icon

Podraz od švagriny

8. nov 2020

So svagrinnou, manzelovou sestrou vseobecne nie sme kamosky, nesadli sme si, ale tolerovali sme sa na navstevach, po porode ma vsak velmi nahnevala a ja to neviem prekusnut, snazili sme sa o babatko skoro dva roky, uz sme chceli ist aj na umele, ale nakoniec som otehotnela.... svagrinna sa po porode na oslave vyjadrila pri nejakej teme o detoch, ze moj muz maleho ani nechcel ... velmi ma to urazilo a odvtedy s nou nekomunikujem, nechodim k nim a odmietam ju na navstevach u nas ... urazilo ma to, nakolko syn neni ziadny vyplod nahody ale snazenia sa a nechápem kde zobrala vobec drzost nieco taketo vobec povedat a este aj na oslave ... vseobecne je drza a ma tendenciu sa starat do druhych a rypat ale toto mi uz dojde cez a manzel este jej nic ani na to nepovie, nepovedal, to ma serie najviac a povie, ze on u toho ked to povedala nebol a tak jej nebude nic hovorit .... co s tym? Ja naozaj nemam silu sa na ni po tom, co toto povedala usmievat a tvarit sa ze nic, ked najradsej by som ju za to poslala do prdele a jednu jej vylepila ...

bluebriggs
8. nov 2020

Tak to ber tak že sa stretnete na vianoce a svagrinu pritom budes ignorovat a hotovo a mas pokok

autor
8. nov 2020

@panelacikova tak to by ma mega vytacalo keby mi nieco povie a potom opacne ... to verim, to ja by som asi vybuchovala, ze ci to mysli vazne

ckocka
8. nov 2020

No tak všetci hlúpi a hlupákovi nevysvetlíš, nemá na to zariadenie. Ty ako múdra by si to mala pochopiť a udržať si svoj styl fungovania.

autor
8. nov 2020

@ckocka oni ako keby maju nejake heslo v rodine ze my si budeme zastavat svoju rodinu a klamat a prehliadat a len silou mocou v druhych najst chybu a svoje nevidiet .... ja hocikedy zasnem naozaj .... a najviac ma rozosmieva led aj svokra zdiela statusy o spravodlivosti a neviem co a sama sa sprava uplne inak a sere si do huby ... fakt sz zle mi je niekedy a este si toto nechavat na seba kydat a pritom led ja poviem ale ved ona toto a toto spravila tak oni nic nereaguju, proste len na to co im vyhovuje

ckocka
8. nov 2020

Prosím ťa a ako si sa mohla vydať do takej rodiny?

autor
8. nov 2020

@ckocka tak ono zo zaciatku som taketo veci uplne prehliadala, aj svagrinna ked mala blbe poznamky som to vzdy predychala kvoli manzelovi, ale teraz uz ked mam triezve videnie, uplne ma to rozculuju taki ludia ze su vobec, ja neviem mna vzdy vyvhovavali k takej ferovosti, ked som nieco urobila zle nemali problem ak mne rodicia vynadat pokarhat ma, ale tam vobec, ked aj deti mali problem tak vzdy ich niekto na to navidol, oni to tak nemysleli a podobne .... celozivotne odpravedlnovanie ich chyb a budovanie nejakej mylnej domienky ze oni su uzasni a bezchybni a nerobia zle veci, lebo su dobri

ckocka
8. nov 2020

Strašné, rozvod bude najlepšie riešenie.

autor
8. nov 2020

@ckocka ja nemam problem si uznat chybu, ale toto ked vidim, oni nie su taki ze by povedali ano povedala si nieco zle ale mas pravdu aj ona povedala nieco zle, to v zivote oni nepovedia, len na mna by povedali a jej zle veci alo leby nevideli alebo ich tak urcite ona nemyslela alebo ked aj nieco povedala tak urcite zo srandy len a takto ale ja ked nieco poviem tak to uz nehladaju odpravedlnenie ze mozno som tak nemyslela alebo len srandovala to uz by ma zniesli zo sveta co som ja povedal

autor
8. nov 2020

@ckocka oni ako keby boli vychovani, ze my sme dobri a on to proste tak berie manzel ze oni su dobri lebo tal boli uceni a tym padom hlada vzdy na jej nevhodne spravanie nejake ospravedlnenie

ckocka
8. nov 2020

Tak ale vážne, ak nie si neurochirug a nevieš transplantovať mozog, nezmeníš ich.
Zmieriť sa s rodinou muža nedokážeš.
?

autor
8. nov 2020

@ckocka a to ma sere ze ona sa ocividne sprava zle zakerne a on to este ide ospravedlnovat

ckocka
8. nov 2020

ČO TEDA CHCEŠ A JE TO REÁLNE?

autor
8. nov 2020

@ckocka jedine nastavovat im zrkadlo, aj minule svokra nieco take povedala, ja teda nahevana na svagrinnu co povedala na synceka a ona po celej rodine vravela ze ja ju nemam rada .... na grc mi bolo tak za tie reci ju asi mam mat rada si myslela, ale samozrejme celej rodinke nepovedala to ake mala reci, len to ze ja ju nemam rada

ckocka
8. nov 2020

Tak to vás čaká skvelý život.

