icon

Partnerovi vadí, že nosím náhrdelník od bývalého

17. feb 2023

Mám vzťah, a od môjho bývalého som dostala na narodeniny náhrdelník s mojim menom. Je to len obyčajná bižuteria, ktorú nosím len preto lebo sa mi páči ako šperk/doplnok, ale môjmu terajšiemu to dosť vadí, neviem veľmi čo s tým, asi si niekto povie, že je to maličkosť ale zase mne sa ten prívesok dosť páči a zase keby sa jedná o snubný prsteň tak pochopím, i ked ten by som nenosila ani ale zase obyčajný náhrdelník? Neviem...

sense
17. feb 2023

Aj mne sú hmotné veci len vec... Doplnok žiadna citová väzba ani spomienky

autor
17. feb 2023

@sense To je pre mňa aj ten prívesok, nie citová väzba, citová väzba by mohla byť tak max k snubnému prstenu, ale inak nevidím dôvod mať citové vzťahy k veciam

bessie12
17. feb 2023

no, keby som mala domace zviera, ktore by som kupila vtedy s ex a povedal by mi, ze ho mam vyhodit, tak by som asi skor vyhodila jeho ako to zvieratko.

mariska1989
17. feb 2023

Ja čo som mala od ex nebolo toho moc som vyhodila na čo si brať či nechávať zo starého vzťahu.. tvojmu návrhni aby ti kúpil taký istý a starý vyhodiť spoločne . Napr .keď to je bižutéria a nedrží ťa s tým príveskom nič viac tak na čo si ho nechávať 🙈

autor
17. feb 2023
autor
17. feb 2023

@mariska1989 Je to pre mňa, doplnok, darček a dobre sa s ním cítim, ked ho mám. City k prívesku nemám, ale mám aj obľúbené náušnice a mám ich skoro vkuse

autor
17. feb 2023

@bessie12 Aby nežiarlil na kocúra 😎 (ironia)

mariska1989
17. feb 2023

No len tvoj priateľ to tak asi neberie . Myslím že to bude dlho vyhadzovať na oči . Keďže sa ti to páči určite by som navrhla až ti kúpi taký istý bolo by to iné keď by si ho dostala od neho a starý vyhodiš skús mu to navrhnúť keď ti to zas povie

autor
17. feb 2023

@mariska1989 Tak vyhodiť to asi nechcem, keby nejakú ,,náhradu,, tak by som to skôr odložila a nosila náhradný

mariska1989
17. feb 2023

Však nech ti kúpi taký istý tvoj a bude či?

guiseppinka
17. feb 2023

@mariska1989 a teraz mi, prosim ta, vysvetli, ze naco kupi taky isty a tento vyhodi? Ad1 peniaze vie minut rozumnejsie, ad2 naco robit dalsi odpad? Ja v tom nevidim absolutne zmysel... Ale je nas tu len par takych, ktore mame taketo zmyslanie...

mariska1989
17. feb 2023

@guiseppinka pre teba možno nezmysel . Vyhodené zbytočne drobné keďže ide o bižutériu a robiť odpad atď atď .ja som to napísala kvôli tvojmu ináč by to pravdepodobne bral keby ti dal niečo čo sa ti páči ako vedieť že nosia niečo od ex . Lenže ty si vôbec to celé nepochopila ako to myslím ja

petedea
17. feb 2023

@lienka.7 Niekto nerozmysla, vies?
To podla jej logiky, by nebolo nic ani na tom, keby po ex nosila obrucku s vysvetlenim, ze sa jej paci.
Ale vsak sa mi len paci, co je na tom?

guiseppinka
17. feb 2023

@mariska1989 ja som ta pochopila. Lenze jediny problem je v jeho hlave... Ked nechce, aby to nosila, tak dojde s niecim on a stylom zlatko, kupil som ti to a bol by som rad, keby si to nosila miesto tohto...

guiseppinka
17. feb 2023

@petedea obrucku po byvalom by som nenosila, ale by som si ju vymenila za nieco alebo za novu obrucku😀

saxana000
17. feb 2023

Bol to.darcek.a hotovo je moj vybrala.som si ho a paci sa mi.keby mas od byvaleho sveter povystrihuje ti do neho terajsi hviezdicky? Co.mate 16 rokov? Aj ja mam sperky od byvalych priatelov a nosim ich.muz ma hodinky od byvalej a tiez nosi.nemam problem tak si ho vymyslim.tak ho zatiahni do.zlatnictva hej drahy pozri tento vyzera ako ten co.mam od Fera ale je ovela krajsi tusim tan stary predam a kupim si tento

petedea
17. feb 2023

Ked idem do noveho vztahu, ten predosly mam uzavrety.
Ked ho mam uzavrety, to znanena, je naozaj vo vsetkom definitivne uzavrety.
A ked je definitivne uzavrety, tak ked som taky blby, ze sa prekecnem a poviem, ze toto je od ex a mojej novej priatelke to vadi, tak ju nebudem drazdit blbymi recami, ze ho nosim len preto, lebo sa mi paci.
Reci sa hovoria a chlieb sa je.
V skutocnosti to nosenie niecoho po ex, moze znamenat ovela viac, ako len to, ze sa mi to len paci.
A pokial sa mi skutocne len paci, naozaj mi to stoji za to, aby som kvoli takej blbosti svoju priatelku uplne zbytocne drazdil?

petedea
17. feb 2023

Ja by som s tebou vybabral.
Zavesil by som na stenu fotku svojej ex, s vysvetlenim, ze sa mi len paci. :p

guiseppinka
17. feb 2023

@petedea a pri mne by si si ju mohol vycapit a so mnou by to nepohlo... Dala by som si vedla toho moju fotku s ex... A stvalo by to jedine teba...

autor
17. feb 2023

@petedea Ja ex mám 100% uzavreté čiže neviem prečo si domýšľaš

simca06022011
17. feb 2023

Tak mozeme to z druhej strany pozriet, keby chlap nosil hodinky od ex, veci od ex, nebodaj sperky od ex, kolkym zenam by to nevadilo :D

guiseppinka
17. feb 2023
bessie12
17. feb 2023

@simca06022011 ani mne by to nevadilo

autor
17. feb 2023

@simca06022011 nevadilo, nepríde mi to ako niečo prečo by mal mať človek pochybnosti

petedea
17. feb 2023

@guiseppinka Mna by to nestvalo.
Pekne by som ta poslal za svojim ex.

bessie12
17. feb 2023

@petedea to asi budem zahlusit priatela, ked mi chce ukazat fotky zo svojej svadby 😂 moj vtedajsi priatel ma posielal za mojim prvym ex a teraz uz ten debil je EX.

simka17161
17. feb 2023

Príde mi divné prijímať dar od bývalého priateľa. Ani mi to nepríde ako uzavretý vzťah.

autor
17. feb 2023

@simka17161 On mi to dal ked sme boli ešte spolu

petedea
17. feb 2023

Tak si aspon nemala byt taka blba, ze si to povedala svojmu terajsiemu.
Bude to zniet zivocisne, ale ziadny chlap neznesie pach ineho chlapa na svojej zene a to je nieco podobne, ako jeho znacka na tebe.
Asi preto mu ta cetka od ex na tebe vadi a vadilo by to aj mne.

autor
17. feb 2023

@petedea ja som slobodný človek a to isté môžem povedať aj ja jemu, že napr. mal niekoho predo mnou a ked on môže nosiť niečo po ex tak môžem aj ja, ja praktikujem spravodlivosť, lebo on mne vyčíta niečo čo sam nedodržuje čiže je to aj pokrytecké z jeho strany