Plánovanie bábätka a začiatok konca vzťahu
Ahoj som v 3m.tehotenstva. s priatelom sme si babo planovali a nakoniec sa poddarilo, lenze odkedy sa priatel dozvedel ze som tehotna obratil sa o 180stupnov. Vobec ho nezaujimam, nema zaujem so mnou ist k lekarovi, atd... kedze pracuje v noci a konci rano vracia sa domov dost casto aj poobede pretoze musi vypit 8piv s kolegami z prace a potom cely den prespi. Dnes som ho nacapala ako si vychutnaval travu a uz som to fakt s nervami nevykrila ze takeho chlapa pre svoje dieta nechcem tak mi vynadal do psychicky chorej a ze mam odist zo spolocneho domu, ze on si bude robit co chce a ze na dieta mi alimenty bude posielat. ja uz fakt neviem ci robim chybu ja alebo som taka sprosta ze som este s nim .... fakt som zufala. Aj ked to co som napisala nevyzera az tak hrozne, ale fakt ma to strasne mrzi ze sa tak sprava..
@salfusco kolko kofeinu by si si musel slahnut aby si mal stav porovnatelny s mariskou?
Nezovseobecnuj.
@laurika1995 ťažko mi je veriť, že ste si bábo plánovali.
@moonlight1210 a aky je stav z marišky,ked ju nefajcis pravidelne?Nikdy som z nej nebol agresivny a mal som sam seba uplne pod kontrolou narozdiel od stavu,ked clovek vypije pät poldecakov,alebo nedajbože osem piv...len s tym rozdielom,že alkohol je povoleny..
a neporovnavam marisku s kofeinom,len som napisal,že aj kofein je droga..treba čitať 😉
@moonlight1210 alebo vypi dva redbully ,tam tie ucinky kofeinu spoznas 🙂 jedna plechovka ho obsahuje cca 80mg

@misiaknunu v pohode, aj ja som na to musela prist... 🙂