Podozrenie na manželovu neveru
Chcela by som vediet,ze ako by ste reagovali nato ,keby ste mali podozrenie na manzelovu neveru.A potom by ste nasli v jeho zamknutom telefone ako mu ta zena poslala video,ze ho lubi.heslo nebolo tazke zistit.Nepovedaala som mu to ,lebo viem ,ze bude zatlkat a pravdu mi nepovie a aspon tak mozem natuknut do jeho telefonu.Neviem ci rozmyslam spravne.Alebo mu to mam povedat?Ale viem ,ze tym vznikne velke peklo a sprosta aj tak ostanem nakoniec ja.
@kvetinkovamama ja presne to iste ako si napisala. Sice odvtedy ubehol iba rok co sa to stalo..tak uvidime no
chlap bude zatlkat. to ze mu niekto posiela ako ho lubi este nedokazuje ze aj on ju lubi resp je ti neverny. Moze byt ta dotycna "uletena". Viem ako to vizera a ako to asi aj je, ale ´ty nemas priamo v rukach dokaz, ze ta podvadza. Ak sa to da, skus vydzat a "zhromazduj dokazy". Vyrukuj na neho az si budes ista, alebo aj ked si nebudes ista, a budes si to chciet casom vydiskutovat. Ale nie hned. takto by si ho len upozornila na to, ze nieco tusis a bude si davat vacsi pozor. Zatial si premysli, co budes robit ak sa rozidete.
@werocka67 nemusí to byť hneď nevera...alebo paralelný vzťah. Ženy sú rôzne. Aj také, ktoré to skúšajú na x spôsobov. Niečo podobné som kedysi riešila a muž by sa vtedy rozlial, len aby ma uistil, že ja som tá, ktorú chce a miluje. Či s tou osobou niečo mal, alebo nie, neviem a ani vedieť nechcem. Ale viac problémy nerobila. Ak ty vnímaš, že v prípadnej konfrontácii by si bola za sprostú, asi to u vás už nejakú dobu škrípe. Ťažko radiť...Ja by som počkala na ďalšie indície.
no tak mu to povedz,ved dokaz mas a preco by si mala byt ty hlupa ked si evidentne videla dokoz? nemas na co cakat, skor zacni riesit to co si uz zistila,casom nic neziskas,mozno viacej dokazov,co to o tej s kt ta podvadza aby si amla viaccej tych dokazov a bola na vrchu,,inak to ej ale debol ten tvoj muz fakt,by som mu gule vytrhla,somar.
@alaguema aj ja ta obdivujem.ze si ho nekopla hned kade lahsie...
@0silvia0 a načo? Myslíš, že vieš všetko o každom, koho máš rada? Vieš úplne všetko o svojom manželovi, deťoch, rodičoch? Ja som si takmer istá, že nie. Tak aká celá pravda? 😉
@lucinka511 prečo by som ho mala kopať? Nadbiehala mu nejaká žena, ale nebola žiadna indícia, že by mali pomer. Rozhodla som sa nepátrať po tom. Nestálo mi to za to, nemala som pocit, že by niekto, alebo niečo naozaj ohrozoval náš vzťah. Jemu evidentne nestála za to ona, aby s ňou vôbec ďalej komunikoval. Uzavrelo sa to a viac vedieť nepotrebujem.
@0silvia0 teraz som sa uprimne zasmiala☺
@alaguema jasné, že neviem všetko o každom blízkom, to je samozrejmé. Ale keď som vstúpila s niekým do vzťahu, ten dotyčný mi sľúbil vernosť a v "dobrom aj v zlom", aj ja jemu. Tak ak svoj sľub náhodou nedodržal, chcem o tom vedieť, lebo ja som to myslela fakt vážne a svoj sľub som dala úplne úprimne z celého srdca. Ľudia sú slabí, omylní, ja toto chápem, aj mne jeden čas nadbiehal chlap a lichotilo mi to, ale nezamotala som sa do toho, hoci sa mi z toho zakrútila hlava... Takže ja osobne by som chcela vedieť pravdu a potom by som sa zariadila, ale chápem, ak to má niekto inak ...
