Pasívno-agresívne správanie manžela
môj muž vozil v aute xy rokov ( záruka do 2010) starú plechovú krabičku prezervatívov . Pri upratovaní auta som ju vyhodila až tento rok. On to zistil pred pár dňami -kde je tá krabička, prečo tu nie je? Od tej doby sa so mnou nerozpráva. Neviem či sa ho to dotklo alebo čo, úplne bezvýznamná vec. Momentálne mňa štvrtý deň ignoruje.
Vždy keď sa na niečo urazil so mnou nekomunikoval, všíma si len nášho 3 ročného syna.
Akože už som sa ho pýtala čo mu je prečo ignoruje, že veď tie prezervatívy nepotrebuje. Žiadna reakcia len ignor. Už mám na to fakt nervy lebo to je stále niečo. Tak hádky v manželstve sú a budú ale aby vždy zaujal taký pasívno agresívny postoj voči mne ?
Z čoho pramení také správanie? Má 37 r
No a prečo si mu ju vlastne vyhodila?
Prečo si ju vyhodila? Asi mal na ňu nejaké spomienky, resp. pre niečo ju tam dlhé tie roky držal. Mne by sa tiež nepáčilo, keby mi niekto vyhodil veci z auta bez môjho opýtania. A ak by na neho nič nefungovalo, tak by som s ním nekomunikovala. Stačilo sa opýtať predsa.
@anonym_7c9371 ak boli použité, mal spomienky.
Inak to bol len kus gumy a už aj po záruke.
@anonym_7c9371 ak boli použité, mal spomienky.
Inak to bol len kus gumy a už aj po záruke.
@sevrin to je jedno. Možno mu ich niekto dal, a má na to spomienky. Nemá mu čo vyhadzovať veci z auta, pokiaľ sa ho neopýta. Ja mám tiež pár takých vecí, čo nikto nepochopí, a nosím ich v aute z nejakého dôvodu. Ak by mi ich chlap vyhodil a neopýtal by sa ma na to, bolo by veľmi, veľmi zle.
@anonym_autor ignorovala by som ho tiez, totalne
A nerobila ani nic pre jeho pohodlie
Neupratovala, nevarila pre neho, neprala mu veci, nepohla by som ani prstom a nech trucuje blbecek
@anonym_autor ignorovala by som ho tiez, totalne
A nerobila ani nic pre jeho pohodlie
Neupratovala, nevarila pre neho, neprala mu veci, nepohla by som ani prstom a nech trucuje blbecek
@anonym_2c0372 vyhodí jej niečo aj on a budú tam dvaja takto
Úžasne dieťa bude mat nádherný vzor
Tak sa ospravedln že si nevedela že je to pre neho dolezita vec a nechcela si takúto situáciu týmto vyvolať
Ja len že z akého dôvodu nosí prezervatívy a ešte po záruke v aute je jedna vec (tá podstatnejšia) 🤨,ale vyčítať autorke,že si dovolila manželka vyhodiť svoju mužovi nejaké "gumy"(nemyslím pneumatiky) z auta,ku ktorým mal ževraj ešte nejaké citové puto? 🤭
@sevrin Možno bola ešte dedova😂
@gribka1 z roku 5. Bola tam taká ženština čertica s vidlami na krabičke,povalovalo sa to vo dverách, syn mi pri upratovaní pomahal tak som radšej mala nechať jeho nech to rozbalí zničí
Kus trápne niečo také voziť v aute na ktorom jazdím dva roky ja a on na inom
@gribka1 z roku 5. Bola tam taká ženština čertica s vidlami na krabičke,povalovalo sa to vo dverách, syn mi pri upratovaní pomahal tak som radšej mala nechať jeho nech to rozbalí zničí
Kus trápne niečo také voziť v aute na ktorom jazdím dva roky ja a on na inom
@anonym_autor Akože je to trápne, ale tak nejaká väzba tam bude. Ja by som chcela vedieť aká.
@anonym_autor Akože je to trápne, ale tak nejaká väzba tam bude. Ja by som chcela vedieť aká.
