Pochybnosti o partnerovi
Som v obdobi,kedy zacinat pocitovat obrovsku priepast medzi nami. Mam pocit,ze si v nicom nerozumieme,nemame nic spolocne. Ja citam knihy,on hadam ani jednu neprecital,mam rada filmy s hlbsou myslienkou,on akcne alebo s primitivnym humorom. Ja milujem cestovanie,spoznavanie kras miest,jemu staci sadnut na kavu a je otraveny. Netravime uz spolu ziadny cas,co rozhovor,to hadka. Bilancujem zivot a neviem ako dalej,nieco mi hovori daj ruky od neho prec,no na druhej strane nie je az taky zly. Preskakali sme vela problemov za 6 rokov,co sme spolu a malo by nas to spojit,nie rozdelit. Problem je aj v tom,ze som nemala pekny vzor v rodicoch,neboli zli,ale mali zvlastne metody vychovy ponizovanim a nie chcalenim. K sebe sa tiez hrozne spravali a myslim,ze aj to zanechalo stopy a neviem sa dat doporiadku. Co mam robit,aby som bola normalnym a vyrovnanym clovekom?
Pomoct by malo to, ze sa budes obklopovat spokojnymi a vyrovnanymi ludmi, takymi ktori ta inspiruju a s ktorymi sa citis naozaj dobre. S tymi, co ta podporia a tesia sa z tvojich uspechov, zdielaju tvoje nadsenie. Kontakty s tymi, aka nechces byt a co na teba negativne vplyvaju nechas ist do stratena. To su (pre mna) napriklad zavistlivi ludia, ti co ohovaraju na dennom poriadku, chronicki lenivci, klamari, hajzlikovia vsetkych druhov....
@marca12 tak ti poviem,nájdeš si priateľa,ktorý bude pre teba princ na bielom koni..bude ťa nosiť na rukách,ofukovať,šepkať sladké kecy,venovať sa ti naplno a hladieť ti do očí...vydáš sa a po 6 tiech rokoch,zistíš že zrazu:
Ja citam knihy,on hadam ani jednu neprecital,mam rada filmy s hlbsou myslienkou,on akcne alebo s primitivnym humorom. Ja milujem cestovanie,spoznavanie kras miest,jemu staci sadnut na kavu a je otraveny. Netravime uz spolu ziadny cas,co rozhovor,to hadka.
Lebo prídu deti,stres uživiť rodinu,platiť hypo,šetriť an nečakané výdavky,bublina praskne a si tam kde si bola..
a prečo???
lebo nepracujete na vzťahu..volá sa to komunikácia..
ale nie štýlom,ja som si povedala svoje,kým on kuká telku,ale štýlom,pozeraj sa mi do očí a počúvaj ma...
Jediné čo ti pomôže, keď budete od seba. Vtedy si uvedomíš, či ti je bez neho lepšie .. alebo že bez neho to proste nejde ... V kazdom vztahu dojde ku krize hlavne po niekolkych rokoch 😉
Lubis ho? Ak ano, pracuj na vztahu. Ak nie, tak mu daj zbohom.
Nechcete sa zasnubit? Uzavriet manzelstvo? 6 rokov je prechodeny vztah.
ked pochybujes o nom a nemate ani ziadne spolocne zaujmy, je lepsie dat zbohom a dat tak obom sancu najst si niekoho vhodnejsieho na spolocny zivot.
Mozno by ti pomohla psychoterapia pocas ktorej najdes cestu k sebe svojim pocitom lebo ako pises nemas jasno sama v sebe. Potom zrejme najdes aj odpoved k teme ktoru si otvorila.
Ja osobne by som nestracala cas s clovekom ktoreho pritomnost ma nenaplna.
Ale zacat musis od seba.
Drzim ti palce.