Pobláznil ma sused
Ahojte ženy, viem že si tu vypocujem kopec otrasný veci nadávok a vycitiek ale musím to dostať zo seba von inak si asi nebudem vedieť nikdy odpustiť. Nedávno sme sa s mužom prestahovali a sused odvedla na mňa začal skúšať triky. chvíľu som odolavaala flirt som kráčala na srandu alebo hádzala do outu no nakoniec som podľahla. V tom čase sme na Tom s mužom neboli dobre a zrazu všetko tie slová boli niečo čo mi ponúkalo utocisku od domácich problémov ktoré sme nezvládali riešiť. Problém je že ten sused je tiež zenaty a má malé dieťa. V realite okrem bozku neprebehlo nič no chatovali sme nonstop a vymieňali si fotografie. Trvalo to asi mesiac a za ten čas som to chcela niekolkrat ukončiť avšak vždy ma opäť dostal nejakymi sladkými slovami a v momente keď som to konečne ukončila sa to celé prevalilo. Bola z toho obrovská scéna za účasti dalsich kamarátov a teraz je tu obrovské dusno. Môj muž sa má zastal chce somnou zostať a začať odznova. Bojím s však že už nas nikdy ostatní neprijmú. Ak je tu čo i len jedna osoba ktorá zažila nircompodobne prosim dajte mi vediet ako ste sa s tým vyrovnali, aký bol váš osud. Prijali vás ešte ostatní alebo ste sa museli odsťahovať?

@nenne27 a suseda pozvala k sebe😀