Podvádza ma?
Priatel je zivnostnik a domov chodi rozne. Ja som tehotna a nasla som si vyrazku. Kedze sex mame velmi zriedka lebo nemam chut moze ho hladat inde. Alebo moze ta vyrazka byt nieco ine-
Chodim pravidelne na kontroly som v 31.t a mam strach ze ma podvadza. Cakam dvojicky
@gemini2 tak toto teraz nerieš.len sa budeš trapit.Viem je to lahko povedat,ale nič tym nevyriešiš.Ak sa aj pošmykol,určite nie preto,že ta nelubi.Aj pre mužov je tehotenstvo,hlavne ak sa dlho neda sexovat dost problemove a niektori to nezvladnu.To ale vobec nemusi byt vaš pripad,teraz potrebuješ klud a pohodu.Ked by si aj zistila že ta ozaj podviedol,tak čo spraviš?Niekedy je lepšie nepatrat.
@gemini2 podla coho sudis,ze ti mohol byt neverny? Len podla toho,ze nechodi v rovnaky cas domov? To,ze si si nasla vyrazku hned neznamena,ze ti bol neverny. Ja som mala pocas tehu tiez vyrazku (vred) nikdy by ma nenapadlo,ze to moze byt preto,ze ma priatel bokovku. Chod na gyndu a opytaj sa dr. co to vlastne je. S priatelom (mm) mozes hodit diskusiu na temu nevera. Ze mas ttusenie a podobne. Uvidis ako na to zareaguje.
aka je ta vyrazka? mne sa raz upachala tam dolu mazova zliazka, tam kde vyrasta chlpok a tiez sa mi urobila velka vyrazka, nevedela som, ze co to mam, tak som isla k Dr. , vytlacit sa mi to nedalo, on mi to napichol a vytlacil hnis, v zivote by ma nenapadlo spajat taketo nieco s neverou muza, podla mna jedna vyrazka nic neznamena., teda pokial to nie je nejaka pohlavne prenosna choroba, ved ta vyrazka moze byt fakt hocico.
ja mávam vyrážky dolu často...aj koli holeniu,mám citlivu pokožku a tiež sa mi často zapália chlpky......ja by som určite hned nehladala lekára a ani dovod že nevera..
Je normalne, ze mam uplne ale total neziarliveho muza? Ja som tak zdravo ziarliva, a myslim ze je to spravne, nikdy som nerobila sceny, ani nekontrolovala, nepreverovala, ale zalezi mi predsa na muzovi, tak musim zdravy clovek aj ziarlit v tom zmysle, ze predstava ze by som ho stratila by ma bolela. A on? Posiela ma von s kamaratakmi, mozem byt na nete ako dlho a kedy chcem, ani raz sa ma nespyta, s kym si vobec pisem. Ked spomeniem, ze som stretla kamosa a sli sme na kavu, pohoda, v robote robim s mojim byvalym priatelom v jednej kancelarii a jemu to vobec nevadi! Ze on mi veri a sklamem ho iba raz. Ako je toto normalne? Zalezi mu vobec na mne? Baby aj chlapi fakt potrebujem na toto nazor, a asi hlavne od muzov, ja neviem co si mam o tomto mysliet. Dakujem.
@gemini2 to snád nieje o tom že ked si doma nepríde na svoje tak šup hned za inou...kdejee dovera?ako mám byť po ruke aj ked nemám chuť?ako štet... 🙂 to je riešenie že nemám doma tak iden k inej?to nieje argument a tobož sa nedá s tým niečo ospravedlniť. problémy vždy boli aj budu,ale takto sa to nerieši.a že nieje doma s tebou,a nemá záujem sa informovať o tovjom stave a či si ok...je chrapúnstvo...premne neodpustitelné.....
@gemini2 pri dvojickach 31 tyzden, je uz dost pokrocile stadium.....
spravanie tvojho priatela je silne podozrive. vyzera to na neveru, ale zaroven si uvedomuje v akom si stave a boji sa ist s pravdou von. je slaboch.
ide o to, ako to zvladnes ty. si dost silna? ak nie, poziadaj v nemocnici, aby ti poslali psychologicku. mas na nu narok. potrebujes podporu. 🙂 ak sa da, pis aspon do fora....
