icon

Pasívno-agresívne správanie manžela

15. sep 2025

môj muž vozil v aute xy rokov ( záruka do 2010) starú plechovú krabičku prezervatívov . Pri upratovaní auta som ju vyhodila až tento rok. On to zistil pred pár dňami -kde je tá krabička, prečo tu nie je? Od tej doby sa so mnou nerozpráva. Neviem či sa ho to dotklo alebo čo, úplne bezvýznamná vec. Momentálne mňa štvrtý deň ignoruje.
Vždy keď sa na niečo urazil so mnou nekomunikoval, všíma si len nášho 3 ročného syna.
Akože už som sa ho pýtala čo mu je prečo ignoruje, že veď tie prezervatívy nepotrebuje. Žiadna reakcia len ignor. Už mám na to fakt nervy lebo to je stále niečo. Tak hádky v manželstve sú a budú ale aby vždy zaujal taký pasívno agresívny postoj voči mne ?
Z čoho pramení také správanie? Má 37 r

Strana
z2
autor
15. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ale tá krabička bola otvorená

anonym_9fc316
15. sep 2025

Je to egoisticke nedozrete decko....nevie komunikovat, tak sa zduje, ked mu vyhodia hracku..Ked to bolo take vzacne, mal si to strazit a nenechavat navyse v manzelkinom aute....zial, bude to len horsie a nic dobre z toho nekuka. Nemam prenho pochopenie. Viem, o com hovorim...zial

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_2c41c6
15. sep 2025

Skús sa sním o tom porozprávať ale mimo hadok, keď bude lepšia nálada, nech ti povie úprimne otvorene, ze co potrebuje aby sa nezatvaral v takých situáciách pred tebou

autor
15. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub asi to tak bude ako píšeš, ale toto je len jedna situácia popisana. Ono to zduvanie je extrémne.

gribka1
15. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Snáď to máš na nejakom špeci mieste, nie niekde v aute, ktoré využíva druhá osoba.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
gelifil
15. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub presne tak!

anonym_2c41c6
15. sep 2025

Ale nieže to prehrmi a potom sa o tom neporozpravate
Možno je to nejaká maličkosť čo ho dlho drží a potom sa zasekne a možno niečo na čom budete musieť obaja popracovať
Len to riešte s rozumom a láskou aby zbytocne casom sa to ešte viac nehrotilo

doriiis
15. sep 2025

A si si istá,že tie kondómy boli staré a že tam nebolo nič iné? Rozmýšľam,prečo jeden dospelý muž,otec rodiny nosí kondómy v aute.No jedine preto,aby ich mal v prípade potreby po ruke.Takze možno mužovi lepí,že prídeš na niečo,načo nemáš prist

anonym_eec86d
15. sep 2025

Je dobré, že si mu to vyhodila. Staré kondómy nemá čo skladovať ( bohvie na kom ich použil ), takže je to nanajvýš neúctivé voči tebe že si niečo takéto vôbec dovolil a to že sa teraz za to uráža je už fakt pod úroveň, ignoruj ho aj ty.

autor
15. sep 2025
@anonym_eec86d

Je dobré, že si mu to vyhodila. Staré kondómy nemá čo skladovať ( bohvie na kom ich použil ), takže je to nanajvýš neúctivé voči tebe že si niečo takéto vôbec dovolil a to že sa teraz za to uráža je už fakt pod úroveň, ignoruj ho aj ty.

@anonym_eec86d asi si aj ja kúpim a budem ich mať v taške, čo by si asi tak o mne pomyslel

komplikovana
15. sep 2025

@anonym_autor keby mal citovu hodnotu ku krabicke, tak by si ju odlozil na bezpecne miesto a nenechaval v aute, ktorz uz 2roky nepouziva. Clovek, ktory tresta tichom urcite v poriadku nebude. V manzelstve su 2 rovnopravne osoby, ziadna nema navrch. Tresta ta tichom, to znamena, ze sa citi byt viac. By som sa na to vykaslala a nechala ho tak. A zacala rozmyslat ako sa zariadit bez neho.

bielasovicka
15. sep 2025

Tak či onak, nemala si vyhodiť niečo, co nie je tvoje. Basta. Ja by som muža zabila keby si dovolil vyhodiť niečo čo je moje. To sa jednoducho nerobí.

