Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
zuzka a nicka, ked sa mi bude chcieť možno označím, inak, sorry, ale je mi docela šumafuk, či čítaš, alebo nie.
@abasta tak mi nepis, ked Ti je jedno, ci to citam 😅
zuzka a nicka, to ty sa stále vnucuješ, ja by som si ťa inak faaakt ani len nevšimla 😵
@vevesh Aj ja som tuto spravu citala a presne 30% ludi si dokonci vzdelanie dialkovo, problem je s hladanim Ausbildungsplätze, cize su uprednostene nemecke deti a o to tazsie to maju deti inym povodom, to znamena, ze ked si niekto z cudzincov hlada miesto na prax, aby si mohol dokoncit vzdelanie, nema ani len sancu,,, 😉
@erjona no mna trochu zaskocili tym, ze ked niekto dokonci forderschule, tak automaticky ho povazuju za bez vzdelania (a pritom tam okrem deti s postihnutim rvu deti pristahovalcov na "zdokonalovanie sa v nemeckom jazyku")....a ze vysokoskolsky vystudovani ludia zo zahranicia pracuju na podkvalifikovanych miestach oproti ich vzdelaniu, a nevedia kolko je vobec uznanych pracovnikov s VS....len vedia, ze tvoria cca. 70%ˇ s celkoveho poctu aktivnych pristahovalcov... 🙄 🤐
@abasta ja sa Ti nevnucujem, to si nenamyslaj 😅 ... ja som sa s Tebou snazila slusne komunikovat, ale to Ty nevies, tak aspon urazas ... nastastie, ja nie som nasertivny typ 😅
@alice107 Ja netvrdím, že medzi severskou a južanskou mentalitou nie sú rozdiely. Angličania dokonca v spojitosti so Slovanmi používajú termín ,,tajomná slovanská duša" - to preto, aby dali najavo, že sme pre nich fakt nezrozumiteľní. Ja len hovorím, že rozdielnosť nemusí byť pre veľa ľudí problém - dokážu to spracovať a prežiť v pohode. Osobne si myslím, že rozdiely môžu ľudí veľmi obohatiť - ak o to stoja.
@abasta K Tebe uz len tolko ... z deraveho duba len sova vyleti ... pekny den Ti prajem 🙂
ani z deravej hlavy toho vela nevyletí 😎
@abasta ano, to sme mohli vidiet na Tvojich prispevkoch 😅
@abasta Nejako trpis zabudanim, uz sa ma to 2 krat pytas, ci dobre vidim a opakovane ti vravim, ze dakujem, ja mam s ocami vsetko v poriadku,,,, Kritizujes pravopis a potom si robis presmycky,, ja som pochopila tvoj pokus o zartik,, preto som ti len kontrovala nam... ale to chcem asi moc po tebe, aby si to aj chapala, v dalsom prispevku pridam do zatvorky (vtip, alebo ironia), aby sme sa vyhli nedorozumeniam (ironia) - takto, vidis 😀 😀 😀
@zuzitko74 no, ked niekto nevie slusne debatovat, tak ani to s tym nickom respektovat nebude ... ale asi je to zbytocne komentovat ... takychto ludi je najlepsie ignorovat, nema zmysel s nimi stracat cas ... nech si dalej troluju 😝
@alice107 jestli si včera sledovala fotbal tak si si kromě výborného výkonu Němců určitě všimla že jim rozhodčí trochu nadržoval, když neodpískal penaltu za faul na Edera.
Chování Pepeho nebylo sportovní to je bez debaty, stejně jako simulování Müllera.
Nevím jaký sport dělají tvoje děti ale asi ne fotbal protože by si věděla kolik je takovém zápase emocí, a to i na úrovni žákovské ligy.
A víš proč je fotbal tak krásný?, protože se něm prolínají technický přístup, s emotovními projevy. Nejsem příznivcem velkých a rozmáhlých gest, ale u sportu mi to nevadí, vždyt´je to jenom sport, u kterého se máš bavit, smát ale i plakat, litovat, povzbuzovat. Jak mě bylo líto Ikera Casillase...
@zuzkaanicka Nemyslím si, že je to zbytočné komentovať. Mne to jednoducho nedalo, nezvyknem v takýchto situáciách robiť mŕtveho chrobáka. Verím tomu, že s väčšinou ľudí sa dohodnúť dá, len človek nesmie hneď robiť z toho druhého blbca.
@zuzitko74 ja som jej to tiez napisala, ale odpoved si asi citala ... slusny clovek to nerobi, resp. po upozorneni aspon zmeni pristup ... ale v tomto pripade mi je to uz jedno, reagovat na nu nebudem, nemam na to cas, ani chut 😉

@abasta Ty si dislektik? nejako ti skacu pismenka 😀 😀 😀