@0silvia0 je veľmi pravdepodobné, že by ti manžel pravdu jednoducho nepovedal. Predpokladám, že veľa ľudí sľubuje s dobrým úmyslom a predsa sa to nie vždy podarí naplniť. Napriek chybám a omylom môže byť vzťah natoľko pekný a zmysluplný, že ani jeden z partnerov nemá takú hrozne naliehavú potrebu vydupávať si pravdu. Úprimne - ja neverím, že existuje ženatý muž, ktorý by si aspoň raz počas manželstva nezaflirtoval (prípadne aj iné) s inou, než vlastnou ženou. Jednorázovej nevery sa dopustí veľké percento mužov. To sú fakty, o ktorých si väčšina žien myslí, že sa ich netýkajú. Ako tak sledujem na koníku, sú ženy buď posadnuté sledovaním manžela a podozrievaním, alebo ťažké idealistky, ktoré nechcú vidieť realitu a sú presvedčené, že práve ich sa to netýka. Ja som niekde v strede. Naozaj neviem, čo z toho to bolo, či iba tou ženou zle pochopený flirt, alebo aj niečo fyzické a ako som napísala - ani vedieť nechcem. Kvôli jednorázovej, ojedinelej nevere by som sa nerozvádzala.
Toto
@alaguema áno, máš pravdu, je možné, že by sa nepriznal, aj máš pravdu v tom, že určite každému ženatému chlapovi prejde hlavou kadečo, poniektorí to aj uskutočnia, ale napriek tomuto by som túto prípadnú skutočnosť chcela vedieť. Asi neviem byť tak nad vecou ako ty, moja chyba...
Toto je tazke riesit kto by sa ako zachoval keby sa stalo to ci ono... Ci sa nam to paci, alebo nie, je velmi vela parov kde jeden alebo aj obaja su neverni... To je prosto fakt... Muzi su dost jesitni a tazko sa odolava ked je dobra ponuka.... Ja osobne mam znameho, ktory mal frajerky... Dlho som ho nevidela a ked som sa s nim po case rozpravala tak po nejakej dobe z neho vyliezlo ze nevie ako dalej lebo manzelka - teda ta ktoru on podvadzal si nasla milenca. A ked som povedala - ze ved ty si robil to iste... jeho odpoved bola, ze to je INÉ.... Ked nejaky iny muz chodi okolo jeho samicky... Mi bolo zle...
Ja t
Ja
Ospravedlnujem sa uz mi tusim chudacik telefon dochadza ;)
Dakujem za vase nazory.ja som sa rozhodla,ze mu nic nepoviem,lebo fakticky nieje co.Bude zatllkat,ze blazniva zena mu neda pokoj.A pravdu by mi aj t a k nepovedal.Musim najst viac dokazov a zatial to nechat vsetko t a k.co poviete nato??
To,ze s tebou odmieta mat sex ti ako dokaz nestaci? Minimalne o tazkostiach by si mu mala povedat, netreba ho preliecit tiez?
@werocka67 no ja neviem, chytila by som ten mobil s tym videom a rovno by som mu to ukazala nech sa okamzite vyjadri co to ma znamenat... ze cakat a hladat dokazy :DDD ani by ma nenapadlo ututlavat. Ak ho nejaka blazniva obtazuje, treba jej zavolat pred nim ako si to predstavuje :D Alebo nech to urobi on pred tebou... Obtazovanie je trestny cin ;)
Ospravedlnujem sa ale niejako tych nevernikoch je viac a uz stracam prehlad alebo blbne telefon?
Mna len napadlo, ze aby sa počas toho, ako budes čakať a zbierať dôkazy, nedostali ďalej... Ak je to teraz povedzme, vo fáze platonickej.... Manzel mi povedal, ked som sa ho pýtala na názor, ze ak by bol v tom nevinne, povedal by mi to. Aj ked priznal, ze pre muža otvárať take témy je obcas tažké. Ale to tiež zavisi od toho, aký máte vzťah. Naozaj myslíš vážne, ked povies, ze aj tak by zatĺkal? Lebo to tiež o niečom svedčí, ked nemáte v seba, nemas v neho dôveru. Je dobre, ze si si to najprv premyslela, ja by som hneď vybuchla, ale skôr, či neskôr, budes asi chcieť vedieť pravdu. Držím palce.
