Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@erjona 😀 no vidis , pokazene radio..to je to spravne priovnanie pre prispevky od teba.... aha albanci sa uskrnuli.... 😀
v islame su sfery zivota zien a muzov oddelene.a to vidi aj tvoj muz tak.. sefka doma.... 😀a vonku kto je sef? 😀 zena v islame ma sferu zaujmu doma.....muz mimo domu.. no bolo by ti to nanic platne,zit tak v moslimskej krajine byt sefkou doma... lebo tu sefku ma muz podla koranu pravo bit aj zabit.......a dedit nema prvo rovnake ciastky ako muz... nemoze travit cas s muzmi ani v ramci sirsej rodiny,ak jej muz je mimo domu.. pekna sefka to je..... 😀 ked jej uz dovoli,tak aj byt opustit moze...... pekne od muza.... xixix.....a tak by sme mohli pokracovat dalej.......
fakt je zbytocne debatovat stebou vazne o tychto veciach. 😀
erjona, doba v islame pokrocila??????? nuz ano jedni su moslimovia uz len na papiery ako aj tvoj muz a druhi vrazdia v mene viery 😀 ty by si bola hovienko a nie sefka doma keby tvoj muz bol saudan 😀 mohla by si akurat tak sefovat sluzke a detom a keby si skusila muzovi tak by si videla ako facka leti 😀
@kuwait Aku osvetu robim - to co ty robis je osveta - proislamska.... nechapem, mas takeho muza doma, ako ja a aj napriek tomu si taka zatrpnuta... My sa s manzelom nebavime o islame... uz som to sto razy pisala... trosku si pamätaj co pisem... ked sa ho opytam, tak odpovie, ale to co sa deje v Saudskej Arabii, tak ma uplny odpor k tomu a ak ho toto robi menejcennym moslimom, tak potom sa nehambim povedat, ze je menejcenny moslim 😝
@alice107 Nevytahuj si bonboniky - toto sa v konverzacii nerobi - niektori som napisala a co, ja nemam problem priznat pravdu ako ty 😝 A o svojej volnosti som uz tiez pisala... ja idem kde chcem a kedy chcem v ramci slusnosti... aby ste ma zle nechapali... ani zatancovat nie je problem odist s kamoskami... moj muz nie je proti, tak o akej neslobode tu hovoris....????
@mariuskaa svet nie je nasilim obrateny na islam nie preto, ze moslimovia nie su extremisti,ale preto, lebo cele starocia riesili existencne problemy. nemali cas ani silu zaoberat sa spekulovanim o rozsirovani svojho (ne)vplyvu. mali co robit s riesenim otazky, preco preboha nenapreduju. islamizmus je relativne novy fenomen. Objavil sa v 20. storocii, ked to tam zacalo pobublavat (islamizmom sa neoznacuju islamské výpady starsieho dátumu). Existencne problemy existuju este stale a su dokonca v mnohych pripadoch este horsie, ale to,co zacalo kvasit kdesi v podhubi,to teraz exploduje.
@erjona papierovi 😀
Moj muz nosi suknu,teda saty volaju to dishdasha,na hlavicke satocka,nuz velmi muzsky to nevyzera,ja nosim doma nohavice to len vonku mam sukenku po kolena aby so tych nevrazivcov skadlila.
Preco albanec moslim sa pyta turka moslima o rovnopravnosti zien???Vsak oni to dobre vedia pokial Koran citali ze zena rovnopravna s muzom nieje ))))
Kuwait áno doba pokročila (dúfam ze stale napreduje k lepšiemu) nejde o nas my žijeme v civilizovanývh krajinách ale ty žiješ medzi nimi a napriek tmu si pracovala, soferujes, chodíš v minisuknach, nezakryta hlava a makeup ... No určite pred 20-30 rokmi by si nemohla. Este dalších 50 - 100 rokov a bude to možno super.
