Počas návštevy sa všetci starajú do spánku môjho dieťatka
Zdravicko, povedzte mi, či ja som nenormalna, alebo čo, ale je normálne, keď sme na návšteve - rodinnej, tak všetci mi do dcery - 2m babru keď spinka. Naco je dobre dieťa spredu dopredu kocikovat keď spi? Naco je dobre dieťa zľava doprava doslova hegat v kociku? - to mi skoro dekel odstrelilo a ozvala som sa, som proti hojdaniu dieťaťa a kde ešte to heganie. Potom ho mali na rukach a všetci hlavicku nozky hladkať - pripomínam že znova spal. Chaoem, nová členka rodiny, ale sak odtiaľ potiaľ, ani im by nebolo prijemne keby spia a dakto ich neustále rusi dotykmi … ale to heganie, no nejde mi do hlavy…
@domkakvet vravím, keď my sme na návšteve
Je to zvykom vidim to casto a myslim, ze to nijako nevadi, ci by si bola radsej keby si tvoje dieta nikto ani nevsimol?
@domkakvet nie, ale keď spi treba ho vkuse polhodinu hladkať? Nestačí mooj zlaty, pohľadať a hotovo?
Paci sa im, tak ho hladkaju, no co, mozes este obmedzit navstevi, ale som za to aby si neriesila hovadiny, nic v zlom, precitaj si ine diskusie, to treba riesit, nie hladkanie tvojho dietata, ktore je zlate a preto ho hladkaju.
@domkakvet to je tvoj názor. Ja som za NERUŠENÝ spánok babatka …
Mne tiež svokra, na prvej návšteve u nich povedala, keď mi syn zaspal na rukách: "drichmať ma doma , že oni sa chcu hrat. " Ma skoro výstrelo :D a už ani neviem, čo som povedala, ale niečo fest drsne, lebo odvtedy bol spánok posvätná záležitosť a keď sa teda chcú hrať, s vyspinkanym vnukom ide lepšie.

Ja mam podobný problém ale s cumlom , kde sme vždy malej niekto rieši cumel, prečo ho ma, načo ho ma, vyťahujú jej ho z úst. A mňa ide poraziť lebo čo koho do toho i keby tam dva mala, môže to byť každému jedno. Asi treba byť drzejsi a dat jasne najavo, nech to nerobia..