@gribka1 to mi nepovie, tiež by ma zaujímalo prečo tak reaguje,aby ma štvrtý deň obchádzal ako by som bola vzduch a to ešte neviem dokedy bude ignor, možno ešte do stredy - štvrtka
Mňa by skôr zaujimalo ci aj iné,, hádky,, niesu o tomto ze si ticho a vyhadzujes a on je radšej ticho potom tiež lebo zbytočne niečo ti hovoriť
Takže podľa opisu to môže byť všelijak
@gribka1 a to sme spolu spávali snáď aj 4x do týždňa, ale jak je odutý veľa dní,tak nič, nechce dať 😄
Pomaly ma toto správanie dožiera nebaví ma to
Ja ho chápem. Ja by som si nedovolila priateľovi niečo vyhodiť ani nikomu druhému, asi mal dôvod prečo si to xy rokov nechával. A keď už slušnosť káže sa opýtať, či ešte tú starú krabičku si chce nechať, možno mal k nej nejaké spomienky najmä ak ju vozil v aute a nemal to pohodené niekde v zadnom rohu skrini. Takmer každý mal aspoň detstve nejakú "blbosť", ktorú si chránil ako najväčší poklad sveta. Ja takú "blbosť" mám aj teraz v dospelosti.
Ja ho chápem. Ja by som si nedovolila priateľovi niečo vyhodiť ani nikomu druhému, asi mal dôvod prečo si to xy rokov nechával. A keď už slušnosť káže sa opýtať, či ešte tú starú krabičku si chce nechať, možno mal k nej nejaké spomienky najmä ak ju vozil v aute a nemal to pohodené niekde v zadnom rohu skrini. Takmer každý mal aspoň detstve nejakú "blbosť", ktorú si chránil ako najväčší poklad sveta. Ja takú "blbosť" mám aj teraz v dospelosti.
@autumn1 👍👍👍
Mňa by skôr zaujimalo ci aj iné,, hádky,, niesu o tomto ze si ticho a vyhadzujes a on je radšej ticho potom tiež lebo zbytočne niečo ti hovoriť
Takže podľa opisu to môže byť všelijak
@anonym_2c41c6 jeho reakcie sú po hádke len ignor. Ale čosi nie je vôbec ticho vieš ako vie na mňa nahučať?
Napríklad išla som s mamou a kamoškou do Anglicka len na jednu noc. Krátky výlet. Vedel to 3/4 roka dopredu že idem. A zrazu deň pred odletom ignor a zdutý. Tak si vieš predstaviť akú som mala náladu na výlete
Ja som si nikdy muzovi nedovolila niečo vyhadzovať len tak ani on mne a keby skusil tak by nieže ticha agresia ale neticha😃
@anonym_autor A kde si to vyhodila, smetiari už odniesli?😂😂
@gribka1 to bolo aj pol roka dozadu,len on na to prišiel nedávno že už vo dverách auta nie je nič
@anonym_2c41c6 jeho reakcie sú po hádke len ignor. Ale čosi nie je vôbec ticho vieš ako vie na mňa nahučať?
Napríklad išla som s mamou a kamoškou do Anglicka len na jednu noc. Krátky výlet. Vedel to 3/4 roka dopredu že idem. A zrazu deň pred odletom ignor a zdutý. Tak si vieš predstaviť akú som mala náladu na výlete
@anonym_autor
No mne to príde,ze sa ti boji úprimne povedať
Nieje skôr on podpapucnik a nevie ako z toho von?🙂
Ak je pre dospelého chlapa nejaká materiálna vec dôležitejšia než vlastná manželka tak asi niečo nie je v poriadku. Ja nerozumiem čo chce dosiahnuť tým, že ju bude ignorovať. Odkiaľ mala vedieť, že je to niečo dôležité? A ak ju ignoruje ani to nezistí. Nevedela by som žiť s človek, ktorý sa takto správa pri problémoch miesto toho, aby sme ich spoločne vyriešili. Vlastná skúsenosť.
Nieje skôr on podpapucnik a nevie ako z toho von?🙂
@anonym_2c41c6 zďaleka nie, tady musí všetko byť tak ako chce on

Prečo si ju vyhodila? Asi mal na ňu nejaké spomienky, resp. pre niečo ju tam dlhé tie roky držal. Mne by sa tiež nepáčilo, keby mi niekto vyhodil veci z auta bez môjho opýtania. A ak by na neho nič nefungovalo, tak by som s ním nekomunikovala. Stačilo sa opýtať predsa.