Podvádza ma?
Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.

@marfikchov asi tak dako :D :D
@luci74 len pomaly a opatrne.....
@luci74 vidíš, teraz máš možnosť ukázať tú samostatnú a sebavedomú, čo z neho nerobí stred sveta 😉 drž sa!!
@alexandramaria ďakujem baby všeobecne 🙂 áno mám možnosť dúfam, že ju využijem tak ako by som mala 🙂
@luci74 len nič neuponáhľaj. Nechaj ho vydusiť sa vo vlastnej šťave 😉 ja som čítala na to fakt vtipnú knižku: Sherry Agrov - Prečo si muži berú mrchy a dobré dievčatá zostanú na ocot
Skús si ju prečítať 😀 je to fakt vtipné a na tvoju situáciu ako ušité 🙂
opatrne a s rozumom, @luci74 .... neodhovaram ta, aby si mu dala sancu, nepoznam ho, nevidim do vasho vztahu, vsetky okolnosti poznas len ty... moj ex si tiez sypal popol na hlavu, ako to cele poj...l, boli sluby, odhodlanie ze ako popracujeme na vztahu, velku kyticu mi nechal na recepcii v praci... neprisli ani 3 mesiace a uz bol na dovolenke s inou (s tym, ze ano, vidi, ze sa snazim, nema mi co vytknut, nevie mi povedat nic, co by mu na mne vadilo, ale ze uz nie je som mnou stastny)
Ze som ja mala vobec chvilu pocit, ze to bolo uprimne...nenavidim sa,svoju naivitu 🙂 ako som sa dozvedela minuly tyzden si bol s kolegynkou na diskoteke 🙂 je mi zle, zle....
@luci74 co, podlahla si?
@obsadenemeno nie, ale myslela som si ze dostal rozum tak som sa spravala pekne a samozrejme dnes vypadol von opat 🙂 ako povedal nepatrime k sebe lebo som chorobne ziarliva a mam sa dat liecit 🙂
@luci74 tak aspon vies, na com si..... nema vyznam robit si nadeje....este budes stastna, neboj
@obsadenemeno dúfam v to...aj keby som bola sama, ale nech nájdem vnútorný pokoj...
@luci74 najdes....sice to potrva, ale da sa to..... ver mi, viem, o com hovorim, tiez som to zazila...... hlavne si uz nenechaj vesat buliky na nos, ze mu "chybas"........ on pravdepodobne len skusa, ci ta ma stale na povrazku...... drz sa ❤
@obsadenemeno dikíčko 🙂 ♥ ale po včerajšku on, že sa nič nezmení medzi nami a bla bla 🙂 len nech odíde na nič iné nečakám..
@luci74
cakas, kedy odide, aby si sa rychlo tajne zbabila a odisla?
alebo cakas, kedy sa uz rozhodne a odide on?
ak cakas na neho, robis chybu.
preco cakat, kym odide on? mozes ho poziadat, nech sa zbali a ide. alebo ak nebyvate spolu, nech sa uz nevracia.
alebo sa mozes zacat po inom byvani obzerat sama.
urob to rozhodnutie ty. necakaj na neho, ci sa rozkyve, a ci vôbec.
taketo cakanie obvykle hra do karat len nevernému partnerovi. kym on si dava cas na rozhodnutie, ma ta v zalohe s kym byt, aby nebol sam, ked ma napriklad poroblemy s frajerkou, ty cakas, drzis ako hluchy dvere a trpis.
znasas jeho chvilkove pokusy o to byt mily, ktorym nakoniec podlahnes, lebo nechces robit trapne dusno iba z principu, ze si na neho nastvana. tak privolis a hras jeho hru na slusne a mile spravanie.
problem je aj v tom, ze odmilovat sa neda zo sekundy na sekundu a vnimat ho uz len ako cudzieho cloveka, s ktorym nemas nic spolocne a uz si s nim len chces vybavit ucty.
a tieto pocity voci nemu, ci uz nahnevane, alebo ubolene, su velky problem.
chvilu je klud, a potom on zas si odskoci popritom za tou druhou a teba to boli nanovo.
je to ako stale znova a znova nova imaginarna facka.
navyse on ti da este dalsiu, lebo povie, ze on sa "snazi", kym ty to kazis, ze vzdy znova nastves (a poprípade pohadas, alebo inak das najavo svoju bolest).
na konci on sa tvari, ze predsa nic nesluboval, a ty si vycitas, ze si ho stale pustas pod kozu a hnevas ako na neho, tak na seba.
naco podstupovat taku torturu?
