Partnerský problém
Ahojte baby, v prvom rade chcem podakovat vsetkym Vam, ktore mi poviete svoj nazor. Ide o to, ze s manzelom sme spolu 10 rokov. Pred 2 rokmi sa nam narodilo dietatko. No stale pocitujem akysi zvlastny pocit, ci je to to spravne. Manzel malo zarobi, je zivnostnik, podla mna si nevie zadelit cas. Stale sa len stazuje, ze musi varovat malu ( s malou mi pomahaju rodicia a svokrovci), denne je s nou max. dve hodiny, ked mu ju dam do ruk. Stale len musi pracovat. Ok. Ale kebyze ma aspon nejaku pracu normalnu. On napriklad teraz spi. Vecer este ale 3 hodiny bude pracovat. Neviem, ci je to normalne. Neviem co na to povedat. Ak sa ho to spytam, vyleti na mna. Za vsetko mozem ja. Ja sa priznam, ze okrem materstva mam jednu vec na cely uvazok a popravde som vyhoreta ako fakla... mali ste nieco podobne?
@elizabet173 Bohuzial, suhlasim. Ak by ju lubil,toto by nedopustil..je to od neho sebecké, hnusné a nezodpovedné.
Napadá ma aj možnosť, že mu možno rapídne chýbajú nejaké minerály, obder krvi by povedal viac. Z toho môže byť stále unavený a nevládze. Mne robí divi magnézium, železo a c vit., ja hneď cítim, kedy to na mňa ide. Dám si tento trojboj a spravim za deň toľko co inokedy za týždeň.