@gemini2 drž sa! budeme dúfať, že sa všetko vysvetlí.. ak nie, tak verím, že pri dvoch krásnych malých stvoreniach zabudneš na ich blbého otca! Koľko máš rokov? Niektorí muži si jednoducho necenia, čo majú doma. Ale neboj, oni na to všetci veľmi rýchle prídu, aj keď neskoro! Držím ti palce!
@gemini2 ,alebo sa len jednoducho zlakol vsetkeho co ho caka,a potrebuje cas byt sam,a rozmyslat...nemusi v tom byt hned zena,muzi nedokazu niekedy uniest tarchu vztahu a niecoho noveho nepoznaneho..vobec nieje pravda ze oni su silnejsie stvorenia..tazko sa vravi aby si bola silna,ved ta neistota co prezivas v tvojom stave je hrozna,ale skus tomu dat cas,poznala som pripad ked muz v takomto pripade zdupkal ale o par mesiacov uz bol spat,zistil kde je jeho miesto..on tvoj priatel ako pises ze bol dlho sam nemal ziadne povinosti,zodpovednost,mozno to je ten problem,ze mu doslo ze tento zivot sa pre neho skoncil a dostal strach..prajem ti vela sil a stastne rozuzlenie tohoto vsetkeho,nic nieje take zle ako na prvi pohlad zda,ty uz vlaste nikdy nebudes sama,tvoje deti ti vsetko vynahradia a daju ti obrovsku lasku a uvidis ze aj otecko sa casom umudri 😵
Cely den som prespala a ten dement sa vobec neozval. Je tu jedna mila sestricka vravi ze vysledky testov budu v pondelok a ak bude vsetko o.k. Tak pojdem domov. On dieta velmi chcel viac nez ja. Ked sa dozvedel ze budu dva tak ma velmi podrzal. Vsetko bolo fajn kym som vplyvom hormonov nestratila zaujem o sex. Ja som mu raz povedala ze ak by ma podviedol bol by to koniec. On uz sa asi nevrati...
@gemini2 ved sa už konečne zobud žena pod srdcom nosíš 2 krástne deti a ty rozmýšlaš len nad nim .Dala si už niekomu vedieť že si v nemocníci aby ti nakupil veci že môžeš každú chvílu porodiť.Ved ti treba plienky ,dupačky ,kočík košielky deky ...........................a kopu iných veci ved rodiť pri dvojičkách môžeš ešte aj dnes.
@gemini2 ved sa už mohol aj on uvedomiť kde bol doteraz.Ved čakáš jeho deti a jeho mama je kde .
@gemini2 ved sa už mohol aj on uvedomiť kde bol doteraz.Ved čakáš jeho deti a jeho mama je kde .Alebo čakal že sa ti niečo stane 😠 ☹
@gemini2 No moja, čítala som tu všetučko, čo je napísané a po pravde mi je to dosť ľúto ako si na tom ale môžeš sa z toho vyhrabať, no ako to vidím mojimi očami, asi Ti pomôže len šťastie, skúsila si priateľovi zavolať? Stále má pokazený mobil? Ja byť Tebou, asik by som šla k jeho mame a ukázala že má vnúčatá, vie vôbec o nich? Možno ona čosika s Tebou porieši ... nikdy nevieš 😒 Nuž, niekto chce nemôže mať a niekto môže mať a najradšej by to všetko vrátil späť, no Ty buď šťastná že tých drobcov máš a mysli v dobrom, ako sa to najlepšie dá poriešiť ... Neviem ako Ti najlepšie poradiť ... A ako si inak platíš byt, keď si na tom tak dosť zle? Je to veru sila, nikdy nevieš čo Ti vkročí do cesty života 😖

Chod na gyndu, nestresuj sa, nie j eto pre teba dobre. Ak ti tam lekar nieco zisti, potom to ries...