@moonlight1210 bývame spolu v prenájme a čakám kedy odíde on taká bola dohoda..no u nás momentálne prenájmy nie sú a taktiež nechce ísť bývať ku rodičom...takže tak :/ a máš v niečom pravdu to áno...ale už nepovolím ani za nič....je rozdvojená osobnosť, schizofrenik asi inak si to vysvetliť neviem....bohužiaľ pre mňa je toto koniec..
@luci74
mozes sa s nim dohodnut na konkretnom termine a na tom, ze ostavas ty a stahuje sa on(odporucam pisomne).
zaroven verejne vsade naznacit, alebo aj otvorene hovorit, ze on do vtedy a do vtedy odchadza.
vyzera to trochu hlupo, ale zabezpeci ti to, ze vsetci vedia a rataju s tym. a po tom termine mu odviest (dat odviest) veci k rodicom, ak neodide. pricom sa nikto nebude divit, ze si to urobila. lebo vedeli, ze koncite.
nerobit ustupky v podobe ustretovosti, neurcitych terminov, sukromnych ustnych dohod medzi styrmi ocami.
nie s takymto partnerom. obvykle sa to obrati proti tomu z partnerov, ktory ma chrbtovu kost (resp. este v nieco dufa). ten druhy v tom bude manevrovat a prekrucat a vyhovarat sa a apelovat na slusnost dokedy sa mu to hodi.
@luci74 mrzí ma to Lucka. Ja to pochopím možno u slobodných a bez záväzkov...okej, je to chronický sukničkár, nech si ťahá do prdele. Ale otec dieťaťa?
Ja asi patrím do iného sveta. Z tohoto sveta plného podrazov a hnusu sa mi chce zvracať každý deň.
Veľmi Vám s dcérkou držím palce. Ešte bude ľutovať, neboj nič, nájde sa muž, ktorý vás bude milovať ! Tak skutočne 🙂
@alexandramaria Ďakujem pekne :-* no ja neviem či som schopná, či chcem niekoho iného ešte milovať a vôbec či budem veriť...on je hrdý, on už nepríde a ani si neuvedomí čo vlastne stratil....len ja mám tú ,,chrbtovú,, kosť a mňa to tak neskutočne všetko mrzí, ja sa nad tým trápim,plačem....no už viem, že sa nič nezmení aj keď som v kútiku duše dúfala v jeho nápravu...
@luci74 ver mi, viem čo hovorím. Ale na to sa určite neviaž, že príde. Tebe to už potom bude srdečne jedno. Ale máš pravdu, chápem to, že hovoríš, že sa bojíš, že už nebudeš milovať a že to proste neprebolí. Preto otázka na
@moonlight1210 : ako prežiť tie prvé dni? Tie návaly bolesti, zrady a pocitov, že by si ho zmlátila a pritom mať silu starať sa o dieťa, keď nevládzeš ani žiť? Že toto urobil dcére, že si neváži ženu, čo mu porodila dieťa, že proste je pre neho normálne nonstop flirtovať s inými? Ako to spracovať? Žiť zo dňa na deň? Alebo? Nedávať si žiadne ciele, iba čiastkové , ako vstať, ísť do práce...toto ma úprimne zaujíma z tvojho pohľadu.
