icon

Po mesiaci ma ľúbi

29. jan 2023

Po mesiaci ma vraj ľúbi. Chce so mnou žiť a tvoriť pár. Po škaredom manželstve som už ostražitá a mám problem mu verit. Ako toto prekonať? Alebo ako zistim, či mu ide len o sex?

mariejenka
29. jan 2023

O láske rýchlo rozpráva,len ozaj puberťák co svoje city este nefiltruje...
Ak ti je sympatický,tak spolu trávte cas, do intímnosti sa nehrn, ved uz mas nieco za sebou, uvidíš ako sa to bude posúvať...
A hlavne si niečo o nom prezisti.

simonettasimonova
29. jan 2023

Aj mne to príde trosku skoro na lásku pokiaľ nie ste nasť roční

anjelicek26
29. jan 2023

Ved ostrazita bud... uzivaj si sex, srdcu daj cas... kroky robte postupne - randenie,prespavanie jeden u druheho, spolocne byvanie, zasnuby, svadba, deti, kludne toto je par rocny proces... kazdy si pod "lubi" predstavuje nieco ineho, niekto lasku na cely zivot za tymto slovom, niekto to povie ako prejav naklonnosti... tazko povedat, aky typ je tvoj partner... ono je extrem na kazdej strane, minule tu bola tema, ze po 6 rokoch jej povedal, ze si nie je isty ich vztahom a ci ju miluje, ako oh yes... stratene roky pre obe strany...

victory7897
29. jan 2023

Ja si myslím že zaľúbiť sa dá aj za mesiac,..

kitycat
29. jan 2023

Kasli na slova, dokazom su skutky a jeho spravanie sa voci tebe.

Tu je cela elita zien, ktorym stacilo povedat, ze ju lubia, ze sa polepsia a ony slepo sedia v otrasnom vztahu.

Mne moj povie, ze ma lubi ked je pod parou a je mi z toho teda dost trapne, pretoze on to hovorit nemusi, jeho skutky mi to dokazuju kazdy den. Ani ja mi to nehovorim, tiez je mi z toho trapne ako v americkom filme 🙈

sunshine_18
29. jan 2023

My sme tiež po mesiaci vedeli ze sa ľúbime.

toskanka
29. jan 2023

Bude to skôr tak, že sa zamiloval. Či je to ozaj láska, ukáže až čas.

marca12
29. jan 2023

Kludne moze zacat citit zamilovanost aj po mesiaci. Aj my sme to tak mali a sme spolu uz dlhe roky. Uzivaj si jeho oritomnost,randite,spoznavajte sa. Vsimaj si jeho spravanie,ako sa vyjadruje o inych ludoch a celkovo si vsimaj ako sa sprava,ci ti vyhovuje a podobne. Ak mas chut,kludne moze prist aj na sex. Ved to nie je zavazujuce,vzdy mozes vycuvat,ak ti nebude vyhovovat. Cloveka spoznas len tak,ked s nim budes travit cas.

vilma7
29. jan 2023

Ja som sa vedela záľuby aj za dve tri dni, ale teda že zaľúbiť.
No neviem, asi by som si ho otukala. Lebo chlapi často rozprávajú, čo chcú ženy počuť, teda " bachorky".

Alebo je jeho cieľom aby si sa čo najskôr namotala a začala s ním sexuálne žiť.

thoughtfulweirdo
29. jan 2023

Neriešila by som to, čo hovorí, ale to, ako sa správa. Ber to pekne pomaly, otukavaj si ho v rôznych situáciách a uvidíš. Zaľúbiť sa za mesiac určite dá, ale ako veľmi je úprimný, to my nezistíme.

aktak444
29. jan 2023

Aj mne povedal priateľ po mesiaci,že ma ľúbi. Bola som šťastná,lebo som to cítila rovnako. Sme manželmi už 9 rokov.

arianna25
30. jan 2023

Mozno ťa ešte všetko z manželstva neprebolelo. A potom sa ti ťažšie vychutnáva to pekné čo ti chce ponúknuť partner. Ano, treba rátať so všetkým, ale zdá sa že si veľmi v strese.
Myslím si, že ty musíš aj sama vycítiť, či sa pri ňom cítiš komfortne, alebo z toho kuka niečo zlé.
Možno že on fakt robí nátlak na teba a tlačí ťa k múru. My to nevieme. Aj pocity po zlom manželstve môže mať každá žena iné. Jedná sa uzavrie, druhá si užíva sex, tretia sa teší že stretla niekoho úprimného.
Každopádne musíš najprv ty v sebe spracovať a uzavrieť minulosť, lebo inak nebudeš šťastná.

mell27
30. jan 2023

Mne po mesiaci povedal, že raz budem jeho žena 😃 a mal pravdu 😊.

jana19877
30. jan 2023

Ani sa nečudujem tomu, že máš pred tým strach. Vysvetlila by som mu, že si to vážiš, ale že sa proste nechceš takto ponáhľať a ak to myslí vážne, tak nebude na teba tlačiť. Mesiac je fakt krátka doba na takéto veľké kroky

zoeeoz
30. jan 2023

Moj ma lubil aj skor ako za mesiac 🥰

mirco50
Odpoveď bola odstránená
petedea
1. feb 2023

Kto sa vie rychlo zalubit, ten sa vie aj rychlo odlubit.
A okrem toho, zalubenost, ma od lasky velmi daleko.