@mariuskaa prave naopak,pred 20-30 rokmi tu vela zien chodilo nezahalenych,poriadali sa tu hudobne koncerty ,Boney M tu mali concert a mnoho dalsuch,modne prehliadky sa robili v hoteloch,nenavist voci cudzincom nebola taka velka,vsetko sa zmenilo ked sa zaciatkom 90 rokov zacali hlasit o slovo islamisti,ked sa dostali do parlamenty,zakazali hudobne koncerty,party akehokolvek druhu,modne prehliadky a dokonca chceli aby sa vsetky zeny zahalili,napadali nezahalene arabky na uliciach a bili ich za to ze nemaju satku.Stary chory emir nemal sily s nimi bojovat,teraz novy emir sa s nimi nepara,tvrdo ide proti islamistom ale niektore veci ktore boli zakazane napriklad tie hudobne koncerty,islamisti sa vyhrazali ze koncertnu salu vyhodia do vzduchu ak concert povolia preto vsetci kto isli na concert boli im tasky scannovane,boli prehliadani ci nemaju vybusniny,boli tam sniffing dogs cviceni na hladanie vybusnin.Takto sa konali koncerty a teraz uz ich ani radsej nerobia kvoli hrozbam.Kuwait ide dolu vodou,vselijaki vrazi tu nabadali ludi na demonstracie,nahovarali im ze Taleban mal najislamskejsie zriadenie a ti osly beduinsky im na to skakali.Mohli sme sa vratit 1400 rokov nazad nebyt nasej vlady.
@mariuskaa pozri co sa tu deje,mna toto trapy ze otravu jeme a pijeme a nie nejaka viera alebo pekne obchodaky
http://news.kuwaittimes.net/environmental-disas...
Boney M in Kuwait 1978
policajti kontroluju emigrantov
-iqama chasing
erjona aj toto je Kuwait
a tu je nas emir a hymna
Ja sa vam baby divim, ze s nimi zijete. Radsej by som bola do konca zivota sama ako s moslimom. A Egyptanov ako vnimate? Moja znama si vzala jedneho..
tento tvrdy trend islamizacie je badat nie len v kuwaite,ale aj v turecku ,tunise, egypte a pod. zial.
@erjona tvoj muz ak ma nejaky rozum /pod sebazachovy/,tak vie,ze zije v at. to znamena,ze tyranie je trestny cin. takze zakazovat ti vychadzanie z domu za kamoskami by mu mohlo sposobit len trestne stihanie.
ale keby si zila s nim v moslimskej krajine,tak by si toto robit nemohla. nedovolil by ti to. jednoducho by si ho podla koranu tymto spravanim ponizovala . tam zena podla koranu sa musi spravat cudne.nie na verejnosti zena tancovat spolu s muzmi v jednej miestnosti a nedajboze s nimi.
to ti albanci ci turci ti nepovedali? 😀 tvoj muz je moslim.a preto vyznava ideologiu islamu. a ta je nemenna. neexstuje ziaden umierneny moslim. bude islam prjima v celku,alebo nic. nic medzi tym neexistuje. ak jed niektore tezy ideologie nepraktikuje,tak s nimi suhlasi ver,ze uplne iste..inak by nebol moslim.a nedostal by sa do raja a nemal 72 pannien.
@buducamama je jedno,ci je to egyptan,tunisan,turek ci albanec ci iny moslim z oblasti perskeho zalivu.mentalita podobna,vzorce spravania sa tiez.
@buducamama nuz egyptana ani ziadneho asylum hladaca by som si v zivote nevzala a keby ten moj bol silno veriaci tiez by som si ho nebola vzala,ja mam s nim ine problemy ako islam.Islam je problem na ulici nie u mna doma.

@erjona kde pozitiva niesu tam ich nehladaj,ty nevies ako sa zije v moslimskej krajine tak to nemozes posudzovat,zijes v Rakusku s europanom.Kebyze moj muz je pravoverny tak by som si ho ani za muza nebola brala keby ma bol ohlupoval koranom a vierou ,zo mna by veru nikdy neurobil to co ten tvoj urobil z teba, ty si uplne zblbnuta od rana do vecera nic ine nemas na rozume len toto,neunavuje ta to?jNaco hladas perlu v kope sena?Nieje tam.
Ty posobis ako cerstvo zalubena do moslima ktora chce sebe aj inym dokazat ze nieje Pravda co sa o nich hovori>ak si dlho vydata a chova sa k tebe ako opisujes tak to nieje pravoverny moslim,ten by ti nedovolil sediet pri PC a takto cele dni vypisovat!Alebo ta do toho nuti?Robit osvetu????Aj tak to tu cita tak nanajvys 10 ludi a 8 z nich su proti tvojim nazorom.