icon

Po rokoch ma klamal

lucinda19
31. dec 2012

Poradte mi čo mam robiť... boli sme s priatelom od seba cca 1 rok... kedže išiel do zahraničia robit..a ja som bola tehotna tak som musela ostat na slovensku boli sme od seba dost dlho...teraz vsak prisiel cas kedy uz sme konecne spolu z coho som mala nesmiernu radosť...že budeme konečne ako rodina .... lenže dozvedela som sa že mi celý čas klamal co bol sám v zahranici..☹ slubili sme si že žiadny pokec alebo socialne siete nebudeme mat... kukam jeho notebook a tam pokec celý cas mal nick spravený a pisal si tam hovorim mu ci je to jeho a on mi do oči klame vykruca sa a potom sa aj tak priznal.. chcela som vidiet co si tam pise ale neukaze mi.. a este sa smeje.. dost ma to raní...ale som sa premohla a prehltla som to reku nejdem sa snim hadat... a potom sa dozviem že chodieval na disco do Mnichova.. a este mne na nete pisal že nechodi nikam vonka a ked uz som prisla do Nemecka zanim tak zistujem ze mi klamal celý cas.tak toto ma uz zarazilo totalne... akoze este ked som sa ho pýtala ci bol v Mníchove do OČííí mi klamal... a ked už pravda vyšla na javo tak mlčal...ja už neviem čo si mam myslieť ja mu už neverim absolutne neviem ako sa ma knemu správať...kedže mu nedokážem veriť...ked mi klamal do oči...klamstvo neznesiem.... ☹ poradte....

Strana
z2
maruska24
1. jan 2013

je ťažké a smutné keď prídeš na to, že ti klamal. urite to nie je o tom, že si ho niekde nachytala, ale o tom, že ti vravel niečo iné a roil iné, teda dôvere. Z toho mi vyplíva že on je to decko nevyzreté, nie ty. Porozprávaj sa s ním, čo tým sledoval, tie pokecy a pod, či to potrebuje ozaj, keďže už má rodinu, uvidíš jeho reakciu. Pokial neprídeš na to že má aj niekde milenku, tak sa cez to prenesieš ľahšie, aj keď si teraz v miernom šoku z jeho správania.

cecil36
1. jan 2013

@lucinda19 tak po a) mas krasny slovnik hodny vyzretej zeny b) nie len v 12- tich ta mozu skritizovat, aj v 70-ke ta mozu skritizovat ked robis somariny c) Myslis, ze kazdeho, kto ma iny nazor ako ty treba niekam poslat? Toto nerobia inteligentné zeny 😉

lucinda19
autor
1. jan 2013

@cecil36 chcela som radu....a nie aby pocitala kedy som počala dieta a po druhe nikto sa nebude starat do mojho sexualneho zivota...ano kazdy ma svoj nazor ja to beriem...ale vies ona neporadila ale skritizovala... a to mi je nahovno

ritusuk
1. jan 2013

@lucinda19 lenze porozmyslaj aj,ci sa Ti da vobec poradit.do toho vztahu my nevidime,ale ja osobne-ako tvoja sestra-do toho vidim o trochu viac a mozem prehlasit,ze v tomto vztahu si viacej energie minula ty a nie on.zmazala si si pokec,fb,nikam si nechodila,starala si sa o malu,odpustila mu nie malo veci a teraz babo rad.co Ti mame poradit?ak ho milujes a budes s nim chciet byt-budes,aj ked sa svet postavi na hlavu a naopak.ja si stale myslim,ze si zasluzis ineho,lepsieho cloveka,vztah kde si mozu dvaja verit a nie toto...ja mam za sebou dva niekolkorocne vztahy,bolo aj pekne,aj zle,ale az teraz vidim ze su aj muzi poctivi,verni a taki,co ta nesklamu a neklamu...nepytaj sa ak Ta nezaujima odpoved,resp.ak nechces pocut aj kritiku,diskoteka horedole,ale klamal.a nebolo to jeho prve ani posledne klamstvo,pretoze to robi casto,len preco to tolerujes,to netusim

ritusuk
1. jan 2013

ja Ti radim toto:obnov si facebook a hlavne sa vrat do normalneho zivota a prestan z NEHO robit svoj stredobod vesmiru.najdi si v DE aj vlastne kamaratky,lebo kym ty pri nom vadnes a salies,on si zije veselo dalej akoby nic..

cecil36
1. jan 2013

@lucinda19 a preco si trvala na tom, ze nebudete na ziadnych socialnych sietach? Co je zle na socialnej sieti? Nic. Ak sa na nej vie clovek spravat. Ale vy ste sa dohodli, ze nie nebudete tam chodit. Z toho automaticky prameni nedovera v partnera. A nedovera, nie je dobry zaklad vztahu. Aj ja som na FB, aj moj mm, mame postove schranky, skype atd. Ale vsetko pouzivame na kontakt s dlhorocnymi kamaratmi ci rodinou od ktorej sme vzdaleni a nemozeme sa stretavat.
Takze chces radu. Priatel ta klamal. Mas len dve moznosti, nic medzitym neexistuje. Bud s tym vies zit a zostanes s nim. Alebo mu uz neveris ako to ako sa vola a posles ho do certa.
A este mj nazor. Dieta ste mali skoro a do priviedli ste ho do nevyzreteho vztahu.

