Partnerovi vadia deti
Začalo som sa s niekým stretávať,od začiatku vedel že mám deti a zrazu mu to vadí,som z toho smutná.Jasne deti sú priorita ale aj tak to boli
Ukázal ti, že nie je vhodným partnerom.
Tak jasne, ze možno zo začiatku nevedel, čo to obnasa mat partnerku s deťmi. Keď to zistil, začalo mu to vadiť. Mala by si ho chápať a tešiť sa, že sa to zistilo skôr, než ste sa zaplietli vážnejšie. Aj ja som mala partnera s detmi. Po čase mi to začalo vadiť, tak som to ukončila. Taky je zivot.
Deti sú na prvom mieste vysrať sa na takého Blbca,.. Pokým muž neľúbi aj tvoje deti nemá to význam a cenu
Bud rada ze sa ukázal teraz, predtým ako spolu začnete žiť.
Veď som rada že už teraz,resp zistil to až po 3 mesiacoch,som myslela že to bude klapať no nič
Bud rada, ze je to teraz. Moj kamarat si zobral babu s dietatom a vsetko ťuťumuťu. Sofinka toto, Sofinka tamto, Sofinka sem a tam. Narodilo sa im spolocne dieta a ten prvej dcere nepovedal inak ako Sofia. A do toho Sofia nechce toto, Sofia nechce tamto ... vsetko mu na nej vadilo. Len ju ohovaral a zhadzoval. Potom spravili so zenou dieta 2 a 3 a uz som nepocula ani meno Sofia ... Ked su narodniny alebo oslavy tak ju posielaju k otcovi a oni si sami kraluju doma. Keby mohol, tak ju tam necha.
@kittykat22 tiez debil - dohovor mu
kašli na neho... vieš ako by si trpela keby bol nepríjemný ku tvojim deťom? Je ti to treba? radšej sama ...
On deti nemá,a skôr akoby žiarlil že som viac s deťmi ako s ním.anu nevedel či chce raz deti a to ma už 29
Baby, prečo blbec a debil? Proste zistil, že na toto nemá nervy a cúva. Zas si uznajme, že deti vedia byť protivné a otravné a sú žrútom času a peňazí, čo slobodný človek dokáže stráviť aj príjemnejšie.
Deti sú ako prdy. Svoje človek ešte znesie, ale cudzie? 😂 A obetovať sa kvôli cudzím? A tobôž, keď chce mať niekedy v budúcnosti aj vlastné? Ktorá by ste išla do takého vzťahu, ak by ste mali na výber aj možnosť partnera bez záväzkov?
@anonym Hľadaj si rozvedeného, s deťmi. Ako sa hovorí - Vrana k vrane...
29 je este vcelku mlady, a evidentne nevyzrety. Skusil to, nevzlada to. Najlepsie bude ked kazdy pojde svojou cestou.
@heleninamama
Debil preto, ze nemal vstupovat do vztahu so zenou, ktora ma deti, ked jemu deti vadia a takto zbytocne namotavat autorku, ktora je pravdepodobne uz dost pozranovana.
Ak by autorku miloval, miloval by aj jej deti.
@zmrzlinka2021 to nie je pravda. Siel, vyskusal a neosvedcilo sa. 3 mesiace nie su extra dlha doba, ziadno ju nebalamutil, len si asi neuvedomil, co to obnasa
@heleninamama suhlasim s Tebou. Ja mam sice deti 4 ale partnera by som chcela radsej bezdetneho 😀 mam dost svojich 😁
@zmrzlinka2021 asi nevedel.do coho ide,debil.nie je
@soldi vsak prave preto je to lepsie teraz, ako keby ju mal opustit po par rokoch vztahu, nebodaj uz tehotnu
no takze tymto by to za mna haslo, nemas preco lutovat za takymto chlapom, co nestoji o celu tvoju rodinu, o tvoje deti, neviem si predstavit akoby ste fungovali keby ich nemal rad, ako by sa k nim choval
@zmrzlinka2021 on zrejme nevedel co presne ho čaká a možno je to na neho príliš? A radšej nech vycuva takto po troch mesiacoch, neviem ci a ako dobre sa poznal aj s deťmi... Ako keby napr začali spolu žiť a prídu hádky kvôli deťom potom
@heleninamama presne suhlasim. Aj ja som si parkrat vysla s rozvedenym s 2 detmi. Ani ich nemal v opatere, len vikendy, obcas prazdniny, ale jednoducho nic pre mna.
Ja v ňom zas debila nevidím ako väčšina tu diskutujúcich. Alebo som “debil” aj ja 😃 úplne otvorene priznám, že nemám rada všetky deti a nevidím na tom nič zlé. A takisto koľko je tu tém, kde žena má problém s partnerovými deťmi z predchádzajúceho vzťahu a to ich vidí len každý druhý víkend a hneď dostáva rady, že načo jej je taký “druhotriedny tovar”, nech si nájde niekoho bez záväzkov… a tu keď je to opačne, tak zas je chlap ten zlý…
Za mňa je super, že na rovinu povedal, že je to preňho problém a ukončil to. Holt nevedel do čoho ide, netušil, čo obnáša vzťah so ženou-matkou a jej deťmi. Odkiaľ to asi mal vedieť? A keby aj mal predchádzajúcu skúsenosť, tak každá žena a každé deti sú iné.
Skôr je to obyčajná výhovorka. Ak by bol s tebou spokojný a bolo by mu s tebou dobre, určite y sa snažil nájsť si k deťom cestu.
Moju kamošku nechal frajer po 3r, vraj kvôli dieťaťu.... do mesiaca býval s novou - ešte vydatou matkou 2deti.
Ďalší tiež nechal kamošku ktorá mala svoje 2 dievčatá. Tiež ju nechal kvôli,,detom", ale už dávno mal románik s ďalšou, tiež slobodnou matkou....
Takže nebuď sklamaná, keď zistíš, že si nakoniec nájde opäť slobodnú maminu.
To je taka najjednoduchšia výhovorka ,,kvôli detom".
Blbosť.
Keby si bola pre neho dôležitá a miloval by ta, deti by určite neboli prekážkou. Takže kašli na neho.
Toto je základnou myšlienkou knihy "Možno by si sa mala s niekým porozprávať" od Lori Gottliebovej, psychoterapeutky, ktorá okrem toho, že rozpráva o sprevádzaní niekoľkých svojich pacientov, rieši aj svoj skoro totožný problém. Ovšem, ona s dotyčným chodila, myslím, dva roky a už očakávala ponuku na trvalý vzťah. Jasné, záver jej kamarátok - je to debil. Lenže to nepomáha. A tak, hoci sa jej to na začiatku zdá absurdné, začne aj ona chodiť na psychoterapiu ( k neznámemu kolegovi). Samozrejme, očakáva, že on tento názor potvrdí. Nehovorím, že máš začať chodiť na psychoterapiu, ale kniha je to rozhodne zaujímavá. Aj zábavná, chvíľami poučná, občas dojímavá...
Môj ocko mal jeden čas veľmi mladý frajerku. Ta mala 2 dievčatá. Ocko mal okolo 60 rokov. Vadili mu. Oná bola z toho veľmi sklamaná. ...ale on sa snou nakoniec rozišiel . Našiel si staršiu Pani ktorá už mala deti odrastené

A co ta boli?
ved bud rada, ze vidis jeho realny charakter este skor, ako by ste mali chodit 3 roky, ci sa vziat a mat spolocne deti...
Skus sa na to pozerat pozitivne - vopred si zistila ze s nim NO GO