icon

Pochopiť chlapa

20. máj 2022

Ahojte , mozno mi pomozete "pochopit" muza 😅 Nechcem aby ste ma mali za nejaku ziarlivku len sa snazim pochopit o co mu ide 😄😊 Ide o to stale ked ideme niekde von alebo do obchodu a vidi nejake baby alebo aj predavacky snazi sa na seba upriamit pozornost bud tym ze zacne blbo žartovat len aby sa nejako dostal do reci alebo sa proste usmieva , nechapem ci mu ide o to aby som ziarlila?! ja si to nevsimam pretoze viem keby som mu nieco povedala tak by to hned bral ze ziarlim este by ma aj vysmial. Nechcem mu proste dat najavo ze mi to "vadi" pretoze viem aky je a citila by som sa hlupo. Ako inak by ste to riesili ? Dam vam jeden priklad aby ste boli v obraze 😄 Dnes napriklad si jedna baba fotila tortu pri obchode ked sme prechadzali s detmi a on hned zacal akoze ukazovat malemu že aha aka pekna torta len aby to ona pocula a usmiala sa nanho a potom sa pozrel na mna ci som to videla 🙈 fakt mi to pride od neho hrozne detinske a nerozumiem preco to robi ci si chce nieco dokazat alebo co🤦🏽‍♀️ Je fakt ze som velmi schudla a vsimam si ze po mne zacali pokukovat muži aj ked som s nim a vidim na nom ze vtedy nevie ako sa ma tvarit ked to vidi 🙄 ale ja si to nevsimam druhy ma nezaujimaju . No on toto robil aj pred tym ako som schudla takze tym to asi nebude . Nieje tu nejaky chlap ktori mi pomoze pochopit muzsku myslel? 😄😄🙈

Strana
z2
babababka
21. máj 2022

Chlapa-muža nepochopíš.Už-už sa zdá,že áno ale vzápätí spraví,povie takú kolosálnu blbosť,že...,príp.sa chová tak extroventne,že by ho mohli nominovať na Oscara.Viem o čom hovorím , s jedným žijem už 38 rokov.😉

babababka
21. máj 2022

@babababka extrovertne,chyba

autor
21. máj 2022

@vilma7 ano mame dve deti , prvy syn bol doslova vymodleny kedze sme predtym o jedno prisli . Druhy syn nebol planovany ale boli sme aj tak radi 😊 Vazne mam z neho pocit ze si nieco dokazuje a aj mne chce tymto dokazat ze aha idu po mne zeny ... ale toto pre mna nieje o ziarleni ale o ponizovani😒 a presne ked mu o tom poviem tak si len bude mysliet ze ziarlim a tym si bude ego dvihat🙄

liljana
21. máj 2022

Je to nedospele spravanie a trapne. Povedz mu, ze ak sa tak mieni spravat, tak zacnes aj ty flirtovat. A niekedy mu to v meste tiez predved.

vilma7
21. máj 2022

A koľko rokov majú deti, ak smiem vedieť?

autor
21. máj 2022

@vilma7 3 a 2

mijunik
21. máj 2022

Ja by som to na Tvojom mieste riešila tak, že by som sa na tú ženu, ktorej práve kurizuje, tiež usmiala. Ak ju za niečo chváli, pridala by som aj ja pochvalu, prosto nechoď proti nemu, ale vedľa neho. Prečo to Tvoj partner robí? Buď preto, lebo je to s ohľadom na vek ešte nie úplne zrelý muž a potrebuje sa prevádzať a nevie alebo nemá potrebu to nejako skrývať alebo chce jednoducho spríjemniť deň niekomu ďalšiemu. A ide na to komunikáciou a usmievaním sa. My sme s manželom obaja už 40+ (manžel 42, ja 46), on často aj keď sme niekde spolu, keď vidí nejakú peknú dievčinu, tak z diaľky (tak, aby to nepočula) povie obdivne trebárs “ale poď sem cica”. Ja sa na tom vždy pobavím, obdarím manžela úsmevom, niekedy objatím, pusou, smejem sa na jeho vtipoch, žartoch. A on sa smeje tiež. Nejakú žiarlivosť absolútne neriešim. Mám šťastie, naozaj mi je žiarlivosť absolútne cudzia. Chápem, že Ty nežiarliš, že Ti vadia partnerove prejavy “zakaždým nejako zaujať”, ale ber to tak, že mu to robí radosť. Pokiaľ tú ženu nezačne baliť, tak sa teš, že máš komunikatívneho partnera. Ľúb ho, buď preňho tá najkrajšia, najmilšia, daj mu toľko slobody, koľko len unesie. To je základ, aby vedel, že ľúbi iba Teba, že sa s Tebou cíti vynikajúco, voľne, slobodne. Oni chlapi sú dobyvatelia a len naša kultúra im nedovoľuje žiť polygamne. Ale v podvedomí asi majú zakódované, že sa musia nejakým spôsobom predvádzať, dokazovať, že sú hodni záujmu okolia. Sú to skrátka lovci. Ako vravím - pokiaľ Ťa nepodvádza alebo Ťa nejako nezhadzuje, nespráva sa k Tebe ako k menejcennej, ale naopak - zahŕňa Ťa láskou a úsmevmi, tak na jeho správaní JA nevidím nič zlé. Tým netvrdím, že Ti to nemá vadiť, pretože neviem, aké všelijaké situácie Tvoj partner vyrába. Len sa Ti snažím ukázať svoj pohľad na jeho správanie.

