Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@nivi ide o jednu malickost. ;o)
Ja som nic negativne o nemcoch nepovedala.
To, ze sa hanbia za svoju fasisticku minulost je len pozitivum.
Najhorsie by bolo, keby im to bolo jedno, alebo desatrociami sa nic nezmenilo a pretrvavali v rasizme.
Ale tych, co stretavam ja, im to nie je jedno. Trapi ich,
ze automaticky by ich mal niekto zaclenit medzi fasistov... len na zaklade
svojich predkov. Posudzovat vsetkych na zaklade predsudkov je hlupost!!!! ale do urcitej miery to robime vsetci, a potom sa nam menia nazory... ked zpozname pravdu.
Ked sa jej to nepacilo co som napisala, myslela, ze sa mylim, lebo nemci su rasisti?
No ja mam vo svojom okruhu znamych nemcov "nerasistov" nemcov . Kazdy mame ine okruhy.
No kto tvrdi, ze tento chlap nevyzera dobre, tak klame 😀
Spomenula ako som pred rokom mala klienta zo Skotska (o skotoch sa "hovori" ze su lakomi, neradi minaju
peniaze) , na prvy pohlad nevypadali nejako "zamozne" (dalsi typicky predsudok, ze zamozni ludia maju na sebe len znackove handry a diamanty, nie kazdy sa potrebuje ukazat alebo dokazovat si, ze na to a to maju, kazdy ma ine zivotne hodnoty) a on mal sice nejaky sukromny business ale ona bola zena v domacnosti a privyrabala si ako manikerka. Ked mi napisali ich rocny prijem na papier (to je podmienka dalsieho kroku) $310.000/rocne urcite je to nadpriemerny prijem aj v USA (o Europe ani nehovorim) ale stale som si myslela, vsak su skoti. Poslala som ich na menej atraktivny sales department kam ani neposielam ludi a cuduj sa svete o 3 hodiny neskor vysmiati prisli s kufrikom so zmluvami kupili za $60.000. Ja som vsetko vlastne urobila preto aby obchod nenastal a dopadlo to nad moje ocakavania. 😕
@erjona no ja som z KE, ten vyraz je trefny. kazdy pričmoudly a je mi jedno ci je turek, arab ci z barbadosu.
No ako keby na mne zagulal ocami na ulici asi by som si pritiahla blizsie kabelku. A taliani z juhu spadaju do tej istej kategorie. Do solarka nechodim, nepotrebujem vyzerat na stare kolena ako susena slivka...
@kuwait mne sa brad pitt nepaci, ani arabi, moslimovia vo vseobecnosti sa mi nepacia, ale tento je podla mna fakt fesi, jeden z mala teda, inak mne sa nemci vôbec nepacia, ich kulturu poznam, mam vystudovanu germanistiku, ja si vystacim so slovaciskom ako repa, najviac sa mi mentalitou pozdavaju temperamentne narody - spanielsko, latinska amerika
@kuwait hovorim priemerne samozrejme, ze to nie je vela tv. family. 😎
Niektori mali $100,000 prijem rocne a kupili ... Druhi mali aj 1 milion a nekupili. Nejde moc o prijem, ludia mozu byt na dochodku a potom ten prijem nemaju velky. Dolezite je kolko mas v banke, alebo v nehnutelnostiach... Lebo aj ti co zarobia 100, mozu mat naklady len 20 a preto maju k dispozicii 80. A ti co maju prijem milion mozu mat take dlzoby, ze im to moc nevychadza. (cisla 100,20,80 - su obrazne)
Musis takisto pozriet aj priemerne rocne platy v krajinach
Slovensko - $14.800 rocne
Skotsko - $30.000
USA - $50.000 (cize 310,000 je dobry PRIEMERNY rocny plat aj na ameriku).
@erjona no 50 nemam 😀 , pod byvat do KE vedla Lunnika 9 a ver tomu ze by si v zivote na tmavsieho ani nepozrela + kombinacia arabských studentov ci uz na medicine alebo davnejsie na leteckej akademii urobi svoje.
Mliecne typy nemusim ani ja ale uz na tmavsieho fúzatého madara pozeram podozrievavo 😀
chyba, malo tam byt napisane NADPRIEMERNY
USA - $50.000 (cize 310,000 je dobry NADpriemerny rocny plat aj na ameriku).
No idem dievcence kamoske - ideme piect kekse na vianoce - aj deti nam budu pomahat - takto jednou ranou sa napece aj mne a aj jej 😀

Moj muz ked sme sa spoznali vyzeral ako ten francuzsky herec Michel Albertini(ked aj ten bol mlady 😀 ,Hral v Markiz de bois Doree -Mario) v tvary teda ale postavou bol mensi odo mna,nevyzeral zle taky chlapcek nevinny 😠 a co z neho vyrastlo 😠 Rasputin 😀