Pes v posteli
Tak maminky aby ste si nemysleli, tato tema neni vymyslena,. Ani to neni vtip.. Takze , byvame v dome, mame psa , vsetko by bolo ok ale v com je problem pes( nie male plemeno, spava lezi , oddychuje na nasej posteli,kde spime ja s priatelom... Avsak mne to vadi.. Podla mna to neni hygienicke a pes by mal vediet kde je jeho miesto.. Ale priatelovi to neprekaza , on je rad, ale mne to neskutocne vadi.. Je to nie maly pes ktory je vacsinu dna vonku, ked pride dnu vsade je piesok zem.. Ako dlazka sa zametie zmyje...to neni problem ale ja predsa nebudem davat a prat ciste periny a obliecky kazdy den,, ked mi uz dojdi nervy tak to priatelovi poviem len potom je vzdy z toho hadka... Ok je to jeho pes, ma ho rad, ale mal bypoznat hranice od kial po kial.. Ked som mu to povedala ze malo by mu zalezat nie na tom co chce pes .. Ale co ja..Tak ignoracia a este si zacal piskat...ja tiez nerobim co viem ze by mu vadilo ale v tomto ..ako mu to vyhovorit? Ako to riesit... Alebo kolke z vas co mate rodinu pes spava s vami na posteli? Dakujem za vsetky rady a nazory ...
Ved to keby spala na vankusiku vedla postele nevadi mi nic.. Ale vobec nic... Skor ma mrzi ze aj ked vie ze mi to vadi, nespravi s tym nic.. Este je mu do smiechu ked sa rozculujem...
Máme psa - ale na dvore vo voliére. aj 2 mačky máme - tiež von. do postele len plyšového - ak tak už. 😀 😀 😀
@mia885 tak nech si vyberie,či chce v posteli radšej mňa alebo psa. Ja by som tam spať nemohla a ešte tým duplom keď behá všade a nie je čistý. Fuj
oooooooooo, tak toto nikdy, to si mozem nastahovat potom do postele hocijake zviera, nielen psa.....a zase, ved ani my nespime v ich pelechoch a budach, alebo niekdo ano?
@mia885 Pokial to tebe vadi, tak by som povedala priatelovi, ze ma skratka smolu, ze pes bude spavat vedla postele vo svojom pelechu a bodka.
Plne chapem, ze psa povazuje za clena rodiny, lebo ja mam zvierata velmi rada ale je to VAŠA postel, takze s takym niecim musite byt stotozneni obaja.
Vidim zienky ze vela z vas ma na to rovnaky nazor ... Ale no co s tym teda urobit :(
@mia885 no náš pes 17 rokov nespal inde ako v posteli 😅 ale je pravda, že to bol viac menej bytový pes a po prechádzke vonku sme mu vždy umývali laby aj brucho...no ale aj keď to bolo pomerne malé plemeno, tak sa dokázal roztiahnuť cez pol postele 😀 len teda u nás to nevadilo nikomu, ani našim, ani mne... keby to partnerovi vadilo, zrejme by som hľadala kompromis, no ale nie nadarmo sa hovorí, že starého psa novým kúskom nenaučíš (v tvojom prípade to platí dvojnásobne... 😅 )
pes nepatri do postele , ma mat vlastne miesto ,ked uz teda chce aby bol v byte ... je to nehygienicke
nikdy by som nechcela mat psa v domacnosti , aj ked ich mam rada , myslim si ze chovat v byte psa je trapenie , hlavne velke rasy , pes ma mat volnost okolo domu a svoj pelech
je to strazne zviera a ma byt vonku
@mia885 mam maleho maltezaka...spi roky so mnou v posteli...chapem ide o vacsie plemeno, ale z pohladu toho, ze moj pes so mnou bude uz 14 rokov, by som ho tiez ked by si niekto zmyslel nevyhadzovala z postele...co sa tyka hygieny suhlasim s @petulda333 tiez o cistote niektorych ludi by sa dalo polemizovat.....a po dalsie, to mu neumyva priatel labky? ved to je bezna rutina pride havo z vonka, labky, ritka a tie veci a pusa, lebo vsetko nufa sa myje a tak po byte....a vies je rozdiel zaujat postoj, ze ty iste veci nerobis a porovnavat to so zivou bytostou. napr. ked niekto nema rad fajcenie, da sa fajcit mimo toho cloveka a tak, ale dajme tomu ked niekto nechce, aby robil pes alebo nema rad psov to sa meni tazko....
@mia885 nechapem, ze co s tym urobit? Ved sa priatelovi neda povedat, ze skratka toto musia chciet dvaja, ze ti je to neprijemne? Jemu je fakt jedno, ze ty sa v posteli necitis kvoli tomu dobre?
