Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@demo Ano draha @demo napisala som,povedala som.kolko krat este chces pocut moje priznanie?Na druhej strany som ti jeden prispevok aj lajkla a povedala keby si sa takto vyjadrovala v teme:kamaratka je tehotna s moslimom ze bi si odomna nedostala titul rasisticka spina.Co cakas ze sa ti ospravedlnim?No nije moja zlata.ked sa snazim diskutovat na vasej urovni tak mi to stale nasadzas na nos.Je mi to uprimne jedno co si mislis.Aspon vidis ze mi moslimky sme rovnake v zmislani ako aj vi katolicki.Vieme aj nadavat,aj ponizovat aj ohovarat.Vsetko ma cas aj miesto.Aj ti si nebola ku mne celkom mila co sa tyka vojne a zabitych moslimov v Srebrenici.ja som osoba ktora otvorene povie co si misli a tebe som povedala viac krat co si o tebe mislim,a v podstate tema sa vola inak a nije canerko verzus demo.Ze????
@demo ja nikdy neklamem.... aj ini to pochopili..
demo @dalal stanovacka v tunise alebo v egypte by ta mohla vyjsť fest draho. Ale proti gustu .... Začínam rozumieť tvojim túžbam
27. máj o 19:38 • Odpovedz • Páči sa mi to • 1 • •
nivi @dalal no vsak to je jasne, tuzba po znasilneni a smrti.
takto asi vidia hrozbu v eu. aj o mojom muzovi by si mysleli podobne akurat on sa oblieka moderne a v taske ma vybavu na trening
27. máj o 23:38 • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 3 • •
dalal @nivi vsak aj som si to myslela...len som to chcela pocut od nej
27. máj o 23:47 • Odpovedz • 3 • •
@demo nenechala bisom sa vyprovokovat ale,to uz na provokaciu bolo. Ja dlho nic nekomentujem ale kazda jedna tema o moslimoch je zamknuta.Citam aj ine temy a kazda konci hadkou.Preboha to co sme za ludia?urazaju sa tu rozne zeny rozne osudy.no dobre ked su poniektore take bez viny ved nech svatoziara svieti aj dalej.som zvedava ako sa zachovaju ked im dety budu vyberat inich partnerov,nije vzdi po voli rodica.Kamaratka chcela pomoct kamaratke,hladala radi a vsetci ju tu odsudili tu tehotnu.Clovek je stvor omilni tak aj ja.Ale ked ide o moju vieru tak bisom aj vrazdila.cudziu si vazim ale svoju nedam.A the and.uz viac nemam tomu co dodat.stretla som sa z vselicim na Sk ale take rasisticke poznamky len na sk existuju.
5. jan o 16:27 • Odpovedz • 1 • Pošli IP •
fotoportrét
demo @canerko tak tomuto sa hovori vlk v ovcom rúne. si sa predviedla, ale ved dobre. prvy vypad bol na zasmiatie, ale tento tvoj posledny je na zaplakanie. najprv nareky, ako nie su vsetci moslimovia extremisti a teraz hystericky kricis, ze by si za svoju vieru vrazdila??? ty mas riadne vydrhnuty mozok dievca.
A teraz som zvedava, co na toto tvoje vyznanie povedia admini. Chceli mat vzruso, tak ho maju emoticon
Hadam si to precita co najviac ludi este pred tym, ako to nebodaj vymazu, lebo stoji to fakt za to. a potom aby sme vas nehadzali vsetkych do jedneho vreca - ako s oblubou vyplakavate, hviezdy
5. jan o 17:24 • Odpovedz • Páči sa mi to • 1 • Pošli IP •
fotoportrét
demo @mariuskaa nikto tu na jej vieru nekydal mimochodom. tato vasa solidarita emoticon. Keby niekto nejakej konvertitke napisal, ze je spina, tak by ste vsetky z koze vyskocili. smutne. ale je to nasa skoda, nie vasa vsakze. vela zdaru v tom vasom pokrivenom svete
5. jan o 17:30 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
fotoportrét
canerko @demo to nebolo doslovne myslene a ti citaj medzi riadkami pani dokonala.To bolo mislene ako aj ti ked povies za svoju rodinu bi som aj vrazdila,alebo tebe je vsetko suma fuk.ja niesom ziadna hysterka moja zlata.Boh mi dal aj rozumu aj dobri odhad na cloveka.Ked sa chitas za slovicka tak to aj vyzera.A presla som v zivote ovela viac zlobi a bolesti ako si vobec vies aj predstavit.Len ti si nemusela tu spominat niektore veci.mala som 11 ked som musela utiect z svojho domu v noci oblecena len v pizame cez les abi sme si zahranili zivu hlavu,a predstav si neutocili na nas moslimovia ale srbi grekotaolici.vies vobec v Srebrenici kolko moslimov je zabitych.8372 moslima moja zlata.nestranili sa toho abi na bajunete napichli male babatka.znasilnovali male dety,hnusni spinavi ozrati a to nije jeden ale 5 nich a jedno 8 rocne dievcatko.tak ze to co vy tu mne hovorite draha pani to je len slaby odvar.A ja ziadny podnet nedam lebo ja sa nemam za co hambit.Ne hram sa na nikoho a neurazila som nijednu vieru.ne kradnem a odvadzam dane tomuto statu ako aj vy vsetci.
5. jan o 17:35 • Odpovedz • 1 • Pošli IP •
podozrenie z duplicitneho nicku "abasta"
Je to osoba, ktorá si založila len nedávno novú identitu aby všetkým čo si tu píšeme už rok, napísala čo si naozaj mysli bez servítky a s urážkami. Jej starý nick, ktorým tu prispievala rok predtým jej to neumožnil. Teraz ako nová figúrka na fóre konečne stratila všetky zábrany.
Dakujeme
aj ja poprosím admina o preverenie môjho nicku, a vyprosím si od niektorých nickov ako mariuskaa a arjona, aby ma bezdôvodne očierňovali a falošne obviňovali, dakujem 🙂
ak by sa dalo, poprosila by som aj o preverenie tychto prispievajúcich, nech je teda nejaká spravodlivosť.
@mariosmykal A este by som poprosila o vsvetlenie pravidiel fora, @abasta ich akosi prehliadla a okrem osobneho atakovania, osocovania, nic produktivne do temy nepriniesla, dakujem...
A mna a @mariuskaa mozete kludne preverit, ja s tym problem nemam,,, a tiez sa pripajam, rada by som bola, keby sa identita @abasta preverila, dakujem vopred 😀
@erjona ty veríš nejakej fotke na ktorej sú 4 neznáme osoby? takychto fotiek ti aj decko vyprodukuje kolko len chceš. A môže tam byť popísané že sú absolventi, od jadrového fyzika až po policajnú akademiu. Toto ma teda vôbec nepresvedčilo, práve naopak, Lekár by si na takejto diskusnej stránke nezverejňoval svoju identitu. je to trapne.
@abasta haha ja sa za svoju identitu vobec nehanbim.... prave naopak 😀 ... zato tvoja identita ostava schovana kedze si nam o nej nic nenapisala.. takze asi nechces liezt s kozou na trh kedze nemas byt na co pysna 😀 😀 😀
a trapne su tvoje reci... takze stale cakam na to tvoje foto s papezom inak ta povazujem za klamarku a hlupanu

@demo ty sa o mojich priatelov nestaraj ... ani o to ako travim volny cas... to uz prosim nechaj na na mna... a este ta poprosim viac sa na mna neobracaj... pretoze osobe ltora inej osobe zela znasilnenie alebo smrt ja nemam viac co povedat.