Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@abasta Ja si nemusim spominat, ja som ti odpovedala na prispevok, ktory si ako prva napisala, no a to, ze mas novy nick, nie je napadanie, to je fakt, chapeme sa 😀 Ja sa nechystam byt s tebou pokrvna sestra na fore,,, nemaj strach,, to bola zasa len ironia,, len na to treba mat zmysel pre humor 😉 Mimochodom, zaujimave, ten chyba aj Alici 😀
v príspevku, na kt. si tak reagovala, rozhodne nie, o to kráčí 😉
LúčIm sa, i ja prajem pekný deň 🙂 bez toho "poslúžte si"
Eva aj tebe pekný den..... Erjona tu nemá pomocníčky tak radšej zatrúbila na ústup 😎
@abasta urazky si nechaj pre niekoho ineho ... ja pravopis poznam dobre, alebo sa Ti nieco nezda? 😕
@abasta ani by si asi nikto nedovolil vas dve prirovnavat, to sa ani neda 😅
@zuzkaanicka 😀 😀 😀 😀 😀
@abasta Nie, ani si to nedovolim, ja som iny level, klud a rozvahu,, ved nejde o nic,, este si uzenes infark 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzkaanicka Vecer sa citame,, musim ist,,, pekny den 😀
@abasta odkedy si sem prisla, tak okrem urazania som v Tvojich prispevkoch nic nenasla ... takze ak chces hodnotit uroven prispevkov, alebo dokonca uroven prispievateliek, zacni od seba 😉
zuzka a nicka tvoje názory sú pre mňa naozaj dôležité, pokračuj prosím ťa....
@abasta Alicin pravopis je ako pravopis zijucej zeny dlho v zahranici,,, lebo ako ja pisem viacej nemecky ako slovensky, tak aj ona, predpokladam, az si nevymysla,,,,, takze preto nejdem rozoberat ci miesto ty napise ti a podobne... 😉 Ale keby si bola trosku ferova, tak by si to napisala,,,len co ziadam od takej povahy ako si ty,,, 😝
PS - zlcnik nemam, tak nema co prasknut, len ty by si si mala dat nejaky ukludnovak,, nezaskodil by ti 😝
@abasta ak chces, aby som Tvoje duchaplne komentare citala, tak ma musis oznacit 😉 ... ale mas pravdu, za vela nestoja, tak radsej neoznacuj 😅
Pekny den 😀
@alice107
kazdy 5 turek s nemeckym obcianstvom nema ukoncene zakladne vzdelanie.
60 % turkyn v Nemecku nema ukoncene zakladne vzdelanie ani ziadne vyucenie
mozes mi dat link, odkial to cerpas...ja som totiz celu spravu precitala a nikde nefiguruju take cisla 😕 😕
Deutsches Institut für Internationale Pedägogische Forschung uviedlo, ze deti turkov zacinaju skolky proces opozdene cca dva roky., oproti detom nemeckym. - NIE, NIE - v sprave bolo uvedene deti s MIGRATIONSHINTERGRUND VSEOBECNE (cize aj deti slovakov, madarov, anglicanov , cinanov atd.!!!!) - co je podmienene nedostatkom skoliek a tym, ze samozrejme uprednostnuju v prijimacom konani "pravych nemcov" 😎

@abasta Ano? Nepamätam si, ze by som ta osobne napadla, rozoberala v zurivosti tvojho manzela a montovala sa ti do vztahu,,, to je tvoja specialitka 😀 😀 😀