icon

Partnerova odpoveď na blahoželanie od kolegyne

lucinika
9. júl 2022

Prajem všetkým pekný deň,

chcem sa Vás len spýtať na názor (prosím bez hádok, osočovania),ako by ste ako manželky/partnerky chápali odpoveď vášho partnera na blahoželanie od jeho kolegyne. Je to podľa vás v norme, alebo je to cez “čiaru“. Vopred ďakujem za vaše názory.

Kolegyňa: Všetko najlepšie k narodeninám,nech máš každý deň úsmev na tvári.
Partner: Mám ho vždy keď ťa ráno uvidím! Vždy sa usmievaš až sa človeku ani nedá byť nahnevaný.

Strana
z4
reanda
9. júl 2022

@lucinika no tak mu skus vysvetlit, ze ked on hovori taketo veci kolegyni, tak mas z toho podobny pocit, ako on, ked tebe iny muz chyta vlasy..
ono to tazko posudit, lebo ak by ta odpoved bola od neho myslena naozaj uprimne a len tak 'ludsky', bez nejakych tych 'flirtujucich' umyslov, tak je to naozaj pekne a nie je na tom nic zle.. ale ono sa v tom to flirtujuce da vidiet a on by teda mal pochopit, co ti na tom moze vadit a neodsudzovat ta za to, zvlast, ked aj sam ma pri inych veciach take pocity..

mimzy123
9. júl 2022

Podľa mňa s ňou už má vzťah. Zdá sa mi tá odpoveď príliš dôverna.

babababka
10. júl 2022

@kiwi3 ak je ten typ,chce sa mu a má príležitosť,tak je jedno aká je partnerka/snaživá alebo nie/.

sivana09
10. júl 2022

Vyznieva mi to, ako ze to bola sukromna sprava a nie nejaka verejne na facebook nastenku... Ak by to bolo verejne, tak muz odpovedal naozaj pokojne sebavedomo s myslienkou ze je to všetko ok, lebo vedel, ze to kazdy uvidi. Ak to pisali v sukromnej sprave, pravdepodobne s nou teda skusa flirtovat... Ale tu sa potom vynara otazka, ako si sa ty k tomu dostala, ak nie si chorobne ziarliva?
Ja ziarlim tiez. Viem, ze muz si pise vela s roznymi zenami. Viem, ze by sa mi nepacilo, co by som sa tam docitala... Ale nikdy som nemala ani len pomyslenie, vliezt mu do sprav a čítať si ich. Nikdy.

lentak1223
10. júl 2022

@lucinika Ja mám veľmi družného manžela, odpovedá na blahoželania svojím štýlom. Vždy pekne povie či mužom alebo ženám. Žiarlivá nie som skoro vôbec. No keby som našla takúto odpoveď asi by sa ma to trochu aj tak dotklo. Ja tiež odpisujem štýlom.."Ďakujem, budem sa snažiť o úsmev alebo niečo v tom duchu. Kamošom a kolegom (veľmi dobrým) odpisujem skôr takým veselým štýlom. Tak neviem, či toto bol pokus o iný štýl, že nenapíšem zvyčajné Ďakujem, ale vyznelo to inak ako chcel. Ktovie. Neviem, ako by som sa cítila keby mi taká odpoveď príde od kolegu. Od naj kamoša, čo mám by som to brala...ale s tým sa poznám už 30 rokov🙂

pipistrel13
10. júl 2022

@taga rovnako aj mna ta tolerancia k naklonosti k inym zenma tu na mk, vseobecne v temach tohto typu, prekvapuje...ked muz chce dlhsie spat alebo ist von problem z toho taky,ze az,ale ked flirtuje s inymi zenami alebo ich ocumuje,vypisuje si s nimj,tak je to vlastne v poriadku😀

marseillefan
10. júl 2022

Takto odpisuje muž žene,, ktorej sa chce dostať medzi nohy...

lady_hurts
10. júl 2022

@lucinika jeho odpoved,ze zvelicujes, hovorí za všetko. Snaží sa ťa uchlacholit, že je to ok a len ty si mimo. O mesiac už bude " dlhšie ťahať v práci ". Dávaj si pozor.

0kristina0
10. júl 2022

Vies ako sa hovori ze najlepsia obrana je utok. Takze to cele otocil na teba.

bibasc
10. júl 2022

@lucinika aj podľa mna je to cez.. A ako si sa vlastne dostala k tejto sms? Nečítala som celú diskusiu

bubik6x
10. júl 2022

Mne to raz povedal kolega v práci a dnes máme spolu dve deti.....

lunademonica
10. júl 2022

@lucinika fuha, nedobre, mne by sa to velmi nepacilo a hned by som konspirovala...oci, usi na stplopkach, neni to normalne podla mna. Takuto odpoved by mal pisat len a len tebe....

tykat
10. júl 2022

@lucinika ...iskri to medzi nimi, ona nadhodila, on sa chytil, lichoti mu to a aj to ze na neho ziarlis. Ako to dopadne nikto nevie. Mozno takto iskria aj v praci. Popravde neviem preco by si mali kolegovia takto dopisovat.
Takze zbystri pozornost a obcas dovol aby sa ti nejaky muz dotkol vlasov v manzelovej pritomnosti 😉

kamatopo
11. júl 2022

No ja s takou správou mám osobné skúsenosti. Nešlo o kolegyňu ,ale o kamarátku a zrazu sme stáli na rozvodovom súde. A to som bola tolerantná a žiarlenie mne osobne pripadá detinské. Skôr ide poriadok vo vzťahu. Skús sa manžela opýtať ako by reagoval opačne. Či by sa aj on v opačnom znení cítil ako chorobný žiarlivéc keby teba ospevuje druhý muž.

p.j.jacky
11. júl 2022

@lucinika kolegyňa mu píše SMS k narodkam ? Prečo mu nepopriala osobne v práci ? A muž ? No dosť odvážne . Vadilo by mi to . Ako čítam iné komenty , veľmi veľa žien dosť tolerantných ….

kassandraa84
20. mar 2025

@lucinika ako to dopadlo s odstupom rokov?

Strana
z4