Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@mariuskaa aj indky zalezi kto to je,starsie vydate zeny s detmi ani nie tie sa skor snazia vplyvat pozitivnou energiou na tu rodinu ,pracuju ,dobre varia a dufaju ze ich za to rodina odmeni ale mlade indky slobodne ked je pan domu bohaty tak tiez sa magiou snazia ho dostat,to je vzdy o tom ze ta sluzka tam pride a nadeja sa ze si chyti pana domu a preto robia tu magiu.
z mojej skusenosti najhnusnejsia magia je od filipiniek tie dokazu naozaj ublizit
@dalal milá dalal, ja som neskákala do rečI, odpovedala som na konkrétne otázky venované konkrétne mne od erjony, keďže nechcela v IP,čo som navrhla, aby som svojimi názormi nepoburovala. Príspevky boli adresované konkrétnej osobe, mohla si ich preskočiť 🙂 a to, že nebola odpoveď hneď - okrem iných problémov, čas som trávila i inak...
@kuwait Ja mam zasa kamosku filipinku a nedala by som na nu dopustit, je to taka vesela kopa 😀 😀 😀
No ale sluzku mi nerobi, to je pravda a ked robime karaoke party - tak ona z nas jedina najkrajsie spieva, pri nas ostatnych muz uteka radsej z obyvacky,,, ale ako casnik je suprovy v ten vecer 😀
@erjona aj mam mam kamosky a kamosov filipincanov... tu je vela zdraavotnych sestier a bratov... aj ked z odborneho hladiska nic moc ( ak ked su niektore svetle vynimky) aspon su slusni a uctivi k lekarom a pacientom... na rozdiel od niektorych irskych... a ked preniknes do ich komunity niet viac pohostinnejsich ludi... a co je velmi pekne navzajom sa velmi podporuju a tahaju... na rozdiel od slovakov v zahranici... co si vecne podkopavaju nohy...
@kuwait a k tym sluzkam v kuwajte... vsetci vieme ake su kuvajtanky nafukane a lenive zenske.. prstom ani nepohnu.... tam su sluzky tak zneuzivane... precitaj si kw times a pod... stale nejaka vyskocila z okna lebo viac nevladala... na telach sa najdu otlacky vtlacenych opatkov a pod... to nema s magiou nic spolocne... ide o jednoduche zneuzivanie moci... bohatsieho nad chudobnejsim...
prava tvar filipincov
http://www.livingincebuforums.com/ipb/topic/556...
@dalal No to viem,,, ja som bola u nich na narodeninovej party a boli tam aj ine filipinky, citila si sa ako doma,,, rozpravali nemecky, ani slovo po svojom, aby som aj ja rozumela, cize uplne slusni ludia,,, len kuwait beru inak, ked pre nu pracuju,, ako ked si priatelka s nimi....a to ze drzia spolu som videla na vlastne oci, ako sa zbierali rodinam, co im zmietla voda domy... aj mojej kamoske rodinu to postihlo, aj my sme prispeli, tyzden nevedela, co je s jej blizkymi....
@kuwait dobry kamarat je sefom ara v al razi hospital... skoro kazdy den maju prijem nejaka maid vyskocila z balkona a pod a dolamala si kosti... to by bol kw krajinou s najrozsirenejim praktikovanim magie 😲 😲 😲
jeden filipinsky brat od nas( velmi mierny dobry a slusny clovek) robil v kw kedysi... isiel po ulici a kuwajtska bohata teta ho oplula... z nicoho nic... aj to vysvetlis magiou?
veru nie... peniaze davaju ludom moc a ony sa prestanu spravat ako ludia a zacnu sa chovat ako dobytok!
@dalal Toto robia inak aj albanci sa zbieraju, ak zomre nejaky nahle,,, vsetci sa zbieraju,, aby manzelka vedela pochovat muza a popripade ho preniest do Kosova, ked si to zelal + aby mala z coho ta zena v najblizsej dobe zit,,, tieto peniaze sa spisuju do zositka, podla mna je to velmi pekne od nich....
@dalal tak nieje to kazdy den,raz za cas a ludia ich tu pre magiu velmi nenavidia,rozbijaju im rodiny,travia decka teraz je odsudenych na trest smrti niekolko filipiniek ktore zavrazdili zeny pre ktore pracovali,ja osobne som s nimi problem mala a nelutujem ich pre peniaze su schopni zavrazdit,aj pre malu sumu.
@kuwait
http://news.kuwaittimes.net/employer-admits-bea...
vsetci sa priznali!
@erjona Aj mi to mame ze ked niekto zomre na Slovensku tak sa vsetci zbierame aby mal odvoz a bol pohovani doma.Ja z muzom robim srandu ze ked zomre ze ho dam spopolnit a budem ho mat stale pri sebe v poharu od kyslich uhoriek. 😀 ,na to sa ma on vzdy opyta ze odkial berem istotu ze on prvy zomrie,a ja na to ze ho dovedem do hrobu. 😲 Sranda aj ked vieme ze sa moslimovia spopolnuju len v nutnom pripade inac nije.

@erjona 😀 😀 😀