá nastavist tajná komunikácia ku ktorej sa nedostanete zahesluje sa

@simi82 čítala si Timea Keresztenyova Bez dcéry som neodišla, jej muž mal súbežne 5 mileniek a s každou planoval život, deti len tato otehotnela prva a tak sa k nemu nasťahovala, no je to sranda, niektorí chlapi stíhajú