@nativanativa no ved prave nasa ma volny vybeh cely dvor .. Ked chce ist von otvori si dvere a je na dvore.. Ked chce byt dnu je dnu.. Ale vies rovno z dvoru na postel si vyskoci.... To neexistuje ju umyvat za kazdym ked pride z von...byvame v dome so zahradou
@mia885 ako dlho ste spolu?
my mame tiez ratlikaa nastastie postel, do ktorej sa nedostane.ale ked si niekto sadne na gauc, hned je trdlo pri nom ...inac ma svoj pelech pod postelou a spava v nom. bytovy pes mi v posteli nevadi - mnohi svojich psov umyvaju po kazdom venceni (myslim labky) ... alevobkajsi a velky, to by mi uz vadilo. ked cely den beha von po (s prepacenim) zahovnenych travnikoch a potom bach do postele, asi by ma piclo ... nehovoriac o tom, ze chlpy vsade ... inac nas uz tiez pochopil, ze na valendu, co je vedla detskej postielky tiez nesmie, takze aj tento pes by to pochopil ... ak nema pelech, kup hodo spalne ahotovo. ak to frajer nepochopi, je to dost velky nazorovy rozkol, pre mna by to bolo zasadne. ak nieco doslova neznesiem, tak to nemozem cely zivot predsa tolerovat, siblo by ma z toho ... preto sa pytam, ako dlho ste spolu a od kedy to riesite ... frajer by to mal pochopit.
@mia885 fuj , a nech ma ukamenuju ale toto urcite nie
Uz som mu nieco z tohto aj precitala ale nic... No 😄
Mame psika vonku. Jedine kam chodi je dole do kuchyne kde sa uz nevari ... Mqcimalne v zime ked su mrazy tak ju tam pustime aj s mafkami. Vnutri vsak mame macky styri a ky nebola mala na svete spali v nasej izbe trz nie ked mala podrastie tak budu aj do izby mat pristup
Ja som teda psickarka telom aj dusou a okrem psa mame doma celu zoo,ale ziadne zviera u nas nesmie do spalne.to je intimna zona mna a manzela :D priatelovi bybsom povedala svoje a ak by sa mu nepacilo naucila by som psa povel dole a miesto a bol by pokoj 🙂
a kde je pes,keď sexujete? ....bleee...zober si do postele mačku,ked on psa,tak ty mačku,nech to máte veselé 😉 ....a teraz vážne,nespala by som tam ani minútu
@mia885 pozri sa, je to priatelov pes, verim tomu, ze psa mal v tej posteli davno predtym, nez si tam nasackoval teba. Zakazovat priatelovi psa v posteli podla mojho nazoru nema vyznam. Bud sa s tym zmieris, alebo si budes musiet najst ineho priatela, najlepsie takeho, co nema psa.
Partnerstvo nie je len o tom, aby chlap skakal, ako ty piskas. Vydieranie typu "bud ja alebo pes" je prinajmensom trapne, pri najhorsom znaci, ze ty partnera respektovat nemienis napriek tomu, ze to ocakavas od neho.
@maslenka47 nemôžeš dávať na jednu úroveň človeka a zviera
@maslenka47 to myslíš vážne? Predstav si, že by aj ona mala psa, skôr ako priateľa, alebo mačku a tiež by mala takýto postoj, to by sa všetci v tej spálni pozabíjali? Ako som písala, psi sú mojou obrovskou láskou, ale nechápem, prečo by mali spávať v posteli. Tu predsa nejde o to, že ona alebo pes, ona predsa nechce, aby toho psa dal do útulku, predal utratil, len nechce s ním spať v jednej posteli.
@janinah preco?napr pre mna zviera a clovek su na tej istej urovni...rovnako lubia,smutia,citia bolest atd..niekedy su tie zvierata dokonca lepsie nez ludia!!!!
@janinah si to vobec nepochopila. Ja davam na jednu uroven cloveka a cloveka. Konkretne @mia885 a jej chlapa. Jeden chce A, druhy nie. To, ze A je zrovna pes v posteli nie je podstatne, moze to byt cokolvek insie.
Nehovoriac o tom, ze mnozstvo ludi ma zvierata a cloveka na jednej urovni alebo dokonca zviera vyssie. Mozno je priatel zrovna ten typ. S tym nema absolutne ziaden zmysel bojovat, bud to akcpetuje, alebo nech hlada inde.
@timea7 ano, myslim to uplne vazne. Na mieste toho priatela si pri ultimate "ja alebo pes" vyberiem psa. Hovorim na jeho mieste, pretoze ja osobne psy v mojej blizkosti blizsie ako 2 metre nemusim. Ale keby sa mi partner snazil zakazat nieco, co je moja "srdcovka", tak ho poslem kade lahsie. Pretoze to nie je partner.

No ja mam ratlika a vzdy somnou spala aj s priatelom..lenze jemu potom jej srst zacala vadit tak som jej kupila vankus a spi pri posteli...avsak ked som sama doma tak si ju k sebe pustim..je to moje mojkadlo...a hygiena??uprimne moj pes je cistejsi nez niektori ludia tak strach nemam..je ro o kompromise...ja som ustupila lebo vsak uz mm lubim...