Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@demo ano presne v kratkosti zhrnute vsetko z koranu, je to Pravda ci sa to erjone lubi alebo nie.Avsak niektorych veci sa moslimovia nedrzia,zvlast zeny nosia pricesky,tetuju si obocie,vytrhavaju si chlpky na tvary a tele a oboci,maluju sa,muzi zas velmi oblubuju analny sex.nie vzdy biju zeny podla predpisu,niekedy vyfackaju,dokopu,podla toho na co sa zmoze.Nase konvertitky zrejme z toho vsetkeho ohurilo to ze muz musi zene davat darceky a financne sa o nu postarat asi to im zalepilo oci a nevsimli si tie ostatne veci 😀
manzelstvo a rozvod v Kuwaite
http://news.kuwaittimes.net/major-change-people...
@mariuskaa co ty vies aku vieru ten cernoch mal?Ak bol ateista tak mu to bolo jedno,Trapne je ze zaspal cudziemu cloveku na pleci 😀 ty tu vzdy donesies take pikosky a chces argumentovat ze je to normalka 😀 To svadobne foto,hnusne vyzerajuci ind a normalne vyzerajuca beloska=svadba pre papiere,kolko jej za to zaplatil?Pocula som ze americanky beru aj 50 tisic $ za taku fake svadbu,mojej kamaratke tiez v Us ponukali farebni peniaze za fake svadbu 😀 tak si vzala bieleho Americana,podnikatela,mudro ma co sa bude vystavovat cudzineckej policii napospas? 😀
A kolko sloveniek bruci (sedi v base)v UK za fake svaby s Pakistancami,afgancami,indami aj na Cypre tam rusky ,slovenky,madarky a tie hlupe niektore za to beru par eur alebo su dokonca vydate podvodom(sobasna mafia)
O multi kulti,v Amsterdame v de Bijenkorf obchodaku ma len tak zo psiny neger oplul,len tak lebo som biela a zavolala som nanho security a uz ho brali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ellise Aha, co som na tom tvojom webe nasla:
Násilí na ženách
Otázka:
Může muž bít ženu za to, že spálila večeři?
Odpověď:
Chvála Alláhu,
Prorok (nechť ho Alláh pochválí a ochrání) řekl: „Nejlepší z vás (mužů) je ten, který se nejlépe chová ke své rodině (manželce a dětem)!“ (Sbírka At-tirmidhí a Ibn Mádža). Dobré chování k manželce je dobrý skutek a známka zbožnosti muže. To, co je zmíněno v dotazu, nemá s islámem a dobrým chováním nic společného.
@erjona islamista je silne veiaci moslim mozny extremista,je to clovek ktory sa drzi zakladnej doktriny islamu.Ja velmi dobre viem ze pravdu nemas,ty nemas ani sajnu o islame,vyberas si len to co ti vyhovuje a robis tu falosnu osvetu .Ten wikiislam link je spravny ,cesky preklad trosku odzrkadluje ze to moslim prekladal arab ale tak aspon presne prelozil,neoblbuje,tam si najdi kde je tvoje miesto ako zeny
NAPROSTO PERFEKTNE PRAVDIVO ZHRNUTE
http://wikiislam.net/wiki/Ženy_a_islám_(Korán,_...
su tam aj referencie kde v korane najdes tiez pasaze
@kuwait http://www.islamweb.sk/stranky/start.htm
toto je od islamistov, dobre citaj 😀 😀 😀
ziaden slovensky Koran nepise pravdu!Vsetko co tam je je prisposobene tomu aby ludi nakriatli na konvertovanie.Urcite by v zivote ziadna zena nekonvertovala keby citala pravy Koran !!!!!!!!
@kuwait No tak potom aj nemcov oblbuju? Aj Albancov, lebo sure sedia v 3 reciach a schvalne, dam ten turecky koran prelozit sure kamaratkynemu manzelovi, ci aj oni nemaju poprekrucany koran, len nechapam naco ho prekrucaju aj v ich reci, ked tam je väcsina islamistov, nestaci v slovencine a nemcine.....
@erjona Ja som muzovi ten wikiislam ukazala on to pozrel v anglictine,je to to iste ako v cestine a suhlasil ,dobre spisane,strucne v kratkosti vsetko pokope.Tot jeho odpoved.Vsetko je tam PRAVDA! On len nechape ako vy tu konvertujete ked spochybnujete Koran?On to tak berie ze ked tomu neverite tak spochybnujete tak naco konvertujete ked sa vam to nezda.Ja som citala v papierovom vydani koranu to iste ako bolo zhrnute na wikiislam,je to tak a muz mi to len potvrdil.
@kuwait No ked si takto zle vykladaju koran, tak sa absolutne necudujem, preco sa tak spravaju k zenam... su to tradicie, vsade sa o tom docitas, je to proste tak, viem, ze ti to nevonia, ale keby tvoj muz zil podla toho, co tu prezentujes, tak by si za internetom nesedela a davno mala 10 deti okolo seba s dalsimi 4 manzelkami... nie? Priamo vety z koranu - s podopnanymi slovickami, aby si utvrdili svoju tezu,,, no tak tomu hovorim seriozny preklad....
@erjona nebud smiesna,ake tradicie??Nepoznas knihu o zivote Mohameda,nevedela si ani kto je Safia,nevies co to znamena islamista ale budes tu mudrovat ze to tradicie.Oni nemaju ZIADNE mimo nabozenske tradicie,VSETKO co robia vychadza z ucenia koranu ! Ina vec je ze niektorym rodenym moslimom sa ich viera nepaci tak sa podla nej nedrzia ale nebudu si inventovat svoj vlastny Koran ako to robis ty.Bud veria alebo na to seru 😀 Ty si riadne oblbnuta tym tvojim muzom,panecku 😀 moj muz aspon otvorene o tom hovori neoblbuje a strasne sa cuduje tebe ako mozes verit blbostiam,dospela zena?On nechape ze ty sa spoliehas na tvojho muza slova a na nejaky slovensky preklad 😀 a vseobecne on neuznava ziadnych konvertitov ,povazuje ich za ludi ktori chcu z konverzie profitovat 😀 Ja ked som mu prekladala to co si sem dala ten slovensky Koran tak najprv len kukal.To je co Biblia?A ja ze nie to je slovensky Koran,tak sa zacal smiat,ze keby radsej prekladali to comu rozumeju,ze co slovo to sprostost.

@mariuskaa sak ten cernoch moze bit tiez zid,moze byt krestan,moze byt ateista 😀 Moj muz kupuje od zida v Antverpach brilianty ,vela obchodnikov moslimov z arabskych krajin chodia kupovat brilianty pre svoj business do Antverp k zidom (tam je vacsina obchodnikov zidov s jarmulkami na hlave,dlhou bradou,velmi malo zidov je tam bez toho)aj Saudi obchodnik co ma Gazzaz malls kupuje brilianty pre svoj obchod u zida v Antverpach a tito obchodnici sa poznaju,kupuju vzdy od tych istych.A pritom zidov radi nemaju ked ide o vyhodny nakup alebo nutnost (ako ten unaveny cernoch)tak zid nezid vsetko jedno 😉