Phillips Lumea na zarastajúce chĺpky
Baby, tie ktore pouzivate uz nejaky ten rok. Odporucate? Je to po dlhsom pouzivani dobre aj na trvale odstranenie chlpov? Kedze januz som zufala zo zarastania na tvari, krku a tak proste ako chlap 😭 endokrinologia v poriadku, hormonalny obraz detto. Idem sa uz zblaznit. 😭 sebavedomie na bode mrazu a ja neznasam, ked slnko svieti, lebo je to vsetko vidiet. Najradsej by som umrela, ked sa na seba pozriet. Dost ze bradu a krk mam nonstop vyhadzanu, velke podkozne vredy 😭😭😭😭
Ja som mala problém so zarastanim hlavne na nohách, odkedy používam Lumeu nezarastaju, lebo ani nerastú 😁
Baby a neviete či sú prekážkou kŕčové žily ?pri laseri vraj nevadí,tuná som nemohla zistiť....
@bobana297 je to super vec, naozaj to funguje, treba ale dodržiavať tie intervaly, ako sú uvedené v návode, spočiatku častejšie, potom už len každé 4 až 8 týždňov na udržanie stavu, chĺpky sú postupne jemnejšie a svetlejšie a hlavne ich je čoraz menej, ipl je vhodné pre tých, čo majú bledšiu pokožku a tmavé chĺpky, tebe by som odporučila aj s nástavcom na tvár, ale tie sú drahšie, odporúčam si prečítať pred kúpou návod na nete, je tam vypísané, kedy a na akých miestach sa nesmie používať.
@dajana1983 v návode píšu: zariadenie nikdy nepoužívajte v oblasti materských znamienok, pieh, veľkých žíl, na tmavých pigmentových oblastiach, jazvách a kožných anomáliách bez konzultácie s lekárom. To by mohlo spôsobiť popálenie a zmenu farby pokožky, čím sa potenciálne sťažuje identifikácia kožných ochorení. Potom aj na bradaviciach, tetovaniach alebo permanentnom mejkape.
@mariannali ďakujem
@mariannali dakujem lebo ja uz som na nervy zarastaju mi aj na krku a zostavaju mi tam z toho flaky tmave, celu hubu oplieskanu a do toho zarastanie a vsade ma odpinkavaji s tym, ze vsetko mam ok 😭 ja milujem plavanie bazeny ale nablizsie 3 roky nepojdem a to ma zabija 😭😭😭
Baby a ktoré odporúčate, aký je rozdiel medzi https://www.holime.eu/philips-lumea-prestige-br... a medzi https://www.holime.eu/philips-lumea-sc1998-00-i.... Asi len tie nadstavce že neni toľko ako pri drahšom či ako?
@bobana297 joj ja ti tak rozumiem 🙈ja mám tiež chlpov veľa,bohvie prečo ,k tomu ešte krivé nohy a čo cert nechcel aby som toho mala malo,zdedila som kŕčové žily...no tak to ani z tou lumeou odstraňovať nemôžem.Mam trojmesačné mimco ,takže s ním ani nikam vydepilovat sa nemôžem.ist...ja som chodievala 2 roky na cukrovú depiláciu ,to bolo super ,síce trochu bolestivé ale chĺpky boli jemnejšie....ale sama to robiť neviem,u kozmetičky...no len mimco tuná,tak nemám čas...čiže kraťasy ani plavky u mňa nehrozia .Dokonca chĺpky ani nezarastali,ak máš poblizku dačo také,skús ...🤦🥴
@detki prestige má viac nadstavcov a je aj na kábel aj na batériu, ten druhý má len káblovú prevádzku.
@bobana297 ahoj, ja som lumeu používala pred cca 9-10 rokmi, podľa popisu kazde dva týždne,chvilu to trvalo no chĺpky prestali rásť.. medzitym som bola dvakrat tehotná,kojila som, takze som vobec nepouzivala..A teda nohy mam ako bábätko, sem tam sa objavi nejaký chlpok,tak zvyknem pred letom nohy prebehnut epilatorom..No ako vravím,už cca 10 rokov a zatial teda chĺpky nerastu.. za mňa jedna z top pomocníkov , na holenie noh každý druhy den spominam uz len ako na zlý sen 🤗
Ahoj , a netrpis nahodou na polycystycke vajecniky?
@veverickav ja neviem, mne stale gyndos hovori, ze je vsetko v poriadku 🤷♀️
@zazvorka87 hmm nemyslim si, ked som bola po orvom porode na plavke, samozrejme brucho ovisnute a strie jak slak, kazdy na mna civel, jak na zjavenie
@mariannali Ďakujem pekne za odpoveď

nie uz nezarastaju ... a nieje to trvale odstranenie.. az sa zbavis chlpkov tak treba nadalej pouzivat na udrziavanie .. ale uz nie tak casto ... mas tu kopu tem na lumeu skus pogooglit