icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

erjona
17. jún 2014

@abasta Ano? Nepamätam si, ze by som ta osobne napadla, rozoberala v zurivosti tvojho manzela a montovala sa ti do vztahu,,, to je tvoja specialitka 😀 😀 😀

erjona
17. jún 2014

@abasta Jej, mam prvy laik od teba, hadam do konca diskusie, aj kamosky budeme 😕 😕 😕 😕

abasta
17. jún 2014

@erjona spomeň si kto koho napadol, odomňa si sa dočkala jedine ak odpovede..Ale ty si známa tým, že ty nikdy nič.. ty si vždy len tá utlačovaná, no sorry, ale ja ti na tvoje triky nenaletím.

erjona
17. jún 2014

@abasta Ja si nemusim spominat, ja som ti odpovedala na prispevok, ktory si ako prva napisala, no a to, ze mas novy nick, nie je napadanie, to je fakt, chapeme sa 😀 Ja sa nechystam byt s tebou pokrvna sestra na fore,,, nemaj strach,, to bola zasa len ironia,, len na to treba mat zmysel pre humor 😉 Mimochodom, zaujimave, ten chyba aj Alici 😀

eva8
17. jún 2014

@erjona alice zaradila balkán do južnej európy, aký je s tým problém? - ty čítaj pozorne ako odporúčaš všetkým a nerozprávaj o zemepise

erjona
17. jún 2014

@eva8 Ja citam pozorne,,, urobila to uz viacej krat Evicka,,, nie po prvy krat,,, tak o co kraci? 😉

eva8
17. jún 2014

v príspevku, na kt. si tak reagovala, rozhodne nie, o to kráčí 😉

abasta
17. jún 2014

@erjona ty púšťaš tých nezmyslov neúrekom, teraz zase neviem čo si spájala pokrvné sesterstvo so zmyslom pre humor... berieš niečo? si si rano niečo šupla? hahahaha

erjona
17. jún 2014

@abasta Lepsie citaj a pochopis,,, 😉
@eva8 Ja sa ale neorientujem len na prave napisane clanky,,, ona toho uz popisala viacej ako dost a naurazala ,,😝

Dievcence pekny den, posluzte si,,, 😉

eva8
17. jún 2014

LúčIm sa, i ja prajem pekný deň 🙂 bez toho "poslúžte si"

abasta
17. jún 2014

Eva aj tebe pekný den..... Erjona tu nemá pomocníčky tak radšej zatrúbila na ústup 😎

erjona
17. jún 2014

@abasta Erjona ma cez den robotu,,, ak si myslis, ze sa zlaknem nejakej abasty, tak si na velkom omyle 😝

abasta
17. jún 2014

@erjona so stiahnutým chvostom, si o niečo sympatickejšia, neviem možno ti pošlem srdiečko 😲

erjona
17. jún 2014

@abasta Ty si velmi divna osobka, az sa tak vyzivas v osobnych narazkach, ale ako som napisala, mne nestiahnes na tvoju uroven,,, prid mi poupratovat a naucit sa za mna,,, potom mi sprav este jedno uctovnictvo a popri tom mozeme poklabosit,, ja s tym problem nebudem mat,,, 😉

zuzkaanicka
17. jún 2014

@abasta urazky si nechaj pre niekoho ineho ... ja pravopis poznam dobre, alebo sa Ti nieco nezda? 😕

abasta
17. jún 2014

@erjona ved práve som sa naladila na tvoju nôtu, jednám s tebou, ako ty jednáš napríklad s Alice. Niečo sa ti na tom nepáči? A čo sa týka úrovne, neopovažuj sa mňa prirovnávať k tebe.

zuzkaanicka
17. jún 2014

@abasta ani by si asi nikto nedovolil vas dve prirovnavat, to sa ani neda 😅

erjona
17. jún 2014

@zuzkaanicka 😀 😀 😀 😀 😀
@abasta Nie, ani si to nedovolim, ja som iny level, klud a rozvahu,, ved nejde o nic,, este si uzenes infark 😀 😀 😀 😀 😀

erjona
17. jún 2014

@zuzkaanicka Vecer sa citame,, musim ist,,, pekny den 😀

erjona
17. jún 2014

@abasta A cakam odpoved na Alicin pravopis,, potom ti budem aj ja odpovedat, ale az vecer 😉

zuzkaanicka
17. jún 2014

@abasta odkedy si sem prisla, tak okrem urazania som v Tvojich prispevkoch nic nenasla ... takze ak chces hodnotit uroven prispevkov, alebo dokonca uroven prispievateliek, zacni od seba 😉

abasta
17. jún 2014

@erjona nie som závislá na tvojej odpovedi... odpovieš - neodpovieš, tvoje slobodná vôla.

abasta
17. jún 2014

zuzka a nicka tvoje názory sú pre mňa naozaj dôležité, pokračuj prosím ťa....

erjona
17. jún 2014

@abasta Vykrucat sa vies perfektne, okrem osobneho napadania, nic zo seba nevies dostat a nevyvijas produktivnu konverzaciu,,, naposledy sa ta pytam - co vravis na Alicin pravopis? 😉

abasta
17. jún 2014

@erjona nebudem skákať ako ty pískaš, a ukludni sa lebo ti praskne žlčník .... 🙂

erjona
17. jún 2014

@abasta Alicin pravopis je ako pravopis zijucej zeny dlho v zahranici,,, lebo ako ja pisem viacej nemecky ako slovensky, tak aj ona, predpokladam, az si nevymysla,,,,, takze preto nejdem rozoberat ci miesto ty napise ti a podobne... 😉 Ale keby si bola trosku ferova, tak by si to napisala,,,len co ziadam od takej povahy ako si ty,,, 😝

PS - zlcnik nemam, tak nema co prasknut, len ty by si si mala dat nejaky ukludnovak,, nezaskodil by ti 😝

abasta
17. jún 2014

@erjona no dobre, dobre...ty produktívna konzervácia.... 😅

zuzkaanicka
17. jún 2014

@abasta ak chces, aby som Tvoje duchaplne komentare citala, tak ma musis oznacit 😉 ... ale mas pravdu, za vela nestoja, tak radsej neoznacuj 😅

erjona
17. jún 2014

Pekny den 😀

vevesh
17. jún 2014

@alice107
kazdy 5 turek s nemeckym obcianstvom nema ukoncene zakladne vzdelanie.
60 % turkyn v Nemecku nema ukoncene zakladne vzdelanie ani ziadne vyucenie

mozes mi dat link, odkial to cerpas...ja som totiz celu spravu precitala a nikde nefiguruju take cisla 😕 😕

Deutsches Institut für Internationale Pedägogische Forschung uviedlo, ze deti turkov zacinaju skolky proces opozdene cca dva roky., oproti detom nemeckym. - NIE, NIE - v sprave bolo uvedene deti s MIGRATIONSHINTERGRUND VSEOBECNE (cize aj deti slovakov, madarov, anglicanov , cinanov atd.!!!!) - co je podmienene nedostatkom skoliek a tym, ze samozrejme uprednostnuju v prijimacom konani "pravych nemcov" 😎