icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

vevesh
17. máj 2014

@erjona 😀 😀 😀

vevesh
17. máj 2014

@kuwait no my sme sluzku nikdy nemali, ale aj ked bude na to, tak neplanujem- neznasam, ked sa mi niekto hrabe v mojich veciach ...ja som totiz okrem ineho silny zastanca organizovaneho chaosu 😀 😀

kuwait
17. máj 2014

@vevesh presne aj ja neznasam ked sa v mojich veciach hrabe cudzi clovek a hentie filipinky indky srilanky etiopky vsetky robia magiu a niekedy aj zabiju toho pre koho pracuju,filipinky a etiopky tu povrazdili zeny pre ktore pracovali

mariuskaa
17. máj 2014

@kuwait indky tiez?

kuwait
17. máj 2014

@mariuskaa aj indky zalezi kto to je,starsie vydate zeny s detmi ani nie tie sa skor snazia vplyvat pozitivnou energiou na tu rodinu ,pracuju ,dobre varia a dufaju ze ich za to rodina odmeni ale mlade indky slobodne ked je pan domu bohaty tak tiez sa magiou snazia ho dostat,to je vzdy o tom ze ta sluzka tam pride a nadeja sa ze si chyti pana domu a preto robia tu magiu.

mariuskaa
17. máj 2014

@demo inak vsimla som si, ked uz sa neda oponovat, aspon musis urazit druheho.

kuwait
17. máj 2014

z mojej skusenosti najhnusnejsia magia je od filipiniek tie dokazu naozaj ublizit

eva8
17. máj 2014

@dalal milá dalal, ja som neskákala do rečI, odpovedala som na konkrétne otázky venované konkrétne mne od erjony, keďže nechcela v IP,čo som navrhla, aby som svojimi názormi nepoburovala. Príspevky boli adresované konkrétnej osobe, mohla si ich preskočiť 🙂 a to, že nebola odpoveď hneď - okrem iných problémov, čas som trávila i inak...

erjona
17. máj 2014

@kuwait Ja mam zasa kamosku filipinku a nedala by som na nu dopustit, je to taka vesela kopa 😀 😀 😀
No ale sluzku mi nerobi, to je pravda a ked robime karaoke party - tak ona z nas jedina najkrajsie spieva, pri nas ostatnych muz uteka radsej z obyvacky,,, ale ako casnik je suprovy v ten vecer 😀

kuwait
17. máj 2014

@erjona ony su take vecne usmievave ale ako sa hovori na perach med a v srdci jed,falosne su idu len za svojim financnym benefitom aj cez mrtvoly nic ju nezastavi,

erjona
17. máj 2014

@kuwait Neviem, tato je ina, urcite, poznam ju uz niekolko rokov, tato ma penazi dost, tak to nebude jej pripad 😀 😀 😀

kuwait
17. máj 2014

@erjona no tu teda penazi dost nemaju tak magiou chlapov oblbuju lebo fyzicky to niesu nejake krasavice,to uz aj ta mierne obezna arabka vyzera viac zensky

erjona
17. máj 2014

@kuwait No oni maju vseobecne menej hore,, ako my Slovenky,,, ale urcitym chlapom sa to paci,,, 😀 😀 😀

dalal
17. máj 2014

@mariuskaa presne ako hovoris... k tomu niet co dodat 👍👍👍👍👍👏👏👏

kuwait
17. máj 2014

@erjona aj male su,mala panva,take detske tela maju tu po nich idu hlavne pedofili

dalal
17. máj 2014

@erjona aj mam mam kamosky a kamosov filipincanov... tu je vela zdraavotnych sestier a bratov... aj ked z odborneho hladiska nic moc ( ak ked su niektore svetle vynimky) aspon su slusni a uctivi k lekarom a pacientom... na rozdiel od niektorych irskych... a ked preniknes do ich komunity niet viac pohostinnejsich ludi... a co je velmi pekne navzajom sa velmi podporuju a tahaju... na rozdiel od slovakov v zahranici... co si vecne podkopavaju nohy...