@alexandramaria je to veľmi veľmi ťažké a hlavne kvôli tomu, že mi je stále na očiach a keď vidím ako štiká do telefónu, chodí si po nociach každý týždeň neviem kde je s kým je...a nakoniec vykvitne že si bol s kolegyňou na diskotéke a s jej sestrou len oni traja a je to úplne v poriadku ????..vlastne je lebo my spolu nie sme a on si už môže robiť čo chce a s kým chce...aj tak mi to ubližuje tak veľmi
@luci74 nie si schopna teraz, to je samozrejme. Ale ver mi, ze casom zacnes rozmyslat a citit inak. Pride cas, ked nebudes chapat, co si na nom milovala....ked ho uvidis inymi, triezvymi ocami....... si v stadiu, ked sa citis nemilovaniahodna........ ale on predsa nie je zrkadlo, ktore odraza, kto si....nie si to, co si on mysli, ze si....... len to este nevidis.
A keby sa aj "napravil"....myslis, ze by si si ho mohla vazit ako muza a cloveka? Ak naozaj mas tu chrbtovu kost, tak pochybujem........ aj tak by si s nim nebola stastna, lebo pochybnosti by tam boli aj nadalej..... a postupne by si ho zacala neznasat......a mozno aj opovrhovat sebou, ze zijes taky zivot.
@obsadenemeno bude mi to trvať bohvie koľko...no prosím boha nech mi tú dobu ukráti...nie som schopná usmievať sa, byť pozitívna..stále mi len ústa kriví, v očiach slzy...som citlivka a som slaboch totálny slaboch...tak som sa na neho naviazala, tak som sa mu ,,obetovala,, že stojím na jednom mieste na dne a neviem kade a hlavne ako sa rozhýbať...
@luci74 tak ti si chorobne ziarliva a mala by si sa dat liecit.... ach jaj, to je podla mna presne to, o com pise vyssie @moonlight1210 ...on sa snazi obratit vsetko proti tebe, hodit na teba koniec vztahu, ze ty za to mozes... aj u nas sa objavilo nieco podobne... on prisiel s tym, ze chce odist, len potom este spekuloval, ze ostane mesiac, na Vianoce (bolo to v decembri)... ja som povedala, ze nie, ze nebudeme hrat divadlo kvoli Vianociam, ak chce naozaj odist tak hned (toto bola inak moja prva tema tu na MK, ci stravit tie Vianoce spolu kvoli malemu, alebo nie)... no a potom som sa dozvedela, ze odisiel, lebo ja som ho vyhodila 🙂.. azdaleka to nebola jedina polopravda/klamstvo, z jeho ust.... samozrejme, ked som sa ho spytala, preco takto prekruca, ze ja som ho predsa nevyhodila - tak ze nie, to on nepovedal, to si niekto zle vysvetlil....
@luci74 ono samotná diskotéka by nebola to najhoršie. Keby bol čo k čomu ako chlap, zbalil by caky paky a ťahal by do riti. Proste toto je absolútna neúcta k druhému človeku.
on všetko využíva to aká som citlivá, to ako nedokážem len tak dať s bohom, nechať všetko tak ako keby nič nebolo....zabudnúť a prestať milovať....ale milujem asi len tú predstavu aký bol a nie teraz to aký je..ale stále sa nedokážem presvedčiť...
Nečítala som príspevky ani neviem ako to dopadlo. Ale jedno viem určite. Ak by takto testovali svojich mužov ženy napr. z tejto diskusie tak 80% by dopadlo rovnako ako tento tvoj. Ak by takto testovali muži ženy z tejto diskusie - tak detto. Schvalne, ak by vydatej zene pisal neznamy muz a pisal jej presne to co chce pocut, lebo doma to nema (a on to velmi dobre vie kedze s nou zije) ako by reagovala? 🙂
Ale nie toto je dolezite. Mne v tvojom pribehu zarezonoval fakt, ze si na kurevnika natrafila uz druhykrat. Hovori sa, ze dovtedy sa nam budu diat zle veci a budeme stretavat nespravnych ludi, dokym sa z toho nepoucime. Takze skus popracovat na tom, aby si take typy uz viac nepritahovala.

@marfikchov prišiel za mnou, že mu chýbam ...