Pardon, mne sa stalo, ze som si pomýlila tému, moja predchádzajúca odpoved patrila k inej téme....
hlavne na to nezabudni,..na toto sa nezabúda, na taketo veci vazne..nie,ze sa to utrasie a ty budes jedna z tych zien,ktore su "dobrovolne"podvadzane.
musis mu to povedat,ale ked dostanes viacej dokazov, patraj ! to je to jedine,co ti poviem,i ked nechut k sexu by bola uz jasnym znakom.
Zdravy chlap,ked ma doma zenu, nevydrzi tyzden bez toho,aby s nou nemal sex. TYZDEN..a to nie niekolko mesiacov, alebo proste hocijake intimity keby nemal, ver svojej indicii...ta neklame..
podla mna jasne,ze ma vztah, naco by si to potom zamykal v mobile ??a preco by to rovno nevymazal ?ak ide o obdivovatelku ,ktoru on nechce ?rozmyslaj,logicky,prosimta
On odisiel do prace a ja sledujem jeho komunikaciu na nete pod inym cislom.Stale je tam pripojeny aj ta zena.J d tojeho sefka v praci.Pred rokom som si vypocula jehotelefonat akojej volal,ze ju strasne lubi.Povedala d om mu to.Ano jasne ,ze sa obratil,ze on lubi mna atd.Prisiel pred dvoma tyzdnami z prace a zamknuty telefon,jasne,ze on tam nic nema atd.Ale jaspm sa tam dostala a prislasom na to,ze on s nou pise s lebo cez net.A teraz je stale pripojent aj ta zena.Sme spolu 30 rokov.Deti velke.Doma vsetko oka,ako ma on lubi,nasa laska je nekonecna atd.Ale toto sa mi nepaci.Lebo mu ,ktory lubi svoju zenu sa tak asi nesprava? Neviem ,co mam robit akosaspravat ,co mam robit som v koncoch.Prosim poradte!!!
@werocka67 a kedy sa vracia z práce domov?
@werocka67 ja len či máš dosť času, pobaliť mu všetky veci...ja osobne by som mu ich zbalila a pripravila...neriešila by som najskôr nič...povedala by som mu, že všetko viem a viem aj ku komu môže odísť (nebavila by som sa s ním vôbec o tom ako som na to prišla)...aj keby zatĺkal...ja by som mu povedala že to viem na 100% .A čakala by som, na jeho reakciu...a podľa nej sa zariadila..ale musel by dlho ľutovať a zabojovať o mňa aby som zostala...len či bude mať chuť...ale tipujem, že bude. Či mu dáš šancu alebo nie prajem ti veľa síl...
Pride odva tyzdne domov.A zase ako ma silno lubi.Ked mu te raz volam nedviha telefon.Stale je pripojeny na internete aj ona .Prosim napiste mi svoje nazory.
Zienky dlho som rozmyslala ci to tu mam napisat ale odhodlala som sa.som vydata uz 13 rokov a z manzelom mame spolu 2 deticky a 3 je na ceste.moj problem je v tom ze pred mesiacom mu dali vypoved v praci a in miesto toho aby si hladal pracu,tak sa flaka so svojim bratrancom ktory ma ties manzelku aj 1 dieta a nezije s nimi a moj muz mu chce bit v tom podobny .hadame sa a povedal mi ze ma nelubi ze ak sa mi nieco nepaci tak mam ist prec ze on nebotrebuje mat doma psichopata .proste ma ponizuje hresi nadava a aj sex nemame a viem ze ma podvadza ja len neviem co mam robit uz ma takyto zivot z nim nebavi .nepije ale fajci travu a mozem povedaz ze je na nej zavistli.

@werocka67 no ja uz toto mam za sebou. Jasne ze mu o tom povedz. Budes zistovat dalej kukat a hlavne ta to bude trapit a viac a viac boliet