icon

Podmienka svadby

23. júl 2022

Ahojte baby. Nedá sa slovami vyjadriť, ako veľmi ma ranili slová môjho priateľa. Pred rokom som naozaj aktívne cvičila, mala som menej práce, viac voľného času a energie. Od nového roka sa to ale zmenilo, pribudlo viac práce, viac zmien, viac povinností čo sa týka pracovného života. Takže z aktívneho života sa to zmenilo na to, že tréningy mám 3 krát týždenne, raz dva, potom 4. Priateľ to nejako nedokáže pochopiť, on je človek ktorý sa tomu venuje celý život, je to jeho vášeň a snaží sa byť disciplinovaný. V tomto sme protiklady, ja idem vtedy keď mám energiu, všetko doma na poriadku a môžem spokojne opustiť byt. Naozaj ma niekedy extrémne bolia nohy tak si neviem po takej zmene predstaviť, ísť do fitka. Čo z časti aj chápe samozrejme, nenúti ma, neťahá za nohu ale dnes z neho vyšla veta : vezmem si ženu ktorá bude so mnou cvičiť s radosťou, nie hundranim. Takú ženu si vezmem, takej spravím dieťa. Studená sprcha doslova. Som v šoku, vždy mi hovoril aká som krásna, že je spokojný a zrazu toto. Odpovedala som mu, že som rada že mi to povedal, ale takýmto spôsobom tú svadbu a deti nechcem ani ja. Som zhnusena, sklamaná, nahnevaná. Podotýkam za ten rok som nepribrala, starám sa o seba, som vždy upravená proste nezanedbala som sa. A dnes príde toto... Mám chuť sa s ním rozísť, proste vždy som mala za to že svadba a deti sú z lásky a nie za nejakých podmienok. Prosím vás, poraďte mi. 😢

Strana
z4
mamula20
Odpoveď bola odstránená
kiki234
24. júl 2022

Mysli na svoj zuvot a na svoju buducnost. Uprimne podla mna uz s tebou byt necgce, akurat chce aby som to ukoncila ty. A mna by este zaujimalo keby nahodou mate dieta, ako riesi tuto situaciu. Akoze dieta mesacne date babke a idete do fitka? Toto su take pubertiacke problemy a nie dospelacke. Chod prec a zi zivot aky cgces ty a nie niekto iny

gigie24
24. júl 2022

Ja by som mu povedala: “Vies co premyslala som nas tym co si mi povedal ja si teda najdem konecne normalneho chlapa pre ktoreho nebudem cvicena opicka a porodime mu s laskou deti” 😁

A teraz vazne, tvoj priatel sa zachoval ako sebec, ziadna empatia, viem ze je to tazke, ale aspon vies s kym zijes a co by ta cakalo… Podakuj za tuto situaciu, otvorila ti oci, aby si sa vedela rozhodnut ci s takymto chlapom vobec chces rodinu…😇

panelacikova
24. júl 2022

@mamula20 to si mala volať do práce toho jej frajera namiesto posilňovne 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
24. júl 2022

@syslik81 on ma jej pomahat? ved oni spolu byvaju!! Ty pomahas manzelovi s vysavanim, zehlenim, varenim?

zmrzlinka2021
24. júl 2022

@autorka

Tvoj priatel ta skutocne nelubi a ani nikdy nelubil. Bud to ukoncis alebo budes zit v tomto pseudo vztahu.

A to ze ta vyuziva a robis mu sluzku, to je nonsenz - prosim ta, vaz si seba, si jeho partnerka, nie upratovacka.

panelacikova
24. júl 2022

@mamula20 odmakané, zaplatené a navyše by mal popoludní čas na priateľku

autor
24. júl 2022

Po veľmi dlhom čase bolo tiché ráno. Žiaden pozdrav, žiaden pohľad ani z jeho strany, ani z mojej. Sa cítim ako keby ma niekto zbil. Jedine čo mi povedal že aj keby ho vyhodim, opustim tak keby som čokoľvek potrebovala, vždy tu bude lebo som prvá, ktorú naozaj ľúbil. A to je všetko ... Nepomohlo

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
24. júl 2022

@mamula20 nemám v pláne sa mu prihovárať, vôbec. Keď sa spýta , odpoviem. Jedine čo bolo také, že mi spravil kávu ako každé ráno inak nič

oblecenie99
24. júl 2022

Prave si si ušetrila strašne veľa smútku,sklamania,náklady na svadbu a jeden rozvod. Závislák nech sa ide liečiť.

autor
24. júl 2022

@oblecenie99 ani teraz to nie je bohviečo, ale tak áno, keby na to prídem po svadbe bolo by to horšie. Už iba čakám kedy sa začne so mnou rozprávať (ak vôbec) a môžem mu povedať že toto nedávam...

yoxinka
24. júl 2022

Oooooo,to je také sladké … ty si prvá, ktorú naozaj ľúbi ❤️. Len zabudol dodať, že len dovtedy, KÝM BUDEŠ CVIČIŤ!!! ☝️💪

autor
24. júl 2022

@yoxinka hej no ono je teraz všetko vyznie ako kopa hnoja, sama na to myslím 🙂

ka_3_na
20. aug 2022

Ak doteraz nemal taketo blbe poznamky a teraz s tym zacal tak by som uvazovala ci ta s nejakou neporovnava. Lebo ak bol doteraz spokojny preco odrazu ta nespokojnost? Ved skus nevarit nestarat sa o domacnost a chod cvicit apotom mu povedz akeho “dokonaleho” si vezmes ty a ze on to zdaleka nesplna

kamatopo
20. aug 2022

A keď sa trebárs narodí dieťa a ty budeš mať problém zhodiť tak potom čo? Mne príde po týchto slovách moc zameraný na zovňajšok a svoje hobby.

januarova
20. aug 2022

@autorka, Ako ste dopadli? Ste spolu?

autor
21. aug 2022

@januarova dopadlo to tak, že sme sa úprimne porozprávali čo mi vadí, že nech zabudne na to že moja priorita bude žrať trikrát denne kuracinu s ryžou a každý deň hodina vo fitku, moja priorita je hýbať sa kvôli tomu aby som bola zdravá, lebo mi to robí radosť a pôjdem vredy keď budem mať ja chuť a keď bude chcieť, on môže ísť hocikedy bezo mňa. Zafungovalo to, požiadal ma o ruku a uvedomil sa. Teraz fungujeme bez problémov 🙂

Strana
z4