autor
21. máj 2022

@mijunik prave ze to aj robim , tiez sa na tu babu usmejem snazim sa zapojit zartujem pretoze mu nechcem dat pocitit ze "vyhrava" a ziarlim . Ale je mi to hrozne neprijemne citim sa ponizene, ze to robi predomnou a vobec neberie ohlad na mna . Ja proste chcem normalny pekny vztah , ja mu to nerobim tak preco on mne ?! Toto sme mohli robit ked sme spolu chodili , vtedy sme si mohli robit "naprieky" ale teraz nato vazne nemam chut.

mijunik
21. máj 2022

Chápem… 🙂 Nuž tak potom zostáva len sa s ním porozprávať, vysvetliť mu, že Ti to nie je príjemné a hoci to nie je o žiarlivosti, že sa cítiš nekomfortne, keď silou-mocou púta pozornosť okolia. Ale možno je to taká povaha. Ja napríklad, keď vidím zvieratko, strácam artikuláciu, idem do drepu a dúfam, že to zvieratko bude chcieť so mnou nadviazať kontakt. Samozrejme to záleží od situácie, niekedy len zostanem stáť a čakám, či psík ku mne príde sám. Niekedy to zvieratko neriešim vôbec. Ale snažím sa ovládať, lebo viem, že nie vždy to musí byť okoliu príjemné. No musím sama so sebou bojovať. Zachraňujem každého chrobáčika, včely prenášam na kvety, skrátka mám takú povahu. Ale je fakt, že keď sa viem ovládnuť ja, dokáže aj to Tvoj partner, len mu asi treba ešte trošku dozrieť. A Ty sa vyzbroj trpezlivosťou, nekonečnou láskou, zhovievavosťou, ale vykomunikuj si to s ním. V pohode, v kľude. A ukáž mu, aký je pre Teba neodolateľný, vtipný, šikovný,… Chváľ ho za jeho akékoľvek úspechy (samozrejme ak je za čo chváliť). On sa bude cítiť dobre a možno nebude musieť tak veľmi pútať pozornosť iných žien. 🍀

fadama
21. máj 2022

Vysmej ho, že je to trápne 🤣

retatka
21. máj 2022

Je to taký typ muža ,neistý sebou tak potrebuje pútať pozornost žien alebo iných ľudí …zvyšovať si ego a myslieť si aký je zaujímavý ,neodolateľný .Zrejme má nižšie sebavedomie a týmto si ho zvyšuje.

oktober3
2. apr 2025

Neodpisuješ.
Ale viem o čom píšeš

Mne sa pre to rozpadlo manželstvo.
Toto zažíval moj manžel. Bol extrémne žiarlivý.
Videl, aj to čo nebolo.
Síce som bola krásna, a hlavne výrazná. Mám červené dlhé vlasy po zadok, tetovania, piercingy.. športovkyňa..
Pekné biele zuby..
Takže áno, chlapi sú prasiatka a často na mňa cumeli.

On pre to trpel. Neskôr to prešlo do toho, že ma už očiernoval že som si s nimi vymenila čísla. Alebo že sa s niekým tajne stretávam..
Počítal mi kilometre na aute. Kontroloval telefón - pričom som mu povedala ,že kľudne aj na týždeň nech si ho vezme.
Nemala som čo skrývať.
Každopádne. Rokmi sa to gradovala presne takto, že nechcel so mnou nikde chodiť. Lebo keď ma predstavil kamarátom, tak mu potom povedali, že ma šupu ženu, a podobné veci.
Niekto by sa potešil, on na to trpel.

Začal piť, prestal chodiť domov. A nakoniec podviedol on mna 😪
Bolo to pre mňa strašne.
Sto krát som mu povedala, že aj keby tisíc mužov je v miestnosti a tisíc ma chce, tak ja chcem len jeho. Lebo ho milujem
Nepomohlo.

Teraz som opäť vydatá. Môj nový manžel je presný opak. On sa so mnou pýši.
On aj priznal, že vždy chcel ženu, ktorú mu iný zavidia, avšak, myslel si že ,,na mňa nemá " ( jeho slová ).
On je starší... A nikdy o neho nebol záujem zo strany žien. Ale veľmi mi vyhovovala jeho povaha. Veľmi sme si rozumeli. Vzhľad pre mňa nikdy nebol podstatný . Stačí mi, že ma milý úsmev a dobre srdce.

Ja som si ho začala pekne obliekať , upravovať , a teraz je to tak krásny chlap, že začínam žiarliť ja 😁🫣
Takže teraz chápem aj teba.
Ako som manžela podporovala , tak z " ničoho" sa stal úspešný.
Teraz sa okolo neho tocia kadejaké mladé baby.
Tiež mám na to nervy.
A tiež som po pôrode 😁🤣 čiže už sa necítim tak krásna, ako som bola... 🙈
Ale už sa mi takmer podarilo schudnúť na pôvodnú váhu a cítim sa lepšie. Chýba mi ešte 5 kíl, ale to je nič.

Veľa je to tým, že si neveríš a necítis sa pekná.
Ale z vlastnej skúsenosti viem, že pokiaľ ťa muž miluje, váži si ťa ako ženu, matku svojich detí, nikdy ťa nepodvie.
Neboj sa..

Len si to uprac v hlavičke a netráp samu seba.

Strana
z2