Podvádza ma?
Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.
@luci74 čítam ťa tu už dlhšie, a tvoje problémy...už to nie je diskusia ani o zakladateľke,ale o tebe,čo ti spravil tvoj partner ?ťa podviedol? zaujíma ma to,lebo ťa tu už dlhšie čítam na fore,a v každej diskusii to píšeš..
inak,neviem,ale dala by som si pozor na to,čo takto verejne píšeš,aj máš fotky na nete s oboma...aj presne píšeš odkial si, davaj si pozor,aby tvoje sukromie, bolo stále sukromím, neviem či je správne či to takto verejne rozoberáš,tot len moja skromna v dobrom mienená rada 🙂 neviem,či chceš,aby ta poznal cely kraj..ja som tiež zo zilinskeho kraja..preto to písem..🙂
@luci74 inak tiež sa prikláňam k príspevku vyššie. Tým, že máš fotku, info kde pracuješ Ťa veľa ľudí spozná. Ja som práve raz takto v Žiline spoznala na jednom cvičení babu, ktorej príspevky MK sa mi páčili - podľa fotky a detí. Najskôr som netušila odkiaľ ju poznám, potom mi to došlo. A cítila som sa divne, že o nej dosť viem. A ak chceš jemu tu robiť nejakú nie dobrú reklamu, to si daj skôr pozor, lebo sa Ti to môže veľmi vypomstiť. Tvoje súkromie tu na koníku moc nemáš, máš fotku svoju, svojho dieťaťa, jeho, svojej práce. A to čo prežívaš s ním, rieš buď úplne anonymne, alebo vyhľadaj odbornú pomoc. Tým, že do sveta budeš hlásiť, že Ťa podvádza, tak možno na chvíľu sa Ti uľaví, ženy Ťa poľutujú, ale nič tým nevyriešiš. V konečnom dôsledku sa to môže obrátiť proti Tebe.
chlapi su hovada a to maju od prirody...uražanie druheho pohlavia vam ide..tlieskam ženskemu osadenstvu s takymto nazorom 👏👏👏👎
Ak sa ťa to netýka tak nereaguj !!!! ale ako sa hovorí " Trafená hus vždy zagága ..
na primitivny žensky nazor poukazem - je evidentne na bode mrazu,ked potrebuju uražať
@tataaa suhlasim,konecne normalne slova...neberiem nikomu nazor,ale treba adresovat konkretne a nezovseobecnovat.Je normalne vyjadrit moralnu podporu alebo dat radu,ale ozaj to ide bez toho,aby sa urazalo opacne pohlavie,skupina obyvatelstva,narod atd....a je to coraz castejsie v tychto koncinach,asi nejaka modna vlna sucasnej doby
nnechapem,ako mozu baby sa stazovat na pokec ,ked su tiez tam ako napr.moni244
@blzka a prečo máš potrebu poukazovať práve na @moni244? Veď na azete môže mať len mail, to neznamená, že kto je na azete musí automaticky naháňať chlapov. Ja mám na azete mail už hádam aj 15 rokov a na pokec nechodím, ak ma niekto osloví, rýchle pošty mažem. Keď som si tam pred rokmi zakladala mail, o pokeci som vôbec nevedela.
@blzka aj ja som na pokeci,mozno aj 15r neviem presne,spoznala som tam muza,ale tiez tam chodim len kvoli emailu. Ine ma nezaujima
Pri rp je kolonka neodpovedat ale dobre sa bavime s muzom ked mu citam rp od chlapov co cakaju ze sa zena chyti nejakej basne alebo lichotky.to robia ozaj len tie co sa nudia a potom to tak dopada a plati to aj pre chlapov teda hlavne pre nich.ale potesi to.tiez tam chodim hlavne na mail.niekto ma gmail niekto azet.
@emilia25 mne teraz cez vikend pisal jeden take sladke reci.. Zdal sa mi akysi povedomy,a nakoniec to nas sused z hora a muzov kamos,tak som mu napisala nech kukne fotku mojho muza a nech si tie reci necha pre tehotnu manzelku,ked som ho potom stretla na chodbe tak by aj do mysacej dierky vosiel.. Fakt niektori hovada,ale aj zeny! Skoda ze sa tam neda blokovat!
Podľa toho čo píšete, nejde povedať, či áno alebo nie.

@luci74 ak je zamestnancom - neuhra, soc. poistovna nepusti.. ak je konatel vo svoje firme, uhra..