kuwait
17. máj 2014

@dalal len si neber filipinku za sluzku lebo zmenis nazor 😉

dalal
17. máj 2014

@kuwait a k tym sluzkam v kuwajte... vsetci vieme ake su kuvajtanky nafukane a lenive zenske.. prstom ani nepohnu.... tam su sluzky tak zneuzivane... precitaj si kw times a pod... stale nejaka vyskocila z okna lebo viac nevladala... na telach sa najdu otlacky vtlacenych opatkov a pod... to nema s magiou nic spolocne... ide o jednoduche zneuzivanie moci... bohatsieho nad chudobnejsim...

kuwait
17. máj 2014
dalal
17. máj 2014

@kuwait ja sluzku nepotrebujem nemam dve ruky lave... moja mama mala tri decka... veducu poziciu v robote a vsetko stihala... ved je to na smiech... v dnesnej dobe sluzky..

kuwait
17. máj 2014

@dalal vzdy je to preto ze zistili ze im magiu robi,len tak pre nic sa tu sluzky nevrazdia,vzdy si ta sluzka za to moze sama a vzdy je v tom magia info mam z policajneho zdroja

kuwait
17. máj 2014

@dalal ony maju 8-12 deti a 10 izbove vily so zahradou to jedna zena sama neobriadi

erjona
17. máj 2014

@dalal No to viem,,, ja som bola u nich na narodeninovej party a boli tam aj ine filipinky, citila si sa ako doma,,, rozpravali nemecky, ani slovo po svojom, aby som aj ja rozumela, cize uplne slusni ludia,,, len kuwait beru inak, ked pre nu pracuju,, ako ked si priatelka s nimi....a to ze drzia spolu som videla na vlastne oci, ako sa zbierali rodinam, co im zmietla voda domy... aj mojej kamoske rodinu to postihlo, aj my sme prispeli, tyzden nevedela, co je s jej blizkymi....

dalal
17. máj 2014

@kuwait dobry kamarat je sefom ara v al razi hospital... skoro kazdy den maju prijem nejaka maid vyskocila z balkona a pod a dolamala si kosti... to by bol kw krajinou s najrozsirenejim praktikovanim magie 😲 😲 😲
jeden filipinsky brat od nas( velmi mierny dobry a slusny clovek) robil v kw kedysi... isiel po ulici a kuwajtska bohata teta ho oplula... z nicoho nic... aj to vysvetlis magiou?
veru nie... peniaze davaju ludom moc a ony sa prestanu spravat ako ludia a zacnu sa chovat ako dobytok!

dalal
17. máj 2014

@erjona presne sj tu.. jednej zomrel neocakavane manzel a hned urobili zbierku na letenku a pohreb... ja ich mam rada... nie vsetkych ale vacsinu... vynumky sa najdu vsade..

erjona
17. máj 2014

@dalal Toto robia inak aj albanci sa zbieraju, ak zomre nejaky nahle,,, vsetci sa zbieraju,, aby manzelka vedela pochovat muza a popripade ho preniest do Kosova, ked si to zelal + aby mala z coho ta zena v najblizsej dobe zit,,, tieto peniaze sa spisuju do zositka, podla mna je to velmi pekne od nich....

kuwait
17. máj 2014

@dalal tak nieje to kazdy den,raz za cas a ludia ich tu pre magiu velmi nenavidia,rozbijaju im rodiny,travia decka teraz je odsudenych na trest smrti niekolko filipiniek ktore zavrazdili zeny pre ktore pracovali,ja osobne som s nimi problem mala a nelutujem ich pre peniaze su schopni zavrazdit,aj pre malu sumu.

kuwait
17. máj 2014

@dalal mala som sluzky filipinky viem co robia a chapem tych muzov ze boli dohnani k tomu co urobili,nikto len tak pre nic za nic niekoho nedobije k smrti a pre lenivost to nieje,vzdy je v tom magia.VZDY!

canerko
17. máj 2014

@erjona Aj mi to mame ze ked niekto zomre na Slovensku tak sa vsetci zbierame aby mal odvoz a bol pohovani doma.Ja z muzom robim srandu ze ked zomre ze ho dam spopolnit a budem ho mat stale pri sebe v poharu od kyslich uhoriek. 😀 ,na to sa ma on vzdy opyta ze odkial berem istotu ze on prvy zomrie,a ja na to ze ho dovedem do hrobu. 😲 Sranda aj ked vieme ze sa moslimovia spopolnuju len v nutnom pripade inac nije.