icon

Plánovanie bábätka a začiatok konca vzťahu

laurika1995
21. okt 2016

Ahoj som v 3m.tehotenstva. s priatelom sme si babo planovali a nakoniec sa poddarilo, lenze odkedy sa priatel dozvedel ze som tehotna obratil sa o 180stupnov. Vobec ho nezaujimam, nema zaujem so mnou ist k lekarovi, atd... kedze pracuje v noci a konci rano vracia sa domov dost casto aj poobede pretoze musi vypit 8piv s kolegami z prace a potom cely den prespi. Dnes som ho nacapala ako si vychutnaval travu a uz som to fakt s nervami nevykrila ze takeho chlapa pre svoje dieta nechcem tak mi vynadal do psychicky chorej a ze mam odist zo spolocneho domu, ze on si bude robit co chce a ze na dieta mi alimenty bude posielat. ja uz fakt neviem ci robim chybu ja alebo som taka sprosta ze som este s nim .... fakt som zufala. Aj ked to co som napisala nevyzera az tak hrozne, ale fakt ma to strasne mrzi ze sa tak sprava..

Strana
z2
sardinka336
22. okt 2016

@misiaknunu v pohode, aj ja som na to musela prist... 🙂

moonlight1210
22. okt 2016

@salfusco kolko kofeinu by si si musel slahnut aby si mal stav porovnatelny s mariskou?
Nezovseobecnuj.

sono2
22. okt 2016

@laurika1995 ťažko mi je veriť, že ste si bábo plánovali.

salfusco
22. okt 2016

@moonlight1210 a aky je stav z marišky,ked ju nefajcis pravidelne?Nikdy som z nej nebol agresivny a mal som sam seba uplne pod kontrolou narozdiel od stavu,ked clovek vypije pät poldecakov,alebo nedajbože osem piv...len s tym rozdielom,že alkohol je povoleny..
a neporovnavam marisku s kofeinom,len som napisal,že aj kofein je droga..treba čitať 😉

salfusco
22. okt 2016

@moonlight1210 alebo vypi dva redbully ,tam tie ucinky kofeinu spoznas 🙂 jedna plechovka ho obsahuje cca 80mg

Strana
z2