icon

Podpora partnera

merry999
22. júl 2019
veronikaszabova
22. júl 2019

??

merry999
autor
22. júl 2019

Ahojte neviem či sa kumne niekto prida ale založila som to s úmyslom podeliť sa s tým ako na moj priatel nepodporí a nikdy nestojí zamnou za naž vztah si ma zastal alebo sa postavil zamna iba jeden raz.😔 Mate aj vy nejake skusenosti s tymto a radi by ste sa oto podelili ???😏

sissy27
22. júl 2019

@merry999 a načo ti je chlap, ktorý sa ťa nezastane, nepodporí ťa ? Nebolo by lepšie nájsť si normálneho chlapa miesto rovnako nešťastných, s ktorými si budete akurát tak navzájom plakať do správ a nič nezmeníte? 🙄

evittam
22. júl 2019

@merry999 To nie je partner ani priateľ. Bohužiaľ. Súhlas s
@sissy27

anetka1978
23. júl 2019

@merry999 a preco si este s nim?? Ked ti teraz nie je oporou, ked teraz nestoji pri tebe, ked to potrebujes- co od neho ocakavas v buducnosti?? Svadbu? Zalozenie rodiny? Deti, ktore bude milovat......... a pomoc, ked nebudes vladat??? Skus sa trosku zamysliet nad sebou, tvojou buducnostou...a odpovedz si na otazky uprimne. Rozhodni sa ako to uznas za vhodne, ale ja by som takyto vztah skoncila do 5 minut. Nie to este rozmyslat a diskutovat o tom.. bud silna a rozumna!

arcticcode
23. júl 2019

Nerozumiem, preco sa s takymi debilmi vobec spolcujete a parite. Ludia, uz si zapamatajte konecne jedno. Muz sa po svadbe nezmeni. Nikdy. Pokial sam nechce, tak sa nezmeni. A zena sa po svadbe zmeni vzdy. Treba s tym ratat

0silvia0
23. júl 2019

@merry999 keď ty ho tak lúbiš

sticker
eliska13
23. júl 2019

@merry999 v prvom rade by si mala mať vždy oporu v sebe....už nie si dieťa, ktorému treba niečo schvaľovať, stáť za ním....
Druhá vec je čo píšeš skús konkrétne v čom Ta nepodporí?nemaj od druhých očakávania😋ale zase, keď je každý deň hlúposť či povieš, vymyslis nemá to vyznam

miska_kal
23. júl 2019

taky priatel ti je na dve veci @merry999!!!

merry999
autor
23. júl 2019

Ahojte ďakujem Vám za vaše názory myslela som aby som to udala na pravu mieru na konkretnom priklade riesila som problem zo susedkou koli provy ze nam ho krmili cez plot vadilo to jemu vadi to mne ako uznate za vhodne ludia su vseliaky a neprajny a mohol by mu niekto nieco dat a otravit ho ako mojej kamoske 😔 tak som jej slusne bez akychkolvek nadavok povedala ze si to nezelam a ona sa urazila ked som spomenula ze su ludia vseliaky a co sa stalo mojej kamoske priatel stal za rohom takze vsetko pocul miesto toho aby sa postavil zamna a drzal somnou nahukal namna ze ci som prij.....a a ze som to prehnala ze sa to dalo povedat inak slusnejsie 🤔 bohuzial mam bojovu a prhchku povahu🙄

marseillefan
23. júl 2019

@merry999 keby ti susedka chcela otráviť psa, tak ti ho otrávi a ani si to nevšimneš... priateľ mal podľa mňa pravdu, dalo sa to aj slušnejšie, aj keď je zároveň treba povedať, že rovnako aj on to mal tebe povedať tiež slušnejšie...

lubkavargova1
23. júl 2019

slusne bez akychkolve nadavok si povedala susedke....nasledne, ze mas bojovu a prchku povahu a priatel ta poslal do prdele lebo si prijebkana a dalo sa to slusnejsie povedat???? Ta to moc slusno asi nebolo, ze?

didaa
23. júl 2019

@merry999 muži sú padavky, pokial ide život ľahko, tak je dobre, ale ak príde problém tak sa pos*rú

merry999
autor
24. júl 2019

Nie povedala som to snusne z kludom bez urazok nadavok len som jej povedala to ze aby sa moj pes nenaucil od cuzich jest cez branku pretoze ludia su vseljaky a mojej spoluziacke otravili psa a ona si to zobrala na seba pochopila to zle ze ona ho chcela otravit a koli tomu mi tak hnusno moj povedal lebo sa boji ze teraz nas susedia budu neznasat a ohovarat a mysliet si zato ze som jej povedala aby nedavali zrat psovi ze plot

merry999
autor
24. júl 2019

@lubkavargova1 ano mam bojivu a prchku povahu preto zme sa pohadali s priatelom nie ze som vynadala susedke

babina_33
24. júl 2019

Neni kazdy taky @didaa.
Je pravda, ze su aj taki, ale nie vsetci. Ja napriklad mam doma chlapa, co nema problem sa za mna postavit. Co ma podporuje a motivuje. Ludia su rozni, niektori si myslia, ze partner podporu ani nepotrebuje, ze cas staci, ze spolu ziju, ze uz to musi brat jak prejav lasky. No kazdy sme iny, to je darmo