gelifil
15. sep 2025
@doriiis

A si si istá,že tie kondómy boli staré a že tam nebolo nič iné? Rozmýšľam,prečo jeden dospelý muž,otec rodiny nosí kondómy v aute.No jedine preto,aby ich mal v prípade potreby po ruke.Takze možno mužovi lepí,že prídeš na niečo,načo nemáš prist

@doriiis navyse v zeninom aute!

gelifil
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_eec86d asi si aj ja kúpim a budem ich mať v taške, čo by si asi tak o mne pomyslel

@anonym_autor nasrata by si mala byt ty!...a vobec, odkial vies, co v nej bolo?...ty si do nej pozerala?ci sam ti povedal...ak boli stare a pouzite, je to nechutne, az uchylne

anonym_b3b05c
15. sep 2025

To je v prdeli 😆😆😆to nikomu z vás by kontrolka nesvietila?
Vy sa tu bavíte o prcgumach,haloooo,ja by mu dala, že by bol zelený,nie ešte aby gamby odúval

gelifil
15. sep 2025
@anonym_b3b05c

To je v prdeli 😆😆😆to nikomu z vás by kontrolka nesvietila?
Vy sa tu bavíte o prcgumach,haloooo,ja by mu dala, že by bol zelený,nie ešte aby gamby odúval

@anonym_b3b05c zrejme vie, ze je pruser, tak to rychlo zahral na urazeneho

autor
15. sep 2025
@gelifil

@anonym_autor nasrata by si mala byt ty!...a vobec, odkial vies, co v nej bolo?...ty si do nej pozerala?ci sam ti povedal...ak boli stare a pouzite, je to nechutne, az uchylne

@gelifil pozerala som ale dávno, neboli použité,bol každý jednotlivo zabalený len po záruke, skrátka nevyužité 😃
Tak mal si ich dať zarámovať a nie nechávať len tak po aute.

sissy27
15. sep 2025

@anonym_autor mna by tiez nasralo, keby mi niekto vyhodil nieco moje. A v takom stave tiez nemam chut sa s dotycnym rozpravat a sexovat, ako keby sa nic nestalo, potrebujem svoj cas to predychat. Ked ti ta krabicka tak vadila, mala si mu ju dat nech si ju vozi vo svojom aute a hotovo, aj vlk syty aj ovca cela.

reisi
15. sep 2025
@sissy27

@anonym_autor mna by tiez nasralo, keby mi niekto vyhodil nieco moje. A v takom stave tiez nemam chut sa s dotycnym rozpravat a sexovat, ako keby sa nic nestalo, potrebujem svoj cas to predychat. Ked ti ta krabicka tak vadila, mala si mu ju dat nech si ju vozi vo svojom aute a hotovo, aj vlk syty aj ovca cela.

@sissy27 ak to bola pre neho vzacna vec, tak si ju mal prelozit do svojho auta. Ja osobne by som to vyhodila do kosa ani by mi nenapadlo skumat staru rarohu.

sissy27
15. sep 2025
@reisi

@sissy27 ak to bola pre neho vzacna vec, tak si ju mal prelozit do svojho auta. Ja osobne by som to vyhodila do kosa ani by mi nenapadlo skumat staru rarohu.

@reisi obavam sa, ze auta su obe jeho, ona to jedno len pouziva. Tak ci onak, neodpadlo by jej zo zadku, keby miesto do smetiaku hodila tu krabicku jemu do ruky / auta / na stolik. Nemusi to byt vzacnost, je to proste niekoho vec a nikto druhy ju nema preco vyhodit, to je cele.

anonym_9a62bd
15. sep 2025
@anonym_autor

@gelifil pozerala som ale dávno, neboli použité,bol každý jednotlivo zabalený len po záruke, skrátka nevyužité 😃
Tak mal si ich dať zarámovať a nie nechávať len tak po aute.