autor
8. nov 2020

@ckocka aby som nemusela stale podliehat tlaku ze svokra sa mi snazi vnutit svagrinnu aby som ju mala rada a aby sa muz uvedomil, ze ona neni az taka dobra led kona take ciny

autor
8. nov 2020

@ckocka jednoducho ona si z celeho kontextu vybera veci ktore jej pasuju aj s celou rodinkou a tie veci ktore su proti nim vynechava

ckocka
8. nov 2020

Pochopila som, chceš im aj sebe ničiť život.

autor
8. nov 2020

@ckocka prosim? Tak podla teba lepsie aby som sa nechala okydavat, nadavat si a este sa mam usmievat a potlapkat ich po ramene a vymenovat ju za svoju naj kamosku a podakovat jej za to? A este manzelovi povedat aby ju pochvalil? ☺️

autor
8. nov 2020

@ckocka podla mna je logicke ze sa mi take spravanie nepaci a nechcem ho tolerovat

ckocka
8. nov 2020

Nie, je to výborné a hlavne logické riešenie, pokračuj.

mondolina
8. nov 2020

No...vidím že máš monológ ako by všetko malo byť 😂 v reále sklopíš uši prípadne rypneš do manžela 🤔
Toť vsjo.

autor
8. nov 2020

@mondolina no prave poslala som ak svagrinnu do pecka a aj so svokrou som mala konflikt a to ma vytocilo este viac ze som aj svokre narovinu povedala ked mi ju zasa nutila ze rozorava hento a hento a ona proste nic, bez reakcie vobec na tie negatívne veci co som jej povedala ze kydala nereagovala ....

autor
8. nov 2020

@mondolina oni proste aj ked im priamo do kdochtu povies ze povedala si toto a toto tak ina zacne mliet ja neviem o pocasi od veci a nevyjadri sa k tomu co jej nepasuje vobec

monika9694
8. nov 2020

Ahoj sú cítim s tebou ako keby si hovorila o mojej super rodine, ktorú ani neberiem za svoju. (myslím) švagrine, ale ja mám o oproti tebe väčšiu smolu lebo ich mam až 4 čiže si predstav 4take
pi. e na jednej kope. Len ja mam smolu oproti tebe väčšiu bývam pri svokrovcoch, ktorý sú dobrí pomáhame si navzájom, ale jedna býva s nami ešte teda pri nich. Mame síce svoju časť domu, ale nie je to ono. Pohádali som sa s nimi neraz a urobil presne to isté ako tvoj, dal hlavu dole a povedal, že jemu nik nič nepovedal a on pri hádke nebol. Tiež sa mňa nezastal veľmi ma to trápilo aj trápi, ale co už za tie roky co som s nim som si už začala zvykať, ze iné to nebude keď sa bude jednať o mňa a ich. Nechce byť za zlého ani na jednej strane chápem to už ale trápim sa preto. Preplakala som veľa a ešte ma aj veľa čaká. Co už. Musíme vydržať.

autor
8. nov 2020

@monika9694 presne, ja tiez som si preplakala vela a aj tak ocividne niekto sa moze spravat zle a je to jedno, lebo ja som asi povinna to tolerovat a usmievat sa

mandarinka555
8. nov 2020

Nie je to "tvoj" dom, ale váš...a keď si tam zavolá sestru na návštevu, tak máš dve možnosti...buď ostaneš doma a strpíš ju, alebo odídeš na pár hodín niekam von...

hindakus
8. nov 2020

To bol zase niekto pripravený na manželstvo...

deti95060810
8. nov 2020

radosť mať takúto nevestu ako si ty, keď sa odúvaš a rozbíjaš rodinu pre kde akú blbosť....
čo si čakala že ako sa zachová manžel? Radšej povie že o ničom nevie a má pokoj od každého.... má to evidentne ťažké...😉

diewcatqoo
8. nov 2020

Necitala som uplne vsetky prispevky (iba prve dve strany). Ty si nesvojpravna, ze sa nevies zastat samej seba? Vsak ked by som cez okno pocula, ze o chlapovi toto hovoria, hned po navrate medzi ostatnych by som utrusila nejaku stiplavu poznamku na tuto temu. Pripadne by som na svagrinu tiez vytiahla nieco, co by sa jej dotklo - aky pozicaj, taky vrat.
Chlapovi sa necudujem, ze to riesit nechce. Nebol tam pritomny, ked sa toto odohralo a urcite je to podla neho hlupost, ktoru ani riesit netreba - chlapi taketo veci absolutne neriesia.
Ak cela jeho rodina je svojim sposobom cudna a takto sa sprava, tak ti nezostava nic ine ako bud ich debilne poznamky ignorovat alebo im to vracat s noblesou. Ak navstevy prebiehaju tak, ze jeho svagrinka cely cas pinda... jaaaaj, ja by som si to tak uzila a sarkasticky jej vsetko vracala.
Nenechavaj muza vyberat si medzi jeho rodinou a vami, pretoze to nedopadne dobre. Ak svagrinu (mimochodom, pise sa s jednym n) nedokazes vystat, chapem. Ale ak mate spolocny dom, nemozes mu zakazat, aby si ju tam pozyval. Je to jeho sestra. Bud sa zasijes do izby za ten cas, ktory tam bude, alebo odides niekam prec, aby si sa s nou nestretla.

autor
8. nov 2020

@deti95060810 to je podla teba blbost ked rozprava o dietati ktore jej nic neurobilo,ze jeho otec ho nechcel na oslavach? Okrem inych veci samozrejme ktore rozprava