Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@dalal víš dnes s odstupem 20 let se velmi lehce hodnotí něčí činy, obzvlášť když o nich rozhodovali jiní. Já nepovažuji US za něco navíc, a já být poradcem 😀 tak jim zakážu jakékoliv vojenské intervence kamkoliv.
Po všech těch zkušenostech a po všech kritikách, co udělali, co neudělali, co udělat měli a jak to měli.... po bitvě je totiž každý generálem. celý svět čekal na to co amerika udělá, a ať udělala cokoliv vždy byla kritizována. Pamatuješ si tu dobu? Kolik ti bylo 10? když začala válka v Kuvajte? Byla jsme na VŠ a byť do bylo daleko bylo to nepředstavitelné,... válka... něco co ti přišla tak vzdálené, bylo najedenou tak blízko. A to nemluvím o Bosne, Chorvatsku. To bylo v podstatě za rohem.
Myslíš že bylo pro US prezidenta jednoduché udělat to rozhodnutí, bombardovat cizí stát? Myslíš že měl dobré spaní? že mu chutnalo? Myslíš že v té chvíli něchtěl být raději dělníkem u GM?
Si lékařka a denně děláš rozhodnutí, která nemusí dopadnou dobře, a musíš se rozhodnout, byť máš nějakou představu jak to asi bude probíhat. Rozhoduješ o jednom pacientovi. A nikdo to nebude řešit za 20 roků jsetli si se rozhodla dobře nebo ne. Tady se rozhodovalo o milionech lidí a jak to dopadne v budoucnu nikdo netušil. Možná kdyby věděl, jak to dopadne, tak by se na to vykašlal.
Možná by jsme v kontextu dnešní doby mohli být smířlivější k rozhodnutím, které někdo udělat musel, protože to nikdo jiný nechtěl nebo nedokázal udělat. A pak za to neustále být peskován.
Není na světě člověk ten, který by se zavděčil lidem všem.
@stardust katarska pipe line je ako zabitie frantiska v sarajeve v 1914...
v tomto linku su nacrtnute dve strany...po pointe sa musi dlhsie v tejto problematike "scitat".. 😉
na priamu analyzu je potrebne hladat undergroundove zdroje (cize ziadne bbc, cnn, washington post, UN a co.)
http://www.rand.org/pubs/perspectives/PE115.html
@erjona nejde mi už o nič... z mojichž pôvodných príspevkov si každá vzala svoje....
len pre úplnosť, príspevky na kt. som reagovala, boli venované mne. Ty si zareagovala na príspevok od alici tiež venovaný mne, teda ma to podnietilo odpovedať ti naďalej na tvoj príspevok venovaný mne, na kt. som odpovedala tým usmievačíkom.... ale nemá to zmysel, keď to boli len rečnícke otázky. Ten čas som mohla venovať deťom, domácnosti a priateľom....
@eva8 Nepochopila som, co mi chces povedat,,, sorry 😒 😒 😒 Ja som zareagovala na konkretny text od alici,,, mne neslo o to, ci to venovala tebe, ale o podstatu celeho prispevku,,,, o to, ze zase spochnibnila stastne manzelstvo a odpoved som cakala od nej,,, keby to aj adminovi venovala, neslo o osobu komu, ale co tam napisala a bol ako uliaty na nu, ten prispevok, takze kedze nevidis do jej hlavy, tak mi na to spravne nevies odpovedat, teba som sa konkretne pytala ine veci co sa tyka alici, neodpovedala si,,, nemusis, je to tvoje pravo,,,,no a ani odpovedat mi nemusis, ked lutujes cas, ktory venujes pisaniu prispevku,,, ja ti odpovedam prave a mala pri mne este dokoncuje sloh napriklad,,, takze robim 2 veci naraz a nelutujem casu, ze som ti (kedze ovladam prstoklad) venovala 1,5 minuty mojho casu 🙂
kuwait @erjona nepozerala ,to je logicke,ja som tiez tie sluzky tu vyberala starsie a skarede,to sa neoplati pokusat a doviest domov nejaku mladu krasavicu lebo cert nikdy nespi
Včera o 15:13
Maria shriver ani to nepomohlo. Jej muz schwarzenegger mal pomer s tou najnesympatickejsou pomocnicou mildred baena a aj dieta maju spolu. Ktore vypada presne ako arnold. "Ake šťastie" nikto z jeho 5 deti nevypada až tak velmi ako on ako toto nemanželske dieta. Len je trosku v latinskoamerickej verzii. 😉
@mariuskaa no mne pripada strasna aj ked rozprava ako by mala a perach krc ale holt bola Kennedyova preto si ju vzal,zlatokop z Rakuska 😀
https://images.search.yahoo.com/search/images;_...

@erjona my sme hladali na Slovensku aj inzerat sme dali ale ziadny zaujem