@anonym_autor
Tak mne by vadilo , preco si ich vobec zadovazil ked ma vztah🤔a ich nepouzivate .Asi pre istotu, ak by bolo treba …pri náhodnej známosti.Dalsia vec, zrejme nevedel, ze su po zaruke a boli by mu treba, aby iich mal v pohotovosti , mohol si ich zobrat.A mozno niektoré z nich pouzil.Alebo krabicka nebola len jedna.Ale ocenujem, ze mysli na svoje zdravie
Inac je vas vztah v poriadku?

sissy27
15. sep 2025
@anonym_9a62bd

@anonym_autor
Tak mne by vadilo , preco si ich vobec zadovazil ked ma vztah🤔a ich nepouzivate .Asi pre istotu, ak by bolo treba …pri náhodnej známosti.Dalsia vec, zrejme nevedel, ze su po zaruke a boli by mu treba, aby iich mal v pohotovosti , mohol si ich zobrat.A mozno niektoré z nich pouzil.Alebo krabicka nebola len jedna.Ale ocenujem, ze mysli na svoje zdravie
Inac je vas vztah v poriadku?

@anonym_9a62bd mozno som jedina, ale ja si nemyslim, ze vyvadza kvoli kondomom samotnym, ad 1 nebude ich nechavat v aute, v ktorom nejazdi on ale jeho zena (to asi nebudu po ruke ked ich bude potrebovat s inou 😂) a ad 2 kondomy v pripade potreby kupi kedykolvek kdekolvek a zena ani nezisti, ad 3 nemoze byt tak hlupy, ze sa za toto urazi ak ich vazne potrebuje inde, hadam nebude vzbudzovat zbytocne pozornost, nie? To by bol rad, ze ich len vyhodila bez vysluchu okolo.

reisi
15. sep 2025
@sissy27

@reisi obavam sa, ze auta su obe jeho, ona to jedno len pouziva. Tak ci onak, neodpadlo by jej zo zadku, keby miesto do smetiaku hodila tu krabicku jemu do ruky / auta / na stolik. Nemusi to byt vzacnost, je to proste niekoho vec a nikto druhy ju nema preco vyhodit, to je cele.

@sissy27 ak su manzelia auta nie su iba jeho. V mojom svete, stare prezervativy aj v zlatej krabicke s vodotryskom by som vyhodila het, jedinou vynimkou by bolo, ze by to bola nasa spolocna krabicka zo zaciatku vztahu, tu by som mozno nechala. Ak by sa zduval, tak by som sa tiez nebavila.

anonym_86bc5b
15. sep 2025

Muz siel dat urobit svojej mame stkacku na aute, ktore pred 2 rokmi zdedila po svojom muzovi (nebol to jeho otec) a nasiel niekde v mini priehradke pod kufrom, kde je nahradne koleso, atd. kondomy. A on somar to povedal mame, ze nemali male deti a nemuseli gumy schovavat..razom prestala smutit a to bola 2 roky na lexaurine..
Prejdi aj ty do utoku. To, co robi tvoj muz je psychicke tyranie.

sissy27
15. sep 2025
@reisi

@sissy27 ak su manzelia auta nie su iba jeho. V mojom svete, stare prezervativy aj v zlatej krabicke s vodotryskom by som vyhodila het, jedinou vynimkou by bolo, ze by to bola nasa spolocna krabicka zo zaciatku vztahu, tu by som mozno nechala. Ak by sa zduval, tak by som sa tiez nebavila.

@reisi to nevies, mozno to stare kupil este pred manzelstvom, alebo su dar od rodicov, dedicstvo 🤷‍♀️
Tak ci onak, ja by som si nikdy nedovolila vyhodit nic co nie je moje a ty si rob co chces.

zobaka
15. sep 2025

ja len rozmyslam co za divne rozlozenie planet je, alebo co, lebo posledny mesiac sa vacsine ludi deju hrozne cudne veci, akokeby ludom uplne zacalo preskakovat, alebo sa po rokoch len prejavili, je mi luto co prezivas, je to blbec, mozes to riesit konstruktivne, ze ti je to luto, ze si vyhodila vzacne gumy 15 rokov po zaruke, alebo naskocit na jeho urazenu hru, kazdopadne je to blb

anonym_095f82
18. sep 2025

Strasne ako ti chlapi s tymi zenami jednaju... Mohol. Mat spomienky ns to.
Ty si ju nemala vyhadzovat ale
On nesmie ts ignorovaz 4 dni
To co je.
Ked mna muz po hadke ignoruje dve hodiny mam. Nervy strasne

Strana
z2