icon

Podozrenie na manželovu neveru

werocka67
10. jan 2017

Chcela by som vediet,ze ako by ste reagovali nato ,keby ste mali podozrenie na manzelovu neveru.A potom by ste nasli v jeho zamknutom telefone ako mu ta zena poslala video,ze ho lubi.heslo nebolo tazke zistit.Nepovedaala som mu to ,lebo viem ,ze bude zatlkat a pravdu mi nepovie a aspon tak mozem natuknut do jeho telefonu.Neviem ci rozmyslam spravne.Alebo mu to mam povedat?Ale viem ,ze tym vznikne velke peklo a sprosta aj tak ostanem nakoniec ja.

Strana
z4
moonlight1210
12. feb 2017

@nelita02 takato reakcia vyzaduje 200% istotu, kto je milenka.
Obcas sa stane, ze indicie ukazuju jasne na niekoho, a potom je to ktosi iny.
Tak, aby sa nenarobila zloba v nejakej nevinnej rodine a podvedena manzelka nakoniec neskoncila s hanbou.

Este horsie, ked podvedeny manzel chce radsej ziskat spat manzelku a o nejaku pomstu nestoji. Takze manzelka nevernika si sice ulavi, ked to vsade roztrubi, ale v zavere sa jej vysmeje jej muz aj jeho milenka. A aj ludia budu mat z nej prcu, ze vyvadzala ako bodnuta vcelou.

werocka67
autor
12. feb 2017

@moonlight1210 ja viem urcite kto to je ,videla som to v mobile jeho .Musim mu to povedat,nech sa stane potom co sa ma stat,lebo to ze on si mysli ,ze ma doma hlupanu a aky on je prefikany,to ma strasne ubija.Nech odide ked chce ,mne sa len tym ulavi,lebo tato situacia je pre mna len trapenie.

obsadenemeno
12. feb 2017

@werocka67 nech odide, ked chce? A co ho ty neposles kadelahsie?

moonlight1210
12. feb 2017

@werocka67 frajer nasiel mojej kamoske v mobile lubostne vasnive smsky od chlapa, co poznal. Chodila s nim sesternica jeho priatelky. Tak s istotou rovnajucou sa bozskej siel odhalit neveru tej sesternici, ako ich ti dvaja odrbavaju za chrbtom a chcel s nimi robit poriadky.
Dobreze siel za tou sesternicou ako prvou. skoncilo to trapne, ked mu ta sesternica vysvetlila, ze cez mobil jeho frajerky si pisala so svojim frajerom, lebo sa jej vybila baterka. Takze smsky boli jej. Ta moja kamoska ich zabudla zmazat, ale kedze s nou nic nemali, nenapadlo ju to. A tiez zas necakala, ze jej bude snorit v mobile.🙂

Ale ak mas istotu a fakt chces velke odhalenie, preco este cakas? Uz si viackrat avizovala, ze ides na to.
Ak ta vsak stale nieco este drzi, tak si dobre premysli svoje kroky, lebo hnev nikdy nie je dobry radca. Nech ta spust, co spustis, nepotopi nakoniec iba teba. Ok?

obsadenemeno
12. feb 2017

@moonlight1210 to som sa jej tiez pytala, ze aky vysledok chce/ocakava. Nedala odpoved. Nepochopila, co sa pytam (alebo nechcela pochopit?)

jarkra
13. feb 2017

@6mia6 No zobral si hypo. Boli sme u notára podpísať, že úver a dom sú vylúčené z BSM.
Banka to akceptovala, ale do akej miery by to bolo naozaj v prípade nesplácania, to neviem. Ak by žiadal o úver až po rozvode, banka by už brala do úvahy prípadné výživné ako ďalší záväzok.

alerka
4. mar 2017

@werocka67 posli mu tiez podobne video ;) a nechaj ho v tej neistote..

Strana
z4