ena1903
1. jan 2013

Ach jaaaaj Boze, ja nemozem z toho ake ste vsetky dospele a vyspele!!! To jej fakt nejako pomoze, ze jej budete 100x opakovat, ze su mladi a ze mali mladi dieta?! No a co - uz je to tak. Teraz chce, aby ten vztah fungoval a ma problem. Ja viem, ze forum jej problem nevyriesi, ale mozno by ocenila skor aspon trochu moralnej podpory ako mravne ponaucenia. Rozhodne sa sama, ale nehovorte mi, ze vacsina z vas v zivote nemala podobny problem - nehovorim doslova so zakazovanim socialnych sieti a diskotek, ale s doverou ako takou. Kolko z vas ma alebo malo chlapov daleko od seba? To ste sa ani na chvilu nebali, ci to vasmu vztahu nejako neublizi? A neviete si to ani predstavit? Ani vam nikdy ziadny partner neklamal? Ako ste sa vtedy citili? Ci to len plati, ze "zabudol vol, kedy telatom bol"? Ja nie som taka mlada a mam dlhorocny vztah a nic som nezakazovala, ani neobmedzovala a predsa som musela riesit nieco podobne ako ona a bol to pre mna obrovsky sok. Nemozte jej proste len zazelat, nech to vyriesi co najlepsie a nerobit jej zle?! Chuda aj ona, aj mnoho inych ktore hladaju radu alebo aspon polutovanie a dockaju sa len poucovania a urazania. No a ak sa nemylim, teraz sa to moze ujst aj mne len preto, ze som sa jej zastala... No co uz, lucinda, drzim ti palce.

kykka
1. jan 2013

@betka22betka Ty nemas pravo vypocitavat jej, kedy pocala dieta. Sa nehanbis? Co si o sebe myslis, ze si az tak nad vecou, ze si dovolujes sudit problemy inych? Ona tu prisla po radu a nie citat nejake priblble hlasky, ktore ti hladkaju tvoje ego. Ved tym, ze si starsia, tak by si tej mladej mohla predat svoje rady a slusne ju podporit a nie sa jej vysmievat a sudit ju. Ale tak na to treba isty kus inteligencie...

janicka11
1. jan 2013

@lucinda19 Ahoj Lucka,nedá mi to nereagovať.Ako tak čítam,zase is natrafila na tie múdre ženy ktoré všetko vedia,všetko počujú 🙂 Až mi je z toho zle,chcela radu a vy ju súdite kedy mala počať dieťa???Aký máte problém??? 😕 Je mi z toho zle,,kôn už nieje o detoch ale zatrpknutých ženských!!!fuuuj!!-- 😠 😠 😠 😠 😠 Starajte sa každý o to,kedy má každý sám vlastne dieťa a či vlastne má!!! 😕 Luci,vyrieš si to s partnerom,a dalej určito to chce čas,,ak sa milujete tak toto bola len skúška,,uvidíš....

A len pre info,tiež som ako 20 ročnú porodila svoju dcérku,a bolo to to najlepšie čo ma mohlo stretnúť!!!!žijeme ako každá normálna rodinka,!Takže malej nič nechýba,práve naopak.Určito je lepšie rodiť skôr ako neskor,samozrejme ak to zdravie dovolí!!!

Pekný večer ženy.

ritusuk
1. jan 2013

tu vobec nejde o vek,ale o to,ze ak sa dieta privedie do nefungujuceho vztahu,tie problemy to obycajne len zhorsi a nie naopak.je jedno ci ma 20 alebo 35

duracelko
1. jan 2013

@lucinda19 aj mne môj muž klame do očí, od samého začiatku, tiez som si to neuvedomila najprv, totizto som mu všetko verila... je to strašné ked človek ktorému dôveruješ, máš s nim dieta ta takto klame... ani nečítaj tie príspevky kde ta kadejaké chudery odcudzujú, ja vravím že každému sa raz všetko vráti a aj oni môžu raz byt v tvojej situácii... želám vela štastia, moja rada ak sa este lúbite a je tam láska medzi vami dvoma- treba si to vydiskutovať a vyriešiť situáciu 🙂

lucia26r
2. jan 2013

ja viem, že teraz si myslíš aká si dospelá ale uvidíš, že v 30tke budeš brať 20 ročných uplne inak 🙂 ešte ako deti, rozumovo, samozrejme fyzicky už určite nie. Pred rokmi mali 20 roční deti bežne, nebolo na tom nič zvláštne, ale teraz je doba iná. Teraz je to o minimálne 10 rokov posunuté. To čo ti robí priatel je uplne normálne pre 20 ročného chalana, teda aspon myslím že tak nejak je na tom vekovo, je mladý, chce sa zabávať, s kamarátmi behať po diskotekach. Co je velká chyba je, že ma dieta a partnerku, ale zjavne sa manželstvo a rodinný život necíti. Takže je len otázka času, kedy váš vzťah stroskotá na tom, že on sa bude chcieť baviť a ty budeš vychovvať vaše dieťatko, ty budeš matka na plný uväzok, zatial čo on si bude užívať život a dieta bude na tvojom krku. bodaj by som sa mýlila, ale podla toho čo píšeš je ešte velmi velmi nezrelý a pôjde to čoraz dalej. prajem vela síl a dúfam velmi dúfam že sa mýlim a že budete šťastná mladá rodinka.

lucia26r
2. jan 2013

@lucia26r ale dodávam, že takto ako on sa správa aj vela 40 ročných, čo si myslia, že nanovo nadobudli pubertu a krásne mladé telo a ksicht 🙂 ak sa mne niečo podobné stane, radšej budem sama a vychutnávať si život a nie ho trpieť s takýmto idiotom.

Strana
z2