Perie aj váš partner pravidelne?
Ženy napíšte či Váš muz perie. Môj mi vraví, ze to robí 90% žien pre muža.. robím si prieskum. Podľa mňa je to oveľa viac mužov. Co vy na to?
Praval si svoje veci na futbal a monterky ale dal mi to tam zmochlane zasrane nepovytriasane s travou blatom po doprani pracka nevytreta suflik zavrety pradlo ledabolo nahadzane na susiaku potom som to vytriasala natahovala aj program dal jedno aky hlavne ze sa krutilo a ja potom nerobila nic ine len pucovala filter a cistila pracku.odvtedy ma zakaz prat.po treningu len vysype z kabele do vane a ja si to sama poriesim.. na pradlo som dost hakliva triedim farby materialy detske nase s postupnostou.nikdy nedam babetkovske po monterkach ani biele po cervenom.asi nejaka moja isibna uchylka ale do tohoto nech sa mi fakt nemontuje.
@saxana000 prosim ta, znies, ze by si mohla vediet, preco nam vkuse pracka smrdi😀 ten suflik na avivaz sa ma nechat otvoreny? A aky filter cistis? Ten dole(teda ny ho mame vpravo dole). Po prani vytieras pracku? U nas sa casto perie na nizkych teplotach a s tekutymi praskami, a pracka zacina tak divne smrdiet🫣
Neperie, lebo mu to nedovolím. 😅 Je to moja obľúbená domáca práca (hlavne vešanie) takže to nedovolím robiť nikomu.
U nás periem 90% ja, niekedy však niečo dá prať muž.. vie teda používať práčku, ale zväčša to nijako nerieši..
Samozrejme, prečo by som to nechával na ženu, vyperiem, povešam, a požehlím poupratujem. Nevidím na tom nič zlé.
Perie práčka✌🏻😜
@majlo1234 po doprani otvorim dvierka vytriem hqndrou gumu a otvorim suflik.odkedy periem zasadne len ja tak spodny filter cistim raz za pol roka a skoro nic v nom nenajdem.suflik cistim raz mesacne octom a zubnou kefkou.gely som uplne zrusila rovnako kapsule.periem v prasku aspon na 50ke minimalne avivaz ziadna.tekuty fakt len vynimocne na nejake rucne pranie nejakeho speci.kusku.program davam cca 1.20 najkratsi potom klasika.bavlna 60ka a nic mi nesmrdi pracka taha uz 9ty rok.pradlo ciste vonavene.
V pohode vie dat oprat, aj do susicky aj vyvesat, aj zvesat aj ozehlit ked som nasrata 😁

Prať perie práčka 🤣
Ale chápem ako si to myslela ...
Môj manžel nemá problém dať prať, vyvesiť... 🙂 ale najradšej si to robím sama 😁